Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 11.146
....απο 'δω το πας, απο 'κει το παςΜες στην αταξία είστε τ αγόρια σήμερα..αλλά για καμιά παρτουζα δεν βλέπω να λέτε τπτ
Πάω να φάω κι επανέρχομαι!
....απο 'δω το πας, απο 'κει το παςΜες στην αταξία είστε τ αγόρια σήμερα..αλλά για καμιά παρτουζα δεν βλέπω να λέτε τπτ
Πάω να φάω κι επανέρχομαι!
Χορευοντας με τους πουτσουςΛουσου,μπα... χορός χμ έτσι κι έτσι..πουτσα,στο φουλ όμως χαχαχαχα!
Όμορφη όπως πάντα.Τελεια φωτογραφια.Το βρακί είναι σαν το περιτύλιγμα στις σοκολάτες.Το περιεχόμενο μετράει που είναι γλυκό ..Έπιασε κρύο,αναγκάζομαι να φορώ ΚΑΙ βρακάκι.. αυτά δεν μπορω
Καληνύχτα αγόρια!
![]()
το καλο σε εσενα ειναι οτι το γουσταρεις και το κανεις!!!!Μετά το χθεσινο κλιπ που είχα βάλει "περιποίηση στις μπάλες",επανέρχομαι με νεο κλιπ "περιποίηση του λουτσου",και την κάνω για δουλειά!
Εύχομαι μια μέρα γεμάτη καυλες..
![]()
Το έχω ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!Μετά το χθεσινο κλιπ που είχα βάλει "περιποίηση στις μπάλες",επανέρχομαι με νεο κλιπ "περιποίηση του λουτσου",και την κάνω για δουλειά!
Εύχομαι μια μέρα γεμάτη καυλες..
![]()
Είσαι θεά!!!Καλημερούδια!
![]()
Τόσα χρόνια αστέρι μου σου παιρνω απολαυστικές πιπες...ξέρεις εσύ καλύτερα..!Το έχω ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι θεά!!!
Δεν έχω παράπονο, πάντα περνάω υπέροχα μαζί σου.Τόσα χρόνια αστέρι μου σου παιρνω απολαυστικές πιπες...ξέρεις εσύ καλύτερα..!
Μια ΚΥΡΙΑ στο κρεβάτι ο τίτλος της ταινίαςΚαλημερούδια!
![]()
Αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά . Μπράβο κουκλάρα μου. Δίνεις ρεσιτάλ.Καλημερούδια!
![]()
...ωραιος τίτλος για τσόνταΜια ΚΥΡΙΑ στο κρεβάτι ο τίτλος της ταινίας
Σ ευχαριστώ πολύΑυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά . Μπράβο κουκλάρα μου. Δίνεις ρεσιτάλ.
...θα βρεθούμε κάπου στην μέση..πχ Λάρισα..?!
Αν ανοίξει το πόδι θα χουμε εγκεφαλικά...Καλημερούδια!
![]()
Αν ψάχνεις παρτενέρ δηλώνω διαθέσιμος από τώρα...ωραιος τίτλος για τσόντα![]()
αλλά για καμιά παρτουζα δεν βλέπω να λέτε τπτ![]()
...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...Αν ανοίξει το πόδι θα χουμε εγκεφαλικά...
.....εεεεετσι, κοντινο στην μουρη να χασουμε το φως μας!!! Μν μας λυπασαι...αφήνω αυτό εδώ τότε.. γιατί μέσα από το φόρεμα, ήμουν κάπως έτσι...
![]()
Αδίστακτη Τζο...το "νινί" φάτσα κάρτα χαχαχαχαχαχα!!.....εεεεετσι, κοντινο στην μουρη να χασουμε το φως μας!!! Μν μας λυπασαι![]()
....τετχια εισαι!!!!Αδίστακτη Τζο...το "νινί" φάτσα κάρτα χαχαχαχαχαχα!!