TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
πρωι πρωι αρχισες της μπαρουφες φαντασου τι θα λες το μεσημερι προς το απογευμαΚαλημέρα,παω για καφέ ν ανοίξει το μάτι,και επανέρχομαι
πρωι πρωι αρχισες της μπαρουφες φαντασου τι θα λες το μεσημερι προς το απογευμαΚαλημέρα,παω για καφέ ν ανοίξει το μάτι,και επανέρχομαι
Ουουου έχω να πω πολλές ακόμη ?πρωι πρωι αρχισες της μπαρουφες φαντασου τι θα λες το μεσημερι προς το απογευμα
Η καλυτερη φωτο σου μωρο μου!!!
καταλαβα σημερα θα ξεκοιλιαστώ στα γελια ...μισο να κανω καφεΟυουου έχω να πω πολλές ακόμη ?
Ευχαριστώ ?Η καλυτερη φωτο σου μωρο μου!!!
τουλαχιστον να τα διευκολύνεις τα παιδια βαλε αυτο το λινκ στο προφιλ σου να μην ψαχνουνΕυχαριστώ ?
Να πιω καφέ πρώτα, να πλύνω δοντάκια,ντουζάκι, να βάλω τα καλά μου,τι έτσι θα έρθω ,με τα πρόχειρα ;;?Άντε κορμάρα βάλε καμμία φωτογραφία πρωί πρωί να μας ανεβάσεις
ντουζακι εχει λαικη και το σαββατο ??Να πιω καφέ πρώτα, να πλύνω δοντάκια,ντουζάκι, να βάλω τα καλά μου,τι έτσι θα έρθω ,με τα πρόχειρα ;;?
Ναι όπως τα λες για να δούμε ... ολόσωμη φωτογραφία από τα ψηλοτάκουνα μέχρι τα ξανθά μαλλιά χαχαΝα πιω καφέ πρώτα, να πλύνω δοντάκια,ντουζάκι, να βάλω τα καλά μου,τι έτσι θα έρθω ,με τα πρόχειρα ;;?
Λυσσας βρε που με θαυμάζουντουλαχιστον να τα διευκολύνεις τα παιδια βαλε αυτο το λινκ στο προφιλ σου να μην ψαχνουν
Οφθαλμιατρείο Αθηνών – Κλείσε Ραντεβού
www.ophthalmiatreio.gr
ευτηχως να ειναι καλα ο αδελφος πουτιν απο της 14 και δωθε δεν θα σε ξαναδουν....χαρη θα του χρωσταω μεταΛυσσας βρε που με θαυμάζουν
τα τέκνα και όχι μόνο, καλά βλέπουν ,κουκλάκι ζωγραφιστό είμαι η γεροντομπεμπεκα!!??
Θα βρω έναν Sir στην Αγγλία να κανω την τύχη μου σιγά μη ξαναγυρίσω στην Ελλάδα και στο μπου ??????ευτηχως να ειναι καλα ο αδελφος πουτιν απο της 14 και δωθε δεν θα σε ξαναδουν....χαρη θα του χρωσταω μετα
λαμπαδα 5 μετρα θα του αναψωΘα βρω έναν Sir στην Αγγλία να κανω την τύχη μου σιγά μη ξαναγυρίσω στην Ελλάδα και στο μπου ??????
γραφει απο Αγγλια ?λαμπαδα 5 μετρα θα του αναψω
11 φεύγω αγόρι,Ναι άλλη κάψα άμα πάω Αγγλία δεν θα εχω να γράφω εδώ ? και να έχω και τον Τάσο να με κράζει ?γραφει απο Αγγλια ?
θα mpei μπλοκ στην βρεττανια ακομη και στα vpn ... θa tηn faei to mayro skotadiγραφει απο Αγγλια ?
Στην αρχή όχι δεν θα γράφεις αλλά εάν κάτσεις καιρό εκεί μετά θα αρχίσει η στέρηση του σάιτ ....όσοι γράφουν ποσταρουν εδώ έχει γίνει εξάρτηση ποια11 φεύγω αγόρι,Ναι άλλη κάψα άμα πάω Αγγλία δεν θα εχω να γράφω εδώ ? και να έχω και τον Τάσο να με κράζει ?
11 του μηνος κλαμα στο αεροδρομιο , θα ερθω με τασσουλη να παμε στα μπεργκερ κινγκ στο πανω οροφο να κοιταμε απο το τζαμι τρωγοντας μπεργκερ και να βουταμε τις πατατες στην σως με δάκρυα που θα εχουμε μαζεψει11 φεύγω αγόρι,Ναι άλλη κάψα άμα πάω Αγγλία δεν θα εχω να γράφω εδώ ? και να έχω και τον Τάσο να με κράζει ?
αμην θεε μου να εισακουστω μια φορα ...δεν εχω ζητησει τιποτα ποτε στην ζωη μου ο κακομοιρης11 φεύγω αγόρι,Ναι άλλη κάψα άμα πάω Αγγλία δεν θα εχω να γράφω εδώ ? και να έχω και τον Τάσο να με κράζει ?