Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.659
Ψοφαω Ναι ?να το σχολιασω ?????
Ψοφαω Ναι ?να το σχολιασω ?????
καταρχην δεν εχουν μεγαλη γλωσσα οποτε χανουν στο γλυψιμο απο εχουμε πολλους ειδικους εγω μονο νανιΨοφαω Ναι ?
χαχαχαχχαχαχχαχαχαχααχαχα!!!καταρχην δεν εχουν μεγαλη γλωσσα οποτε χανουν στο γλυψιμο απο εχουμε πολλους ειδικους εγω μονο νανι
Εγώ πιστεύω ότι ομορφιές υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος ,και δεν έχει να κάνει μ επιλογές μόνο ?σε πολλα διασκεδαση τοποθεσειες κοντινες και πολυ ομορφες και.....στην αθηνα εχετε περισσοτερες επιλογες και εξισου παραπολυ καλες....πχ...σε γυναικες και δυσκολα ξεχωριζει καποια ...στην θεσσαλονικη το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις περιορισμενες επιλογες αλλα το καλο ξεχωριζει πολυ πιο ευκολα και ανταμειβεται.
παιχτη εδω οι γυναικες βγαινουν σαν της τρελες στο δρομο οποτε δεν...απο την αλλη τα καλυτερα καμακια και τις πιο πολλες χυλοπιτες της εχω φαει εκεισε πολλα διασκεδαση τοποθεσειες κοντινες και πολυ ομορφες και.....στην αθηνα εχετε περισσοτερες επιλογες και εξισου παραπολυ καλες....πχ...σε γυναικες και δυσκολα ξεχωριζει καποια ...στην θεσσαλονικη το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις περιορισμενες επιλογες αλλα το καλο ξεχωριζει πολυ πιο ευκολα και ανταμειβεται.
κριτικες θα παρεις απο την jo οταν θα ελθει και τοτε βλεπουμε αν θα επαληθευθειςκαταρχην δεν εχουν μεγαλη γλωσσα οποτε χανουν στο γλυψιμο απο εχουμε πολλους ειδικους εγω μονο νανι
αρα συμφωνεις μαζι μουπαιχτη εδω οι γυναικες βγαινουν σαν της τρελες στο δρομο οποτε δεν...απο την αλλη τα καλυτερα καμακια και τις πιο πολλες χυλοπιτες της εχω φαει εκει
φανηκε να διαφωνω η αθηνα φιλε καταντησε ενα μικρο λονδινο σε λιγο δεν θα βλεπεις ελληνεςαρα συμφωνεις μαζι μου
πεστο ψεμματα αλλα και εδω μην νομιζεις γαμησε τα παει η κατασταση...η μονη ασφαλεια ειναι οτι ειναι πιο μικρη και κλειστη κοινωνιαφανηκε να διαφωνω η αθηνα φιλε καταντησε ενα μικρο λονδινο σε λιγο δεν θα βλεπεις ελληνες
δεν θα ξεχασω φιλε με τιποτα ττον τζοτζο στην α.πολη και στον σκορπιο τα γλεντια που καναμε που εννιοτε πεφταν φαπες κανα μαχαιρωμα μια χαραπεστο ψεμματα αλλα και εδω μην νομιζεις γαμησε τα παει η κατασταση...η μονη ασφαλεια ειναι οτι ειναι πιο μικρη και κλειστη κοινωνια
ο σκορπιος καλος ηταν ησυχος προφανως δεν πηγες σε κανενα ζυγο οπου ολοι με ενα σουγια ητανε..δεν θα ξεχασω φιλε με τιποτα ττον τζοτζο στην α.πολη και στον σκορπιο τα γλεντια που καναμε που εννιοτε πεφταν φαπες κανα μαχαιρωμα μια χαρα
Τζοτζος (οποιος εχει μια Α ηλικια, ξερει)εγω εχω μεινει 10 χρονια κοριτσαρα στα καστρα εχει ωραια κουτουκια
Εγω δεν κλεβω, εχω 4,5 cm και 30 cm?εδω κοριτσι τον βλεπεις?? η πλειοψηφια εδω μεσα εχει 20 cm και 50 cm γλωσσα
Ενα δικιο το χεις αλλα για να τα λεμε ολα το τζατζικι ειναι ΤΖΑΤΖΙΚΙ και οχι μπουγαδονερο και μερικοι κανουν το πιτογυρο για δυο οικογενειες (ή εστω εναν Αντζελο) το τεμαχιο.ακριβα τα σουβλακια ρε φιλε ακομη και το τζατζικι εξτρα το εχετε
Ωχ, αυτο ετσουξε ολιγον τι (στην τσεπη).τοτε κιμπαρικα πραγματα μαιαμι και ετσι
Αμα προλαβες και Τουρσουνιδη να ξημεροβραδιαζεται στο σκορπιο για χαρη της τραγουδιαρας εισαι μεγαλος παιχτης, ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.δεν θα ξεχασω φιλε με τιποτα ττον τζοτζο στην α.πολη και στον σκορπιο τα γλεντια που καναμε που εννιοτε πεφταν φαπες κανα μαχαιρωμα μια χαρα
Απίθανη όπως πάντα!!!
Λιγο αναποδα το πας αλλα δε θα τα χαλασουμε στη σειρα!!