Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεωςΘα στο στείλω σε επανάληψη.. ??
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεωςΘα στο στείλω σε επανάληψη.. ??
Καλησπέρα, συνήθως μέχρι 12 βράδυ,φυσικά πρωτεύον ρόλο στο ωράριο παίζει η κούραση της ημέρας.. ?Καλησπέρα! Μέχρι ποσο αργά μπορείς να κάνεις ραντεβού;
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Θα μιλήσουμε από τηλ.....Καλησπέρα, συνήθως μέχρι 12 βράδυ,φυσικά πρωτεύον ρόλο στο ωράριο παίζει η κούραση της ημέρας.. ?
Chill out..?
Τέτοια βελτίωση δεν την περίμενα, θυμάμαι πως μου άρεσε η αίσθηση στο άγγιγμα, αλλά οπτικά αλλιώς τα θυμάμαι.......
Τέτοια κάνεις και μετά φταίω εγώ που λέω για την κωλαρα σου τη πρόστυχηΤη καλησπέρα μου..ώρα να χαλαρώσω και εγώ...?
Για να μη ξεχνιόμαστε ? ήξερα ότι.καπου εδώ γυρνούσες και θα την έπαιρνες γραμμή ότι την.εβαλα πάλι χαχαχχαχαχχαΤέτοια κάνεις και μετά φταίω εγώ που λέω για την κωλαρα σου τη πρόστυχη
Εντάξει τον κωλο σου τον θυμάμαι και οπτικά και στο χουφτωμα ήταν απολαυστικός......Προπονήσεις εντατικά εδώ και καιρό αρα φαίνεται η διαφορά και στήθος θώρακα μάτια μου εκτός όλου του σώματος ,επίσης και ο πωπος ψηλά κοίτα ακόμη δεν έπεσε χααχχαχχαχαχα
Νομίζω ναι.. εξάλλου θες μισή ώρα μόνο για γλύψιμο ρε μωροοοοΕντάξει τον κωλο σου τον θυμάμαι και οπτικά και στο χουφτωμα ήταν απολαυστικός......
Ο,τι κενά έχω θα τα καλύψω σύντομα, στα μισάωρο δεν προλάβαινα να έχω σφαιρική εικόνα.
Αυτό που το πας, έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου.......Νομίζω ναι.. εξάλλου θες μισή ώρα μόνο για γλύψιμο ρε μωροοοο