Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.337
Τα έπαιξα σήμερα γενικά..χρειάζομαι επειγόντως ξεκούραση ..?Αυτό που το πας, έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου.......
Τα έπαιξα σήμερα γενικά..χρειάζομαι επειγόντως ξεκούραση ..?Αυτό που το πας, έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου.......
Σαν μαγνήτης με τραβάει η σουφρα σου ρε jo. Τι πράγμα είναι τουτο; ???Για να μη ξεχνιόμαστε ? ήξερα ότι.καπου εδώ γυρνούσες και θα την έπαιρνες γραμμή ότι την.εβαλα πάλι χαχαχχαχαχχα
Δικό σου είναι το "μαγαζί", όποτε θέλεις το ανοίγεις, όποτε θέλεις το κλείνεις......Τα έπαιξα σήμερα γενικά..χρειάζομαι επειγόντως ξεκούραση ..?
Είναι μαγική..? ,τότε να τη δοκιμάσεις να μας πεις εντυπώσειςΣαν μαγνήτης με τραβάει η σουφρα σου ρε jo. Τι πράγμα είναι τουτο; ???
Γενικά μιλώ, στα πάντα,έντονη μέραΔικό σου είναι το "μαγαζί", όποτε θέλεις το ανοίγεις, όποτε θέλεις το κλείνεις......
It's up to you.......
Οκ. Όσα ξέρει ο νοικοκύρης λένε, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.......Γενικά μιλώ, στα πάντα,έντονη μέρα
Together forever όπως έλεγε ο Rick Astley ?Ελπίζω να μη με κρατήσει μέσα της για πάντα
Πολύ αργό για να είναι το soundtrack σε τέτοιο γαμησι. Θέλει κάτι με μεγαλύτερη έντασηTogether forever όπως έλεγε ο Rick Astley ?
θα ήταν εξαιρετική επιλογή. Με εσένα στα τέσσερα νομίζω θα ταίριαζε γάντι το "high way to hell" των ac/dcΝα βάλουμε κατι από ramstein που κόβω φλέβα ειδικά για Τill
Να βάλουμε κατι από rammstein που κόβω φλέβα ειδικά για Τill
θα ήταν εξαιρετική επιλογή. Με εσένα στα τέσσερα νομίζω θα ταίριαζε γάντι το "high way to hell" των ac/dc
Ρε τι φτιάχνεις τώρα..!!! Τι φαντασίωση είναι αυτή; Τρέλα σκέτη
??Ρε τι φτιάχνεις τώρα..!!! Τι φαντασίωση είναι αυτή; Τρέλα σκέτη
Καιρός να θυμηθείς τα παλιά καυλαΜε μουσικη υπόκρουση high way to hell έχω κάνει κάτι γαμησια ξημέρωμα από ανελέητο κλάμπινγκ...μμμμμ
Πότε δεν είναι αργά για να αναβιώσει κάτι καλό από το παρελθόν.. αν και γενικά στα γαμησια μου γουστάρω ένταση ..Από τα νιάτα μου..Καιρός να θυμηθείς τα παλιά καυλα
Έκλεισε λοιπόν ac/dc και και σφυροκόπημα χωρίς έλεοςΠότε δεν είναι αργά για να αναβιώσει κάτι καλό από το παρελθόν.. αν και γενικά στα γαμησια μου γουστάρω ένταση ..Από τα νιάτα μου..
Βρες μέρα εσύ βάζω το χώρο και το κωλο εγώ ???Έκλεισε λοιπόν ac/dc και και σφυροκόπημα χωρίς έλεος
Και να ήθελες εγώ τον κωλο δεν τον βάζω. Θα μείνουμε μόνο στον δικό σου ???Βρες μέρα εσύ βάζω το χώρο και το κωλο εγώ ???