Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.042
Ντύθηκα να μη κρυώνω..?Λιγο αναποδα το πας αλλα δε θα τα χαλασουμε στη σειρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???Απίθανη όπως πάντα!!!
Ντύθηκα να μη κρυώνω..?Λιγο αναποδα το πας αλλα δε θα τα χαλασουμε στη σειρα!!
???Απίθανη όπως πάντα!!!
εχει κλεισει εδω και 10 χρονια....φασαριες δεν ειχε απλα η αστυνομια πηγαινε εκει λογω πολιτικων φρονηματων μονο ενας νεκρος απο ενα μπουκαλι που πεταχτηκε αλλα οταν ξεκινουσε το γλεντι τελειωμο δεν ειχε και ειχε οτι γυναικα ηθελες απο δικηγορους καγνωστους μεχρι και την αμαλια απαο τα λαδαδικαΤζοτζος (οποιος εχει μια Α ηλικια, ξερει)
Συγκινηση μονο.εχει κλεισει εδω και 10 χρονια....φασαριες δεν ειχε απλα η αστυνομια πηγαινε εκει λογω πολιτικων φρονηματων μονο ενας νεκρος απο ενα μπουκαλι που πεταχτηκε αλλα οταν ξεκινουσε το γλεντι τελειωμο δεν ειχε και ειχε οτι γυναικα ηθελες απο δικηγορους καγνωστους μεχρι και την αμαλια απαο τα λαδαδικα
Καλα εκαμες, καραδοκει και ο κωστακης μας και ποιος μας σωζει.Ντύθηκα να μη κρυώνω..?
???
φιλαρακι ειναι ξερω την φαση ..και οχι μονο...Αμα προλαβες και Τουρσουνιδη να ξημεροβραδιαζεται στο σκορπιο για χαρη της τραγουδιαρας εισαι μεγαλος παιχτης, ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.
Είπε να βγάλω σεμνές φωτο.Καλα εκαμες, καραδοκει και ο κωστακης μας και ποιος μας σωζει.
να θυμασαι ενα πραγμα οταν θα ερθεις εδω...εχει πολλους αγαπησιαριδες και ερωτευονται ευκολα...και ειδικα αμα περασουν καλα γαμησε τα...κοιτα μην φυγεις παντρεμενη..Ντύθηκα να μη κρυώνω..?
???
Το Στα καλα καθουμενα γαμει και δερνει ακομα;φιλαρακι ειναι ξερω την φαση ..και οχι μονο...
Άσε γνωρίζω,παραλίγο να τη πατήσω πιτσιρίκα με σαλονικιο γυπαετο ?να θυμασαι ενα πραγμα οταν θα ερθεις εδω...εχει πολλους αγαπησιαριδες και ερωτευονται ευκολα...και ειδικα αμα περασουν καλα γαμησε τα...κοιτα μην φυγεις παντρεμενη..
απο εδω δεν μπορω να πω τιποτα...αστο καλα ειναι..Το Στα καλα καθουμενα γαμει και δερνει ακομα;
ρε κουφαλα που τα ξερεις αυτα πηγαινες εκει τα γιδια για βοσκη ??Αμα προλαβες και Τουρσουνιδη να ξημεροβραδιαζεται στο σκορπιο για χαρη της τραγουδιαρας εισαι μεγαλος παιχτης, ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.
ρε κουφαλα που τα ξερεις αυτα πηγαινες εκει τα γιδια για βοσκη ??
δεν ειναι κακο απο τα προβατα ειναι καλυτεραΘ ακούσει ο Κώστας μου για γίδια και θα εκνευριστεί..μη τα μελετάς
Ειχα και εκει μαντρι καποτε, ηταν το πρωτο υποκαταστημα. Μετα τα εκανα φραντσαιζ τα μαντρια!ρε κουφαλα που τα ξερεις αυτα πηγαινες εκει τα γιδια για βοσκη ??
κλαιωωωωωωωωωωωωωΕιχα και εκει μαντρι καποτε, ηταν το πρωτο υποκαταστημα. Μετα τα εκανα φραντσαιζ τα μαντρια!
Και μετά μας λες ότι είσαι 40 χρονών με τέτοιο σώμα
Αχ αχ αχ εσύ κέρδισες έκπτωση από τη θεία Τζο.με. το σπαθί σου!!Και μετά μας λες ότι είσαι 40 χρονών με τέτοιο σώμα
Εγώ ακόμα πιστεύω ότι είσαι 33 34 Μαξ
παιχτη αυτο ειναι το λιγοτερο με την ηλικια /πρεπει να δεις αν αντεχεις το ξυλοΚαι μετά μας λες ότι είσαι 40 χρονών με τέτοιο σώμα
Εγώ ακόμα πιστεύω ότι είσαι 33 34 Μαξ
Κρύβε λόγια βρε απαπα ποιος τον πότισε πρωί.πρωι και λαλαειπαιχτη αυτο ειναι το λιγοτερο με την ηλικια /πρεπει να δεις αν αντεχεις το ξυλο
τι δερνεις εγω για πλακα το ειπα ....την κανω γιατι δεν αντεχω της φαπεςΚρύβε λόγια βρε απαπα ποιος τον πότισε πρωί.πρωι και λέει λογια
Α να χαθείς απαπαπα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχατι δερνεις εγω για πλακα το ειπα ....την κανω γιατι δεν αντεχω της φαπες