Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 206
Δεν είναι κακό να γυρίσει μούσκεμα....Ακόμα γυμναστική κάνεις; Θα ιδρώσει το κορμάκι σου και θα μας γυρίσεις μούσκεμα πάλι
Δεν είναι κακό να γυρίσει μούσκεμα....Ακόμα γυμναστική κάνεις; Θα ιδρώσει το κορμάκι σου και θα μας γυρίσεις μούσκεμα πάλι
Ακόμα γυμναστική κάνεις; Θα ιδρώσει το κορμάκι σου και θα μας γυρίσεις μούσκεμα πάλι
Σταζω...Δεν είναι κακό να γυρίσει μούσκεμα....
Καύλα σίγουρα...Σταζω...
Αυτός είναι ο σκοπός μου κάβλιαρη....Κανόνισε πάλι να μας κάνεις κυριακάτικα να κυκλοφορουμε με τις μπάλες ζαρωμενες απο την καυλα
Όσο δεν μπαίνουν οι καλοί σαμαρείτες του σάιτ φυσικά και θα μιλάμε όμορφα...Χαίρομαι που βλέπω να μιλάτε όλοι μαζί χωρίς φασαρία ... σίγουρα διαφορές θα υπάρχουν πάντα ανάμεσα μας και θα υπάρχει και ένταση
Χαίρομαι που βλέπω να μιλάτε όλοι μαζί χωρίς φασαρία ... σίγουρα διαφορές θα υπάρχουν πάντα ανάμεσα μας και θα υπάρχει και ένταση
Καλημέρα Τάσο..Εγώ προτιμώ τα γαμησια από τις φασαρίες..όπως ολοι θεωρώ.. ?Χαίρομαι που βλέπω να μιλάτε όλοι μαζί χωρίς φασαρία ... σίγουρα διαφορές θα υπάρχουν πάντα ανάμεσα μας και θα υπάρχει και ένταση
Παίχτη είμαι ένας άνθρωπος που γουστάρω τα πάντα και το χσβσλε και την ένταση...το φόρουμ είναι για ενημέρωση πρώτα και μετά όλα τα αλλαΜην το γρουσουζεύεις
Ελάτε να κάνουμε έρωτα Όχι πόλεμο ένα πράγμα δλδ εδώ μέσα ?Παίχτη είμαι ένας άνθρωπος που γουστάρω τα πάντα και το χσβσλε και την ένταση...το φόρουμ είναι για ενημέρωση πρώτα και μετά όλα τα αλλα
Κάποιοι προτιμούν τον πόλεμο κάτι ενημερωταρες που ζητάνε έκπτωση και απειλούν κιόλας με μπαχαλο .. σύντομα στις οθόνες σαςΕλάτε να κάνουμε έρωτα Όχι πόλεμο ένα πράγμα δλδ εδώ μέσα ?
Α μου έχει συμβεί ,δυστυχώς ,αλλα δεν ασχολήθηκα κάν...εννοείται..σίγουρα μπήκα μαύρη λίστα γι αυτούς αλλά αναμενόμενο ?Κάποιοι προτιμούν τον πόλεμο κάτι ενημερωταρες που ζητάνε έκπτωση και απειλούν κιόλας με μπαχαλο .. σύντομα στις οθόνες σας
Εσύ το πάς πολύ καλά και στο αναγνωρίζω αυτό...Α μου έχει συμβεί ,δυστυχώς ,αλλα δεν ασχολήθηκα κάν...
Ευχαριστώ Τάσο μου.. ☺ εγώ μόλις δω φασαρία θα βάλω φωτο τό κωλο μου και όλα θα ξεχαστούν!!?Εσύ το πάς πολύ καλά και στο αναγνωρίζω αυτό...
Ώρα έχεις να βάλεις φωτό νομίζω... Μήπως να αρχίσουμε το μπάχαλο?Ευχαριστώ Τάσο μου.. ☺ εγώ μόλις δω φασαρία θα βάλω φωτο τό κωλο μου και όλα θα ξεχαστούν!!?
Ευχαριστώ Τάσο μου.. ☺ εγώ μόλις δω φασαρία θα βάλω φωτο τό κωλο μου και όλα θα ξεχαστούν!!?
Μωρέ δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε ... απλός το ότι δεν μου κανεις σαν γυναίκα δεν πάει να πει πως θα σου κάνω μπαχαλο το νήμα....πχΕυχαριστώ Τάσο μου.. ☺ εγώ μόλις δω φασαρία θα βάλω φωτο τό κωλο μου και όλα θα ξεχαστούν!!?
Μωρέ δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε ... απλός το ότι δεν μου κανεις σαν γυναίκα δεν πάει να πει πως θα σου κάνω μπαχαλο το νήμα....πχ
Λατρεύω βόρεια Ελλάδα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις ..και θέλω.να ξανάρθωΑν είναι έτσι να ξεκινήσει άμεσα η φασαρία για να μπει φώτο κώλου!!!
Jo να ξέρεις η Θεσσαλονίκη σε περιμένει ανυπόμονα και δηλώνω πρώτος ότι θα αναλάβω να σε ξεναγήσω στην πόλη
Αν και είσαι κακό κορίτσιΑκριβώς.. ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λατρεύω βόρεια Ελλάδα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις ..και θέλω.να ξανάρθω