Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.092
Εγώ καίγομαι όλο το 24ωρο..θα περιμένω πως και πως για ραντεβού στο μπαλκόνι μου..Δυστυχώς δεν είμαι εκεί για να στον βάλω και να σου σβήσω τη φωτιά που καίει ???
Εγώ καίγομαι όλο το 24ωρο..θα περιμένω πως και πως για ραντεβού στο μπαλκόνι μου..Δυστυχώς δεν είμαι εκεί για να στον βάλω και να σου σβήσω τη φωτιά που καίει ???
Ας το ανον, μεγαλη ηττα εφαγα…..ρε συ τιεφαγες απο την μανδαμ ...?
![]()
Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνιΕγώ καίγομαι όλο το 24ωρο..θα περιμένω πως και πως για ραντεβού στο μπαλκόνι μου..
Ρε συ μου είχες πει μόνο για αγελάδα ο Κώστας μου είπε και για τράγο..τι να σε κάνω πια,?Ας το ανον, μεγαλη ηττα εφαγα…..![]()
Αν συνεχίσεις θα χύσω..Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι
και καυλα μεγαλώνει!!!
Μην βγαίνεις, έχω να σου πω κιαλλα. Θα έχεις απανωτούς οργασμούς!!!Κρίμα που πρέπει να βγω.. Κώστα..θα σε σκέφτομαι.. ?barock, μ έχασες λυπάμαι.. ?
Θα σου τη γκαμησω τη μπαλκονιΚώστα στο δικό σου η στο δικό μου μπαλκόνι θες μα κάνουμε σεξ.. ?
Ε να κάτσω λίγο Κώστα μου.. ? για σένα..Μην βγαίνεις, έχω να σου πω κιαλλα. Θα έχεις απανωτούς οργασμούς!!!
Ζηλιάρης Απαπα ?Θα σου τη γκαμησω τη μπαλκονι![]()
Έχεις και χιούμορ, μου αρέσει, είναι αφροδισιακό!!!Ρε συ μου είχες πει μόνο για αγελάδα ο Κώστας μου είπε και για τράγο..τι να σε κάνω πια,?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χειρότερο από ζηλιαρη άντρα δεν υπάρχει...Ε να κάτσω λίγο Κώστα μου.. ? για σένα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζηλιάρης Απαπα ?
Μου τη πέφτει τρελά.Χειρότερο από ζηλιαρη άντρα δεν υπάρχει...
Μακριά από αυτόν τον βοσκό, το κακό σου θέλει!!!
Πρώτα θα σε τρελάνω στις πίπες και μετά στα γέλια μωρό μου.Έχεις και χιούμορ, μου αρέσει, είναι αφροδισιακό!!!
Θα γελάμε και μετά θα γαμαμε και τούμπαλιν!!!
Αν το ξαναγράψεις θα σου απαντήσω καταλλήλως και δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό που θα γράψω!!!Τσαππππρρρρρρρρ
Δε μιλώ με γιδοβοσκουςΤσαππππρρρρρρρρ
Πραγματικά ουαου.Πρώτα θα σε τρελάνω στις πίπες και μετά στα γέλια μωρό μου.
Ε μα..θα ξεχάσεις τ όνομα σου με τη πίπα μου.. όλο μέσα...Τπτ έξω.Πραγματικά ουαου.
Η πιπα είναι ότι καλύτερο στα πρωκαταρτικα.
Σεξ χωρίς πιπα, σούπα χωρίς αλάτι!!!
Ζηλεύει που έχασε τη ξανθιά πρωτεύουσιανα (εμένα)Άστον αυτόν μωρό μου..Αν το ξαναγράψεις θα σου απαντήσω καταλλήλως και δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό που θα γράψω!!!