TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε με τον πουστη που εβγαλε το εισητηριο σου το πληρωνω τωρα εγω να φυγεις σημερα11 φεύγω,έχω ακόμα ???
ρε με τον πουστη που εβγαλε το εισητηριο σου το πληρωνω τωρα εγω να φυγεις σημερα11 φεύγω,έχω ακόμα ???
11.30 εχει πτηση ετοιμασου φευγει αεροπλανο για το τριγωνο των βερμουδων ερχομαι να σε παρω??????
Τι είναι αυτο;;?
gia aytokinhto moiazei τωρα αν ειναι αυτο ειναι αλλη απαντησηΤι είναι αυτο;;?
gia aytokinhto moiazei τωρα αν ειναι αυτο ειναι αλλη απαντηση
τι λες τωρα τεραστιο ...χωραει και το κρεβατι του προκρουστη μεσαΦοβάμαι, δεν μπαίνω ?
Δεν μπορούσες να την βάλεις ολόκληρη την φωτο να τρελαθούμε ??Καλημέρα!
Ματάκια..ειμαι επιφυλακτική λίγο με πρόσωπό..?Δεν μπορούσες να την βάλεις ολόκληρη την φωτο να τρελαθούμε ??
Δεν εννοούσα πρόσωποΜατάκια..ειμαι επιφυλακτική λίγο με πρόσωπό..?
Τρελοκομείο !!Δεν εννοούσα πρόσωπο
Θα γίνετε πολλέςΤρελοκομείο !!
Στην Αγγλία εννοείς που θα παω;;Ρε συ μην νομίζεις, ότι παίζει είναι κέντρο Λονδίνο από τέτοια,λίγο παραέξω και οικογενειάρχες υπάρχουν και αντρακια σωστά παίζουν.. ?Θα γίνετε πολλές
Εγω έχω μεγαλώσει στο ΛονδίνοΣτην Αγγλία εννοείς που θα παω;;Ρε συ μην νομίζεις, ότι παίζει είναι κέντρο Λονδίνο από τέτοια,λίγο παραέξω και οικογενειάρχες υπάρχουν και αντρακια σωστά παίζουν.. ?
Μιλάμε για ταινιαρα ???Εγω έχω μεγαλώσει στο Λονδίνο
αντε μπας και βρεις και εσυ κανεναν με εργοστασιο αυτοκινητοςΜιλάμε για ταινιαρα ???
Μωρο μου τιι γράφεις μεσημεριάτικα,μήπως αντί καφέ ήπιατε τσίπουρα με τον άλλον πρωί πρωί?!! χαχαχα!!Επειδή ξέρω ότι θαυμάζεις το κωλαράκι μου,απόλυτη λογικά ήθελες να γράψεις γιατί απούλητη δεν την έχω, εφόσον δεν είναι προς πώληση ????καλημερα στην απουλητη κωλαρα
ο κορεκτορας οχι εγωΜωρο μου τιι γράφεις μεσημεριάτικα χαχαχα!!Επειδή ξέρω ότι θαυμάζεις το κωλαράκι μου,απόλυτη λογικά ήθελες να γράψεις γιατί απούλητη δεν την έχω, εφόσον δεν είναι προς πώληση ????