giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 206
- Πόντοι
- 20
Kαλησπερα!
![]()
Ρουφήχτρα!με καυλωσες..Ένα όμορφο Σαββατόβραδο να έχουμε..αφήνω ένα κλιπ φρέσκο (καλη η πιπα ,αλλα μην ξεχνάμε και τα μπαλάκια)
Ξανά διαθέσιμη από Δευτέρα !
![]()
Kαλησπερα!
![]()
Ρουφήχτρα!με καυλωσες..Ένα όμορφο Σαββατόβραδο να έχουμε..αφήνω ένα κλιπ φρέσκο (καλη η πιπα ,αλλα μην ξεχνάμε και τα μπαλάκια)
![]()
Ε,κάτι ξερεις για κωλι μου..ουκ ολίγες φορές του έχεις ριξει σφαλιάρες..οσο για ήσυχη εγώ.. Ποτέ!!χαχαχαχα!!Για τις υπέροχες φωτογραφίες σου τζό μου απλά θα πώ ότι το καλό καρπούζι και ο καλός ο κώλος στην σφαλιάρα φαίνεται καλή Κυριακή και να είσαι ήσυχη
Το καρπουζι ομως δε το γαμαμεΓια τις υπέροχες φωτογραφίες σου τζό μου απλά θα πώ ότι το καλό καρπούζι και ο καλός ο κώλος στην σφαλιάρα φαίνεται καλή Κυριακή και να είσαι ήσυχη
Και όχι μόνον!Ένα όμορφο Σαββατόβραδο να έχουμε..αφήνω ένα κλιπ φρέσκο (καλη η πιπα ,αλλα μην ξεχνάμε και τα μπαλάκια)
![]()
Ισχύει απόλυτα νέε μου!Και μπάλες και κωλαρακι όλα τα γλύφεις εσύ καύλα μου
..έτσι babyΙσχύει απόλυτα νέε μου!
Καλησπέρα..με το λεοπαρ στρινγκ που ζητήθηκε..χατίρια σε αγαπημένα αγόρια,δεν χαλω..
![]()
για αυτό είσα γυναικαρα ρε Τζο γιατί πολλές γυναίκες πλέον δεν ασχολούνται καν με τις μπάλες. αν ξέρει η γυναίκα να χρησιμοποιεί τη γλώσσα είναι το καλύτερο χαλάρωμα να σου γλύφει τις μπάλεςΈνα όμορφο Σαββατόβραδο να έχουμε..αφήνω ένα κλιπ φρέσκο (καλη η πιπα ,αλλα μην ξεχνάμε και τα μπαλάκια)
![]()
..είμαι παθιασμένη με το σεξ!για αυτό είσα γυναικαρα ρε Τζο γιατί πολλές γυναίκες πλέον δεν ασχολούνται καν με τις μπάλες. αν ξέρει η γυναίκα να χρησιμοποιεί τη γλώσσα είναι το καλύτερο χαλάρωμα να σου γλύφει τις μπάλες
και ιεροτελεστία θα προσθέσω εγώ από την στιγμή που ξεκινάνε τα προκαταρτικά μέχρι λίγα λεπτά αφού επέλθει το τέλος δεν σε διακόπτει τίποτα δεν σε νοιάζει τίποτα και είσαι απόλυτα αφοσιωμένος στον παρτενέρ...το σεξ για μένα είναι πάθος!
Με αμοιβαία καθαριότητα & υγιεινή μεταξύ των παρτενερ, πολλά παιχνίδια γίνονται..απολαυστικά!
πολυ ωραιο αυτο και εγω πολυ μεγαλη αγαπη με το γυναικειο σωμα, δεν μπορω να καταλαβ πως γινεται καποιος να μη θελει να το εξερευνησει ολο ,να μην θελει να γλυψει το σημειο που το λεω γλυφιτζουρι , αν δεν κανεις τη γυναικα να ερθει με το γλυψιμο ,ε δεν γινεται σωστη πραξη ,... ενταξει υποκειμενικα μιλαω μην με φανε τωρα .....είμαι παθιασμένη με το σεξ!
Με αμοιβαία καθαριότητα & υγιεινή μεταξύ των παρτενερ, πολλά παιχνίδια γίνονται..απολαυστικά!
Μια χαρα τα γράφεις μάτια μου!πολυ ωραιο αυτο και εγω πολυ μεγαλη αγαπη με το γυναικειο σωμα, δεν μπορω να καταλαβ πως γινεται καποιος να μη θελει να το εξερευνησει ολο ,να μην θελει να γλυψει το σημειο που το λεω γλυφιτζουρι , αν δεν κανεις τη γυναικα να ερθει με το γλυψιμο ,ε δεν γινεται σωστη πραξη ,... ενταξει υποκειμενικα μιλαω μην με φανε τωρα ...
Σωστή σε βρίσκω..είμαι παθιασμένη με το σεξ!
Απολύτως σωστή...2 Ιανουαρίου τα μαγαζιά είναι κλειστά ...πρέπει να γίνει και η απογραφή...Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Απο 23 εως και 26 Δεκεμβρίου & απο 1 εως και 3 Ιανουαρίου,δεν θα ειμαι διαθέσιμη.
![]()
...και πρέπει να ξεκουραζομαστε οι κυρίες ,ώστε να επιστρέφουμε φουλ στις καυλες στον" αγωνα "!Απολύτως σωστή...2 Ιανουαρίου τα μαγαζιά είναι κλειστά ...πρέπει να γίνει και η απογραφή...
Η απογραφή σου δύσκολα να περιορισθεί εντός μιας ημέρας για αυτό και δικαίως κρατάς και την 3η Ιανουαρίου ως μέρα ξεκούρασης....και πρέπει να ξεκουραζομαστε οι κυρίες ,ώστε να επιστρέφουμε φουλ στις καυλες στον" αγωνα "!