Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.877
Ευχαριστώ μωρό !!!!Τέλεια είναι Ιωάννα... ?
Ευχαριστώ μωρό !!!!Τέλεια είναι Ιωάννα... ?
Θέλουν την.... "κρεμουλα" τους....Χαλαρά....?
Σήμερα δηλαδή θα κάνεις όλη μέρα τον αστερία γυμνή στο κρεβάτι σου;;; Τυχερά τα σεντόνια σουΚαλησπέρα..from my place..
Σήμερα η μερα είναι μόνο της Τζο..μου το οφείλω..Μόλις γύρισα από την άλλη δουλειά ,κατευθείαν για λιώσιμο πήγα.. ? και μάντεψε τι θ ακούσω...rammstein?Σήμερα δηλαδή θα κάνεις όλη μέρα τον αστερία γυμνή στο κρεβάτι σου;;; Τυχερά τα σεντόνια σου
Βαλε Βίντεο να σου γαμανε το κολο!!Σήμερα η μερα είναι μόνο της Τζο..μου το οφείλω..Μόλις γύρισα από την άλλη δουλειά ,κατευθείαν για λιώσιμο πήγα.. ? και μάντεψε τι θ ακούσω...rammstein?
Υπο μορφή "απαίτησης "αίτημα δε γίνεται δεκτό ?..εξάλλου αν ψάξεις στο νήμα έχω βάλει με σύντροφο τέτοιο βιντ ..καλό σου μεσημέρι ?Βαλε Βίντεο να σου γαμανε το κολο!!
Σκληρος ο φιλος…Υπο μορφή "απαίτησης "αίτημα δε γίνεται δεκτό ?..εξάλλου αν ψάξεις στο νήμα έχω βάλει με σύντροφο τέτοιο βιντ ..καλό σου μεσημέρι ?
Κάβλες...? το έχω τσεκάρει λοιπόν, οι μεσημεριανές ώρες και σε μένα και σε αρκετούς πελάτες Μου, βαράνε κόκκινο από Καβλα..Όχι βράδυ η πρωί,μεσημέρι τόσο..Σκληρος ο φιλος…
Δεν παίζεις ωραία ☹☹... Εσύ rammstein γυμνή και μέσα στην καυλα και εγώ solo και Κόκοτα. ΑδικίαΣήμερα η μερα είναι μόνο της Τζο..μου το οφείλω..Μόλις γύρισα από την άλλη δουλειά ,κατευθείαν για λιώσιμο πήγα.. ? και μάντεψε τι θ ακούσω...rammstein?
Στα πολύ κέφια μου αν σου πω τι ακούω... mayhem..με παραδέχεσαι?!!???Δεν παίζεις ωραία ☹☹... Εσύ rammstein γυμνή και μέσα στην καυλα και εγώ solo και Κόκοτα. Αδικία
Σκληρή "καριολα" θα έλεγα... Μη βάλεις τέτοια μουσική σε κανέναν ανυποψίαστο την ώρα που σε γαμεί γιατί θα πάρεις τη χολή στο χέρι ?Στα πολύ κέφια μου αν σου πω τι ακούω... mayhem..με παραδέχεσαι?!!???
Κι απο κανονικη μουσικη τι ακους;;;Στα πολύ κέφια μου αν σου πω τι ακούω... mayhem..με παραδέχεσαι?!!???
???? το ήξερα ότι εσύ θά μ επιανες, το ήξερα!!Σκληρή "καριολα" θα έλεγα... Μη βάλεις τέτοια μουσική σε κανέναν ανυποψίαστο την ώρα που σε γαμεί γιατί θα πάρεις τη χολή στο χέρι ?
Κι απο κανονικη μουσικη τι ακους;;;![]()
![]()
![]()
Η συγκεκριμένη μουσική βοηθάει στο να μην δίνεις στόχο. Δεν θα ξεχωρίζουν απο του στοίχους τα ουρλιαχτά καυλας που θα βγάζεις???? το ήξερα ότι εσύ θά μ επιανες, το ήξερα!!
Eχω ακούσει και burzum,θα σέβεσαι ? ?Η συγκεκριμένη μουσική βοηθάει στο να μην δίνεις στόχο. Δεν θα ξεχωρίζουν απο του στοίχους τα ουρλιαχτά καυλας που θα βγάζεις
Η συγκεκριμένη μουσική βοηθάει στο να μην δίνεις στόχο. Δεν θα ξεχωρίζουν απο του στοίχους τα ουρλιαχτά καυλας που θα βγάζεις