barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Κανονισε να σου φερω τον τραγο να δεις εσυ.Αν το ξαναγράψεις θα σου απαντήσω καταλλήλως και δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό που θα γράψω!!!
Κανονισε να σου φερω τον τραγο να δεις εσυ.Αν το ξαναγράψεις θα σου απαντήσω καταλλήλως και δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό που θα γράψω!!!
Καληνύχτα καινούρια μοναδική μου αγάπη!!!Πρέπει να πάω για ύπνο να στρώσω δερματακι.
Να είμαι φρέσκια και όμορφη για το μπαλκονατο, όλο και κάποιος γείτονας θα μας δει μην ειμσι χάλια.. Κώστα μοναδική μου αγάπη σε καληνυχτώ..barock ουστ εσύ, σε ξεπέρασα!!
Είσαι μοναχοφαης θα κρατήσεις και τους τραγους αλλά και τους ταύρος για την πάρτη σου.Κανονισε να σου φερω τον τραγο να δεις εσυ.
Καληνύχτα καινούρια μοναδική μου αγάπη!!!
Τυχεροί θα είναι οι γείτονες...
Άστον μπαροκ στους τραγους του!!!
Μην μου λες τέτοια γιατί βλέπω την ώρα να την περνάμε μόνο με πιπα!!!Ε μα..θα ξεχάσεις τ όνομα σου με τη πίπα μου.. όλο μέσα...Τπτ έξω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι κατσικες και οι αγελαδες δικες σου.Είσαι μοναχοφαης θα κρατήσεις και τους τραγους αλλά και τους ταύρος για την πάρτη σου.
Κρίμα οι κατσίκες και οι αγελάδες!!!
Θα έχω και φρέσκο γάλα!!!Οι κατσικες και οι αγελαδες δικες σου.
Και όταν συναντηθούμε θα πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα!!!Μην μου λες τέτοια γιατί βλέπω την ώρα να την περνάμε μόνο με πιπα!!!
Μην ανησυχεις Κωστακη, η κυρια εχει και συλλογη στραπον λενε. Φινα θα περασεις.Και όταν συναντηθούμε θα πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα!!!
Τότε πρέπει να την επισκεφτείς οπωσδήποτε!!!Μην ανησυχεις Κωστακη, η κυρια εχει και συλλογη στραπον λενε. Φινα θα περασεις.
Που να κατεβω απο το χωριο εγω ρε τυπεΤότε πρέπει να την επισκεφτείς οπωσδήποτε!!!
Έχει μα γίνεται να αφήσεις το παλαμάρι του ταύρου και να πας στο ψεύτικο!!!Που να κατεβω απο το χωριο εγω ρε τυπε
Ενταξει, εσυ πηγαινε στο ψευτικο. Και οταν λαχταρησεις αληθινο ενας τραγος για παρτη σου.Έχει μα γίνεται να αφήσεις το παλαμάρι του ταύρου και να πας στο ψεύτικο!!!
Καλημερα σας…Καλημέρα...?
Καλημέρα ? έρχεται και πίσω όψη..Καλημερα σας…
Αν βλεπαμε και την πισω οψη…
Με αγαπη βλεπω… Γι’αυτο η καρδουλα ???Καλημέρα ? έρχεται και πίσω όψη..
?
Απλόχερα δίνει αγαπη..?Με αγαπη βλεπω… Γι’αυτο η καρδουλα ???
Πρωινες καυλες;
Ρε συ μου είχες πει μόνο για αγελάδα ο Κώστας μου είπε και για τράγο..τι να σε κάνω πια,?