goldman1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 158
- Πόντοι
- 0
Καλημερα...στο κολαρακι σου μεσα μωρο μου το δαχτυλακι σου...?Καλημέρα!
Καλημερα...στο κολαρακι σου μεσα μωρο μου το δαχτυλακι σου...?Καλημέρα!
Πωπω κατι καυλεςΚαλημέρα!
Καλημέρα,ακόμη Όχι.. μ.αρεσει η φάση εδώ στο νήμα ως έχει,εν καιρώ βλέπουμε ..jo μωρό μου, έχεις σκεφτεί αντί να βάζεις φωτογραφίες και video εδώ να κάνεις έναν λογαριασμό στο fanz η σε τέτοιου τύπου sites και να πληρώνουν για να δουν τις φωτο και τα video σου?
Για σκέψου το...
?Πωπω κατι καυλες
Ω ναι..Καλημερα...στο κολαρακι σου μεσα μωρο μου το δαχτυλακι σου...?
Μια φωτογραφία γεμάτη στοργή.... Έρχομαι για το πρωινό μου
Παραγγελία;;;;Καλημέρα!
Ε είμαι τρυφερό κορίτσι...? Καλημέρα...Μια φωτογραφία γεμάτη στοργή.... Έρχομαι για το πρωινό μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παραγγελία;;;;
Δεν ειναι καλο το μεντιουμ δεν ξερει να κανει προβλεψεις..η jo θα ειναι απο τις 26 οκτωμβριου θα ειναι θεσσαλονικη που γιορταζει η πολη και θα το γιορτασουμε ολοι μαζι .....Χίλια χρόνια θα ζήσεις σε μελεταγα ???
Επιχειρηματικό μυαλό σε κόβω...jo μωρό μου, έχεις σκεφτεί αντί να βάζεις φωτογραφίες και video εδώ να κάνεις έναν λογαριασμό στο fanz η σε τέτοιου τύπου sites και να πληρώνουν για να δουν τις φωτο και τα video σου?
Για σκέψου το...
Αχ πόσο θα το ήθελα !!!Δεν ειναι καλο το μεντιουμ δεν ξερει να κανει προβλεψεις..η jo θα ειναι απο τις 26 οκτωμβριου θα ειναι θεσσαλονικη που γιορταζει η πολη και θα το γιορτασουμε ολοι μαζι .....
Καλημέρα μικρό μου!Καλημερα στην Κυρία Τζο
Δεν ειναι δυσκολο κανεις ενα διαλλειμα απο εκει ερχεσαι αλλαζεις τον αερα σου θεσσαλονικη κανοντας διακοπες ταυτοχρονα...φιλοξενια δεδομενηΑχ πόσο θα το ήθελα !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου το έχουν ζητήσει και.αλλα άτομα έλεγα τέλος Οκτώβρη ,αλλά πρέπει να τα βολέψω και με την εργασία μου για να προγραμματίσωΔεν ειναι δυσκολο κανεις ενα διαλλειμα απο εκει ερχεσαι αλλαζεις τον αερα σου θεσσαλονικη κανοντας διακοπες ταυτοχρονα...φιλοξενια δεδομενη
Να βολταρω στη Κρήνη..πάλι..?Μου το έχουν ζητήσει και.αλλα άτομα έλεγα τέλος Οκτώβρη ,αλλά πρέπει να τα βολέψω και με την εργασία μου για να προγραμματίσω
οπου θελεις και οχι μονο κρηνη αλλα προβλεπω να μηνβγεις απο το δωματιο καθολου....Να βολταρω στη Κρήνη..πάλι..?
ακουσε θα πας για ψαρακι στο αγγελοχωρι το γαματο μεροςΝα βολταρω στη Κρήνη..πάλι..?
θα βρει χρονο???δεν το κοβω!!!!!ακουσε θα πας για ψαρακι στο αγγελοχωρι το γαματο μερος
Έχω.μείνει1 χρόνο Σαλονίκη, έχω πάει άπειρες φορές ,αλλά τα τελευταία 4,5χρ δε τα κατάφερα.. ?ακουσε θα πας για ψαρακι στο αγγελοχωρι το γαματο μερος