giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Τα θέλει ο κωλαρικος της!....απο 'δω το πας, απο 'κει το πας, στην παρτουζα το γυρνας
Τα θέλει ο κωλαρικος της!....απο 'δω το πας, απο 'κει το πας, στην παρτουζα το γυρνας
Καλησπέρα!!Γερή,δυνατή και πάντα καυλωμενη η Τζο, αλλά μ αρκετή δουλίτσα απο νωρις ..όταν χαλαρωσω λίγο θα μπω να σας δω!!Που είναι η κα. Ιωάννα;;;
Είναι καλά;;;
Πιπα μέχρι τελικής πτώσηςΝα βάλω κάτι φρέσκο κι απο πιπα ,αφου χθες έβαλα σεξ
*Ένα τσακ αλλοίωσα τον φωτισμό στο πρόσωπο
Έβγαλα 2 βερσιόν
Βάλτο πρόγραμμα, κάθε 15 να στέλνεις αυτό το post, όπως είναι.Λοιπόν τώρα που έκατσα λίγο να ξανά γράψω δύο πραγματάκια(λογικο σε 3000 σελίδες να χάνονται πολλά)
Ραντεβού όποιος θέλει θα κλείνει αρκετά νωρίτερα,του τύπου μπορείς σε 1 ώρα η επί τόπου,με μενα δεν ΠΑΊΖΕΙ.
Ως επί το πλείστον κάνω ραντεβού με σταθερους και άτομα που ξερω ότι θα περάσω καλά,το να πειραματιζομαι με τον καθένα έτσι απλά για το χρημα,όχι (το έχουν γράψει κι άλλοι ότι πρώτα βάζω τις καυλες μου και μετα τα €)
Είτε είναι παλιός είτε καινούργιος πελάτης(ναι επιλέγω νέους πελάτες που μου κανουν κλικ),αυτά που ζητώ εγώ είναι τα εξης:ΑΡΙΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΉ, εχεμύθεια, όχι αγένεια/σνομπισμος και το βασικό άνδρες που γουστάρουν τις μιλφ κι έντονα γ@μήσια
Όσον αφορά το τηλέφωνο μου είναι ΜΟΝΟ για δουλειά,η δε καυλαντα γίνεται ΜΌΝΟ στο νήμα.
Τ ότι παω μόνο ΜΆΝΤΙΣΟΝ γνωστό..τα 80€ γνωστά..
Αρα,βάλτε εσείς την καλή σας διάθεση κι από καυλες κι αντοχές,κάνω για 2 γυναίκες μαζί
=============
*Σ όποιον δεν απαντώ η δεν μπορει να με πιάσει στο τηλ. πάει παρακάτω,κάτι δεν μ άρεσε κι εχω κάνει μπλοκ(αν κ πάντα ενημερωνω πριν το κάνω..)
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά...
Και χωρίς να το θελει κιολας....απο 'δω το πας, απο 'κει το πας, στην παρτουζα το γυρνας
Ε ναι με το ζόρι ένα πράμα χαχαχαχαχαχα!!Και χωρίς να το θελει κιολας
Το δώρο των 3000 σελιδων ξεχνας και ανησυχώ.3000 σελίδες
Που το στηρίζεις αυτό καλε?!Εγώ δεν κάνω τετοια....απο 'δω το πας, απο 'κει το πας, στην παρτουζα το γυρνας
.....ωωωωωωω ρε πουστη μου!!!! Στο στομα μας εφτασεΠου το στηρίζεις αυτό καλε?!Εγώ δεν κάνω τετοια
.. εσύ κάνεις για 3 απο μόνος σου,αρα άστο μην πάρεις μέρος με τους άλλους.....ωωωωωωω ρε πουστη μου!!!! Στο στομα μας εφτασε
υγ. εχεις κ δυο χερια κ ενα στομα ελευθερο
Να δώσουν και τ άλλα κορίτσια, εγώ χρόνια δίνω ,χορτάσατε από μένα..Το δώρο των 3000 σελιδων ξεχνας και ανησυχώ.
Εφτασε πατο ο φιλοςΠου το στηρίζεις αυτό καλε?!Εγώ δεν κάνω τετοια
Δύναμη η Τζο ,αντέχω έτσι?!Εφτασε πατο ο φιλος
Μεγαλη ρουφηχτρα ο κωλος σουΔύναμη η Τζο ,αντέχω έτσι?!
Πάντα άψογηΔύναμη η Τζο ,αντέχω έτσι?!
Ευχαριστω..παντα μάχιμηΠάντα άψογη
θελει η joanna να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνειΠου το στηρίζεις αυτό καλε?!Εγώ δεν κάνω τετοια
Ε μα δεν ντρέπομαιθελει η joanna να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
που τα πουλατε αυτα κυρια μας?