Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.195
Πάντα κάβλες..Πρωινες καυλες;
Πάντα κάβλες..Πρωινες καυλες;
Παντα τετοια.Πάντα κάβλες..
Εγώ ούτε ψεύτικα ούτε αληθινά γουστάρω.Ενταξει, εσυ πηγαινε στο ψευτικο. Και οταν λαχταρησεις αληθινο ενας τραγος για παρτη σου.
Καλημερα Γυναικαρα με τις ομορφιες σου και τις λαχταριστες λιχουδιες σου. Πρεπει να τις δω απο κοντα και να τις γευτω....Ανεβα εχθες Θεσσαλονικη....One more..
Καλημέρα γλυκέ μου.. σύντομα πολυ σύντομα!!Καλημερα Γυναικαρα με τις ομορφιες σου και τις λαχταριστες λιχουδιες σου. Πρεπει να τις δω απο κοντα και να τις γευτω....Ανεβα εχθες Θεσσαλονικη....
Εχεις ρεπό σήμερις?Πάω για τη πρωινή γυμναστική μου,να έχετε μια όμορφη Κυριακή !!
Όχι.. ρεπό έχω μονο το πρωί, για μένα ?Εχεις ρεπό σήμερις?
το αγαπημένο μου πρωινόΚαλημέρα ? έρχεται και πίσω όψη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?
Καλημέρα μωρό..?το αγαπημένο μου πρωινό
Καλημέρα σε εσένα και την κωλαρα σου. Άντε και σε όλη την παρέαΚαλημέρα μωρό..?
Καλώς το αγόρι μου το άτακτο..??Είδατε τελικά που πήγατε και δοκιμάσατε και σας αρέσει σε πολλούς;Άντε να την βρείτε τώρα...Αν δεν ήταν καλή σε αυτό που κάνει θα είχε και χρόνο,οπότε μάλλον πολλοί απο εμάς,που μπορεί να μην γράφουν και κριτικές,τρώνε καλά.Ορμάτε.
Θα της δώσω τα χαιρετίσματα ??Καλημέρα σε εσένα και την κωλαρα σου. Άντε και σε όλη την παρέα
Εγώ θα της εδινα και φιλιά αλλά καταλαβαίνω πως σου είναι δύσκολο να τα μεταφέρεις?Θα της δώσω τα χαιρετίσματα ??
Να έρθεις να τα δώσεις αυτοπροσώπως...Εγώ θα της εδινα και φιλιά αλλά καταλαβαίνω πως σου είναι δύσκολο να τα μεταφέρεις?
Να του πεις πως δεν θα μείνω μόνο στα φιλιά. Θα κοιτάξω και τον εσωτερικό του κόσμοΝα έρθεις να τα δώσεις αυτοπροσώπως...
Ναι έχω μια αδυναμία γλυκέ μου.. αλλά είμαι ανοιχτή στα πάντα αρκεί να νιώθω όμορφα...Καλησπέρα και όμορφη Κυριακή να έχετε...... Αν κατάλαβα καλά(ίσως να είναι και λάθος), ότι πιο πολύ σαρεσει να γλείφεις παρά να σε γλείφουν εκεί κάτω, σε μας που μας αρέσει αυτό, τι γίνεται;???