Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.290
Ντροπή μου.. ?
Ε μαΝτροπή μου.. ?
Μονίμως ξεβρακωτη..χειμώνιαζει κιόλας..
θα πουντιασεις, μη βλεπεις εμενα ξεβρακωτο χειμωνα/καλοκαιριΜονίμως ξεβρακωτη..χειμώνιαζει κιόλας..
Αααααα για αυτό μουγκριζουν οι τραγοι;;;Ενταξει, οσο μπινελικι και να εχουμε ριξει, η Κωστας δε σου εριξα, βασικα δεν ειναι ουτε βρισια ουτε μαγκια, μαλακια ειναι. Γνωμη μου.
Τα υπολοιπα τουλαχιστον ειναι ανδρικα μπινελικια.
Και τα γιδια ειναι στο μαντρι ασφαλη, δεν τα εβγαλα σημερα με την κακοκαιρια.
Δεν μιλάνε έτσι σε μια κυρία. Δεν λέμε πότε θα σε έχω γαμισει. Λέμε θα έχω εισέλθει στα ενδότερα σου ???Μέχρι να κανονιστεί το τραπέζι θα σε έχω γαμησει σίγουρα... Αυτό εννοώ ρε jo
Και οι ταύροι σου καυλιαριδες είναι, για αυτό δεν φεύγεις από εκεί!!!Οχι τιποτα αλλα ειναι και καυλιαρες οι κατσικες μου, να τις προσεχω να μην παρεκτρεπονται.
Δεν μιλάνε έτσι σε μια κυρία. Δεν λέμε πουε θα σε έχω γαμισει. Λέμε θα έχω εισέλθει στα ενδότερα σου ???
Μην ξεχνάς ότι έχεις και ένα ραντεβού με εμένα...Βρε δε θα κατεβω απο το κωριο;; Θα δεις τι θα παθεις εσυ.
Αν αντεξω βεβαια στην ηλικια μου
Όλο το λες,το λες,το λες,ζήτα μου την άδεια να στην δώσω!!!Εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό. Τον πάτο σου θέλω να γαμησω... Ξεκάθαρος νομίζω
Ξεχνιουνται αυτα; Για σενα θα κατεβω…Μην ξεχνάς ότι έχεις και ένα ραντεβού με εμένα...
Το δικό μου πατο από σένα θα τον ζήτησει?!Όλο το λες,το λες,το λες,ζήτα μου την άδεια να στην δώσω!!!
Θα παρεκτραπω και εγώ αλλά θα στο πω. Για χυσιμο στην μούρη είσαι. Αυτό μου βγάζεις σε αυτήν την φώτο. Θα το κάνουμε να ξέρεις, θα στα ρίξω...
Άμα δεν το ζητήσει από εμένα που είμαι το επίσημο αίσθημα, από ποιόν θα το ζητήσει;;;Το δικό μου πατο από σένα θα τον ζήτησει?!
Κοινώς καβλοφατσα Ε??Θα παρεκτραπω και εγώ αλλά θα στο πω. Για χυσιμο στην μουρι είσαι. Αυτό μου βγάζεις σε αυτήν την φώτο. Θα το κάνουμε να ξέρεις, θα στα ρίξω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα δεν το ζητήσει από εμένα που είμαι το επίσημο αίσθημα, από ποιόν θα το ζητήσει;;;
Όπως το πες,καυλοφατσα!!!Κοινώς καβλοφατσα Ε??
?Όπως το πες,καυλοφατσα!!!
Θέλουμε βυζιαJust now..