Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.082
- Πόντοι
- 206
Η καλημερα οπως πρεπει να λεγεται… Χωρις καρδουλες κατα προτιμηση!Για τους λάτρεις της πίσω πλευράς μου με τη Καλημέρα μου για μια όμορφη ημέρα.. ?
Η καλημερα οπως πρεπει να λεγεται… Χωρις καρδουλες κατα προτιμηση!Για τους λάτρεις της πίσω πλευράς μου με τη Καλημέρα μου για μια όμορφη ημέρα.. ?
Καλημερα και οντος με καυλωσες πρωι πρωι. Ευχαριστω...καλη συνεχειαΚαλημέρα..με πολλές κάβλες..
Χαρά μου...??Καλημερα και οντος με καυλωσες πρωι πρωι. Ευχαριστω...καλη συνεχεια
Γράφτηκε στα πρακτικά και θα επιληφθεί του θέματος ?ο λαος θελει φωτο με κοντο φορεμα και πλατφορμες
οχι για μενα, για εναν φιλο μου...
Τρελή καυλα.... ?Καλημέρα..με πολλές κάβλες..
Αν και απ ότι θυμάμαι μου πας κόντρα εσύ αναίτια, και δε θα σ ευχαριστήσω . .σε σβήνω από τα πρακτικά ?ο λαος θελει φωτο με κοντο φορεμα και πλατφορμες
οχι για μενα, για εναν φιλο μου...
Λες Ε..?θα το επιληφθω κι αυτό..?Η καλημερα οπως πρεπει να λεγεται… Χωρις καρδουλες κατα προτιμηση!
Αν και απ ότι θυμάμαι μου πας κόντρα εσύ αναίτια, και δε πρέπει να σε ευχαριστήσω λογικά. .τεσπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι κάβλες δε κρύβονται...?
Στους-10 βαθμούς κελσίου θα το συζητήσουμε ?πηγα κοντρα γτ δεν βρισκω λογικο τα περι wc
παντως ξεκαθαρισα οτι σε βρισκω μουναρα και θελω να σε πηδηξω παρα τις διαφωνιες μας
θα στον σφυριξω καποια στιγμη μην ανησυχεις, κατσε να δροσισει λιγο γτ ιδρωνω και ευκολα
Αν και απ ότι θυμάμαι μου πας κόντρα εσύ αναίτια, και δε θα σ ευχαριστήσω . .σε σβήνω από τα πρακτικά ?
Μεγάλη ????διορθωσες το προηγουμενο μνμν???
εισαι μια πουτανα εσυ...
Καλημέρα κάβλιαρη μου..?Την πάτησα άσχημα. Μπήκα στο νήμα πρωι πρωί και τώρα θα βαράνε οι καυλες κόκκινο όλη μέρα. Καλημέρα είπαμε;;; Καλημέρα λοιπόν
Πρωινες καυλες οι καλυτερες.Καλημέρα..με πολλές κάβλες..
Καλημέρα ??Μας καβλωνεις με το καλημέρα joanna, από κοντά οι καβλες σου είναι στο φουλ. Φιλάκια!!!
Πρωινες καυλες οι καλυτερες.
Καλημερα.
Τέλεια είναι Ιωάννα... ?Χαλαρά...