Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 130
- Like
- 23.340
- Πόντοι
- 29.667
Άμα ζηλεύεις τον μαύρο ή εσκιμώο ή τον οποιοδήποτε άλλον, μπορείς να πας εσύ να κάνεις το μοντέλο!!!εσκιμωο επρεπε να ζητησεις ....
Άμα ζηλεύεις τον μαύρο ή εσκιμώο ή τον οποιοδήποτε άλλον, μπορείς να πας εσύ να κάνεις το μοντέλο!!!εσκιμωο επρεπε να ζητησεις ....
Εσένα θα σε πάρω με 3 προφυλακτικα μην ανησυχείς...Αυτό μην το λες σε μένα, αλλά να το δούν οι υποψήφιοι πελάτες σου...για τα ακαποτα λέω.
Σ'αφηνω να τσακωθείς μόνη σου!!!
Είμαι ξανθιά φυσική,λες να πηγαίνω ασορτί μ έναν μελαμψο?Έχω δοκιμάσει αφροαμερικανο, φήμες ήταν όμως..?Ναι γιατί μαύρος αυτός άσπρη εσύ θα είναι ωραία αντίθεση στο βίντεο.
Τώρα άμα εσύ εννοούσες κάτι άλλο, τι να πω...
Αίσχος και ντροπή μου.. θα παω να εξομολογηθώ αύριο η αμαρτωλή ..σ ευχαριστώ που μου έδειξες το σωστο δρόμο..Αυτό μην το λες σε μένα, αλλά να το δούν οι υποψήφιοι πελάτες σου...για τα ακαποτα λέω.
Σ'αφηνω να τσακωθείς μόνη σου!!!
Μικροτσουτσουνος ο μαυρουλης;;;Είμαι ξανθιά φυσική,λες να πηγαίνω ασορτί μ έναν μελαμψο?Έχω δοκιμάσει αφροαμερικανο, φήμες ήταν όμως..?
Σκύψε ευλογημένη!!!Αίσχος και ντροπή μου.. θα παω να εξομολογηθώ αύριο η αμαρτωλή ..σ ευχαριστώ που μου έδειξες το σωστο δρόμο..
Ε δε τον έλεγες και προικισμένο..?Μικροτσουτσουνος ο μαυρουλης;;;
Άρα αυτά που λένε δεν ισχύουν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκύψε ευλογημένη!!!
Τζάμπα χάρηκες!!!Ε δε τον έλεγες και προικισμένο..?
Είχε μακριά γλώσσα..κατι ήταν κ αυτό..από το τπτ...Τζάμπα χάρηκες!!!
Τουλάχιστον ήξερε να το χρησιμοποιεί το εργαλείο;;;
Ε δε τον έλεγες και προικισμένο..?
Είχε μακριά γλώσσα..κατι ήταν κ αυτό..από το τπτ...
Μήπως ήσουν εσύ βρε με φουμο?!?
Δεν ημουν εγωΜήπως ήσουν εσύ βρε με φουμο?!?
Δεν ημουν εγω
Μπααααα.Μήπως ήσουν εσύ βρε με φουμο?!?
Να ρωτήσω κάτι..οκ διακρίνω ένταση μεταξύ σας.. επειδή αναφέρεις συνέχεια περί τράγο..Τι ξέρεις που δε ξέρουμε εμείς???? τι στο καλό κάνει με τους τράγους?!Μπααααα.
Άρμεγε τον τράγο!!!
Βλέπω να τα βρίσκουμε εμείς οι δύο...
Στο κρεβάτι όλοι τα βρίσκουν να ξέρεις ...?Βλέπω να τα βρίσκουμε εμείς οι δύο...
Μετά το κρεβάτι τι γίνεται όμως;;;Στο κρεβάτι όλοι τα βρίσκουν να ξέρεις ...?
Μπα..θα πάμε στο πάτωμα.Μετά το κρεβάτι τι γίνεται όμως;;;
Θα τσακωνομαστε;;;
Μπααα,εγω θέλω στα όρθια!!!Μπα..θα πάμε στο πάτωμα.
Έχω ανεξάντλητη φαντασία...
Μετά το κρεβάτι τι γίνεται όμως;;;
Θα τσακωνομαστε;;;
Επειδή ειμαι γυμνασμένη μπορώ παντού, όρθια καθιστή ξαπλωτή στο μπαλκόνι στο ταβάνι..Μπάλα,εγω θέλω στα όρθια!!!