Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.054
..είπα μπας και το ξέχασες να στο θυμίσω πάλι..
..είπα μπας και το ξέχασες να στο θυμίσω πάλι..
Ξεχνιέται αυτό μωρό μου??..είπα μπας και το ξέχασες να στο θυμίσω πάλι..
Θέλω να στο γλείψω να γίνει μούσκεμα και μετά να γαμησω δυνατά τρέλα βίτσια βγάζεις μωρό μου...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
....πάμε για την επανάληψη τότε ομορφε..!Θέλω να στο γλείψω να γίνει μούσκεμα και μετά να γαμησω δυνατά τρέλα βίτσια βγάζεις μωρό μου
Κάτι τέτοια κάνεις και μας φτιάχνεις...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
Για γυρνα να δουμε και την αλλη τρυπα!...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
...Να την βάλω τότε,για καληνύχτα Trifon μου..(εδώ είναι και φρέσκο-δουλεμένη από έναν καυλιαρη..)Για γυρνα να δουμε και την αλλη τρυπα!
ΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!!!...Να την βάλω τότε,για καληνύχτα Trifon μου..(εδώ είναι και φρέσκο-δουλεμένη από έναν καυλιαρη..)
Είδες κωλι κι εμφανίστηκες ρε μούτρο μουΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!!!
ειμαι αρρρωστακι με την κωλαρα σου τι να κανουμε !!!!Είδες κωλι κι εμφανίστηκες ρε μούτρο μου
Για μας τους Βόρειους που θα βρεθούμε στην εορταστική Αθήνα υπάρχει περίπτωση να σε συναντήσουμε ?Είδες κωλι κι εμφανίστηκες ρε μούτρο μου
Παρε με τηλ και θα τα πούμε αγορι..Καλό βράδυ!Για μας τους Βόρειους που θα βρεθούμε στην εορταστική Αθήνα υπάρχει περίπτωση να σε συναντήσουμε ?
Αντε να κλείσεις μάτι όταν βλέπεις ανοιχτή αυτή την κωλαρα...Να την βάλω τότε,για καληνύχτα Trifon μου..(εδώ είναι και φρέσκο-δουλεμένη από έναν καυλιαρη..)
Θα γίνει πολύ σύντομα γυναικάρα....πάμε για την επανάληψη τότε ομορφε..!
Τέτοια τρύπα μωρό μου χαίρεσαι να τη γαμας τρέλα είναι δεν ξεχνιέται...Να την βάλω τότε,για καληνύχτα Trifon μου..(εδώ είναι και φρέσκο-δουλεμένη από έναν καυλιαρη..)
*Κόσμημα - ομορφιά...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
Καυλιαρη μου εσυ..!!Τέτοια τρύπα μωρό μου χαίρεσαι να τη γαμας τρέλα είναι δεν ξεχνιέται
Σ ευχαριστώ μωρό!!*Κόσμημα - ομορφιά
Το τέλειο στήσιμο για πισωκολλητο καλημέρα στη θεά του σεξΚαλημέρα, διαθέσιμη 15:00 και μετά σήμερα