Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.166
Έβαλα καλέΘέλουμε βυζια
Θέλουμε βυζια
Θέλουμε βυζια
Έβαλα καλέΘέλουμε βυζια
Θέλουμε βυζια
Θέλουμε βυζια
Φίλε Κώστα μπορώ να σκίσω αυτόν τπν υπέροχο πάτο παρακαλώ;;;;Όλο το λες,το λες,το λες,ζήτα μου την άδεια να στην δώσω!!!
Μπορείς!!!Φίλε Κώστα μπορώ να σκίσω αυτόν τπν υπέροχο πάτο παρακαλώ;;;;
Τον ζήτησα ρε jo τι να κάνω;;;; Πες και εσύ καμία κουβέντα μπας και πει το ναι ο Κώστας μαςΤο δικό μου πατο από σένα θα τον ζήτησει?!
Έχεις τον λόγο μου φίλε.Θα ενημερώσω πρώτα εσένα και μετά το κοινόΜπορείς!!!
Έχεις το ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις. Η μόνη σου υποχρέωση είναι να ανεβάσεις κριτική!!!
Γουρουνάκι μου φιρι φιρι το πας να γίνεις σουβλιστος ?Τον ζήτησα ρε jo τι να κάνω;;;; Πες και εσύ καμία κουβέντα μπας και πει το ναι ο Κώστας μας
Φορτσατος μπήκες ,πέρασε καλά το αγόρι μου μάλλον ?Jo τ'ακούς πήρα την άδεια.... Μάγκες το βλέπετε ο Κώστας είναι λεβεντιά ρε..... Είναι αδελφός ρεεε....!!!! Γειά σου ρε Κώστα μερακλή. Κωλαρα σου έρχομαι με φόρα πλέον και χωρίς φόβο για φούρνο με πατάτες.???
Είναι σπο τα καλά νέα που μου επιφύλασσε η βραδιά κούκλα μου.... Ο Κώστας είπε επιτέλους το ναιΦορτσατος μπήκες ,πέρασε καλά το αγόρι μου μάλλον ?
Έλα πρβ που σε θέλω εσένα τότε ..γδυσου πρώτα ?Είναι σπο τα καλά νέα που μου επιφύλασσε η βραδιά κούκλα μου.... Ο Κώστας είπε επιτέλους το ναι
ΕτοιμοςΈλα πρβ που σε θέλω εσένα τότε ..γδυσου πρώτα ?
Οπα όπα, σου έδωσα την άδεια να κάνεις ότι θέλεις με τον κωλο της Τζοανας μου,δεν σου είπα ότι δεν θα σε βάλω στο φούρνο με πατάτες!!!Jo τ'ακούς πήρα την άδεια.... Μάγκες το βλέπετε ο Κώστας είναι λεβεντιά ρε..... Είναι αδελφός ρεεε....!!!! Γειά σου ρε Κώστα μερακλή. Κωλαρα σου έρχομαι με φόρα πλέον και χωρίς φόβο για φούρνο με πατάτες.???
Αυτό το "μου" αλοιφή μ έκανε..Οπα όπα, σου έδωσα την άδεια να κάνεις ότι θέλεις με τον κωλο της Τζοανας μου,δεν σου είπα ότι δεν θα σε βάλω στο φούρνο με πατάτες!!!
Πάντα θα είσαι η μεγάλη μου αγάπη!!!Αυτό το "μου" αλοιφή μ έκανε..
???❤?Πάντα θα είσαι η μεγάλη μου αγάπη!!!
Θα το αντέξω.... τι να κάνω;;;Οπα όπα, σου έδωσα την άδεια να κάνεις ότι θέλεις με τον κωλο της Τζοανας μου,δεν σου είπα ότι δεν θα σε βάλω στο φούρνο με πατάτες!!!
Μπρος στον κωλο της Τζοανας τι είναι ο φούρνος με πατάτες;;;Θα το αντέξω.... τι να κάνω;;;
Ώρα για νάνι..❤?Μπρος στον κωλο της Τζοανας τι είναι ο φούρνος με πατάτες;;;
Φιλάκια καυλα μου,τα λέμε αύριο!!!Ώρα για νάνι..❤?