γιατι ωραια μου κυρια σας ειπε κανεις οτι η ηδονη ειναι ντροπη?Ε μα δεν ντρέπομαι
τιμη σας και καμαρι σας , να καυλωνετε το παπαρι μας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και να περναμε παντα ομορφα
γιατι ωραια μου κυρια σας ειπε κανεις οτι η ηδονη ειναι ντροπη?Ε μα δεν ντρέπομαι
Μέχρι να μην με βαστάνε τα πόδια μου θα ειμαι πίστη δούλα της πουτσας...!!γιατι ωραια μου κυρια σας ειπε κανεις οτι η ηδονη ειναι ντροπη?
τιμη σας και καμαρι σας , να καυλωνετε το παπαρι μας....
και να περναμε παντα ομορφα
Να περνάτε τότε να τα λέμε ..Καλό βράδυ καυλιαρη!οι αληθειες να λεγονται,ετσι κανουν τα αρσενικα
Ωραίο πράγμα αχχχχ να μην είμαστε κοντά να σε γνωρίσουμεΚαλημέρα με καυλες
(Και με βίντεο αναλ..)
Εάν κλείσουμε ραντεβού Madison είναι περασμένο το φαγητό? Μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις μενού ευχαριστώ εκ των προτερωνΛοιπόν τώρα που έκατσα λίγο να ξανά γράψω δύο πραγματάκια(λογικο σε 3000 σελίδες να χάνονται πολλά)
Ραντεβού όποιος θέλει θα κλείνει αρκετά νωρίτερα,του τύπου μπορείς σε 1 ώρα η επί τόπου,με μενα δεν ΠΑΊΖΕΙ.
Ως επί το πλείστον κάνω ραντεβού με σταθερους και άτομα που ξερω ότι θα περάσω καλά,το να πειραματιζομαι με τον καθένα έτσι απλά για το χρημα,όχι (το έχουν γράψει κι άλλοι ότι πρώτα βάζω τις καυλες μου και μετα τα €)
Είτε είναι παλιός είτε καινούργιος πελάτης(ναι επιλέγω νέους πελάτες που μου κανουν κλικ),αυτά που ζητώ εγώ είναι τα εξης:ΑΡΙΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΉ, εχεμύθεια, όχι αγένεια/σνομπισμος και το βασικό άνδρες που γουστάρουν τις μιλφ κι έντονα γ@μήσια
Όσον αφορά το τηλέφωνο μου είναι ΜΟΝΟ για δουλειά,η δε καυλαντα γίνεται ΜΌΝΟ στο νήμα.
Τ ότι παω μόνο ΜΆΝΤΙΣΟΝ γνωστό,τα 80€ γνωστά,ωράριο και πάντα με συννενοηση 13:00 μέχρι 22:00.
Αρα,βάλτε εσείς την καλή σας διάθεση κι από καυλες κι αντοχές,κάνω για 2 γυναίκες μαζί
=============
*Σ όποιον δεν απαντώ η δεν μπορει να με πιάσει στο τηλ. πάει παρακάτω,κάτι δεν μ άρεσε κι εχω κάνει μπλοκ(αν κ πάντα ενημερωνω πριν το κάνω..)
(σας μαλώνω με "αγάπη " αν και αυστηρά)
Φιλάκια προς το παρόν..
Κερασμενο ήθελα να γράψω πιο πανωΕάν κλείσουμε ραντεβού Madison είναι περασμένο το φαγητό? Μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις μενού ευχαριστώ εκ των προτερων
Μήπως μπέρδεψες το χοτελ με ταβέρνα?!Εάν κλείσουμε ραντεβού Madison είναι περασμένο το φαγητό? Μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις μενού ευχαριστώ εκ των προτερων
Κερασμενο ήθελα να γράψω πιο πανω
...οι αποστάσεις είναι για να μηδενίζονται όταν θέλουμε κάτι πολύ..Ωραίο πράγμα αχχχχ να μην είμαστε κοντά να σε γνωρίσουμε
αφου μουνακι γαλακτος θα φαει .....Μήπως μπέρδεψες το χοτελ με ταβέρνα?!
...οι αποστάσεις είναι για να μηδενίζονται όταν θέλουμε κάτι πολύ..
Ξυπνησατεεεεεε?Καλημερούδια!
ΤέλειαΚαλημερούδια!
Καλημέρα σέξι Jo γυναίκα φωτιά πειρασμός περιμένω να δω και αντίστοιχο λεοπαρ στρινγκΚαλημερούδια!
Καλημερα & καλή Κυριακή !
Πώς το "χειρίζεσαι" το "μικρόφωνο"...Με καταπληκτική "μαεστρία"!Να βάλω κάτι φρέσκο κι απο πιπα ,αφου χθες έβαλα σεξ
*Ένα τσακ αλλοίωσα τον φωτισμό στο πρόσωπο
Έβγαλα 2 βερσιόν
πανεξυπνη γυναικα και πολυ σωστη επαγγελματιαςΠώς το "χειρίζεσαι" το "μικρόφωνο"...Με καταπληκτική "μαεστρία"!
Τι "κόμματος" είσαι, μωρό μου! Για "φάγωμα" και όχι μόνο!Καλημερα & καλή Κυριακή !
Ξεκάθαρη όπως πάνταΛοιπόν τώρα που έκατσα λίγο να ξανά γράψω δύο πραγματάκια(λογικο σε 3000 σελίδες να χάνονται πολλά)
Ραντεβού όποιος θέλει θα κλείνει αρκετά νωρίτερα,του τύπου μπορείς σε 1 ώρα η επί τόπου,με μενα δεν ΠΑΊΖΕΙ.
Ως επί το πλείστον κάνω ραντεβού με σταθερους και άτομα που ξερω ότι θα περάσω καλά,το να πειραματιζομαι με τον καθένα έτσι απλά για το χρημα,όχι (το έχουν γράψει κι άλλοι ότι πρώτα βάζω τις καυλες μου και μετα τα €)
Είτε είναι παλιός είτε καινούργιος πελάτης(ναι επιλέγω νέους πελάτες που μου κανουν κλικ),αυτά που ζητώ εγώ είναι τα εξης:ΑΡΙΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΉ, εχεμύθεια, όχι αγένεια/σνομπισμος και το βασικό άνδρες που γουστάρουν τις μιλφ κι έντονα γ@μήσια
Όσον αφορά το τηλέφωνο μου είναι ΜΟΝΟ για δουλειά,η δε καυλαντα γίνεται ΜΌΝΟ στο νήμα.
Τ ότι παω μόνο ΜΆΝΤΙΣΟΝ γνωστό,τα 80€ γνωστά,ωράριο και πάντα με συννενοηση 13:00 μέχρι 22:00.
Αρα,βάλτε εσείς την καλή σας διάθεση κι από καυλες κι αντοχές,κάνω για 2 γυναίκες μαζί
=============
*Σ όποιον δεν απαντώ η δεν μπορει να με πιάσει στο τηλ. πάει παρακάτω,κάτι δεν μ άρεσε κι εχω κάνει μπλοκ(αν κ πάντα ενημερωνω πριν το κάνω..)
(σας μαλώνω με "αγάπη " αν και αυστηρά)
Φιλάκια προς το παρόν..