Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.583
Καλημέρα έχω πολλές στο νήμα φωτο και έτσι ?Καλημερα.Φωτο με σεξυ ντυσιμο υπαρχει;
Καλημέρα έχω πολλές στο νήμα φωτο και έτσι ?Καλημερα.Φωτο με σεξυ ντυσιμο υπαρχει;
1. Την γκαβλα πρέπει να την βγάλει η εργαζόμενη στον πελάτη, όχι το αντίστροφο.
2. Δεν νευρίασα που ξέχασες να φέρεις προφυλακτικά. Άλλωστε με μια κλήση στη ρεσεψιόν μας έφεραν. Σε γκαζωσα γιατί, αφενός μεν ήταν δείγμα έλλειψης επαγγελματισμού, αφετέρου δε έπρεπε να σου κόψω λίγο τον βήχα γιατί ήσουν πολύ «φορτσάτη»…
Αυτά και αντίο σε όλους. Σε νήματα κοριτσιών δεν μπαίνω να γράψω, γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου, αλλά δεν υπάρχει σελίδα κριτικών σου.
Νταξει ρε κοπέλια, με έπιασες. Είμαι κι εγώ μέλος μιας παγκόσμιας συνομωσίας, με σκοπό να σε διαβάλλει. Το παραδέχομαι ότι από τη στιγμή που θα ξυπνήσω μέχρι που θα κοιμηθώ, απεργάζομαι σκοτεινά σχέδια προκειμένου να σε δυσφημίσω στο κοινό του bou.Χωρίς καβλα, ολοκληρωσες 2..αν υπήρχε δλδ..πόσες??
Ας λέμε αλήθειες σε όλα Και όχι επιλεκτικά δεν είναι κακό..φιλικά ..?
Νταξει ρε κοπέλια, με έπιασες. Είμαι κι εγώ μέλος μιας παγκόσμιας συνομωσίας, με σκοπό να σε διαβάλλει. Το παραδέχομαι ότι από τη στιγμή που θα ξυπνήσω μέχρι που θα κοιμηθώ, απεργάζομαι σκοτεινά σχέδια προκειμένου να σε δυσφημίσω στο κοινό του bou.
Υποσχομαι ενώπιον όλων των μελών πως την επόμενη φορά θα σου γράψω μια αποθεωτική κριτική, διότι μια γυναικάρα όπως εσυ, εφάμιλλη της Μπελούτσι σε ομορφιά και κατά πολύ ανώτερη της οποιασδήποτε πορνοστάρ σε επιδόσεις, μόνο αποθέωσης αξίζει.
Που μπλέξαμε ρε πούστη μου…
Έλα γκαβλακι μου, πες την αλήθεια.Να νη γράφεις ανακρίβειες και καλά είναι ο εγωισμός να μπαίνει πίσω εφόσον έκανες μια κριτική αληθινή και να είναι Από την αρχή μέχρι το τέλος αληθινή ..Καλημέρα
Όσους γουστάρω δε τους φοβάμαι και τους θυμάμαι όμορφα και όχι αρνητικά..λοιπόν, καλή συνέχειαΈλα γκαβλακι μου, πες την αλήθεια.
Με γουστάρεις και ψάχνεις εναγωνίως τρόπους για να μιλάς μαζί μου. Παραδέξου το, δεν είναι ντροπή…
ΜμμμμμμμμΌσους γουστάρω δε τους φοβάμαι και τους θυμάμαι όμορφα και όχι αρνητικά..λοιπόν, καλή συνέχεια
Θα σου πω τι κάνει!Έλα γκαβλακι μου, πες την αλήθεια.
Με γουστάρεις και ψάχνεις εναγωνίως τρόπους για να μιλάς μαζί μου. Παραδέξου το, δεν είναι ντροπή…
Καμία σχέση,παλιοί που με είδαν έγραψαν Όχι νέα μέλη,μαλιστα παλιά αξιότιμα μέλη αναθεώρησαν, όσον αφορά κριτική δεν ήταν αρνητική σε όλα Και σύμφωνησα απόλυτα,πέραν ενός σημείου...στη καβλα. Κανείς άντρας δε χύνει 2 φορές χωρις..καβλα .το γνωρίζω λόγω εμπειρίας .Καλημέρα αλπουλα,δε θα κάτσω να τσακώθω πάνε αυτά όσο κ να προκαλουμαι ,έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, αλλά έχω και άποψη που δε θα μου την ευνουχίζει κανείς..?Θα σου πω τι κάνει!
όταν γράφει ότι οι πελάτες της είναι ευχαριστημένοι, εννοεί τους πελάτες τύπου Μάκη,πελάτες που δεν γράφουν εδώ.
Εσύ που και γράφεις και έμπιστο μέλος είσαι, όταν γράφεις αρνητική κριτική,τσινάει!
Για αυτό αν έχεις παρατηρήσει στο bou, όταν μπαίνουν εκδιδόμενες, δίνουν τα τηλέφωνα τους σε σιγουράκια-αγαπούληδες-σαλιάρηδες που ξέρουν οτι θα γράψουν σίγουρα καλή κριτική!
Εγώ, πάντως, εμμένω στην απόφαση μου να αυτομαστιγωθώ επι δίωρο (τουλάχιστον), ως ένδειξη ειλικρινούς μετανοίας και μεταμέλειας…Θα σου πω τι κάνει!
όταν γράφει ότι οι πελάτες της είναι ευχαριστημένοι, εννοεί τους πελάτες τύπου Μάκη,πελάτες που δεν γράφουν εδώ.
Εσύ που και γράφεις και έμπιστο μέλος είσαι, όταν γράφεις αρνητική κριτική,τσινάει!
Για αυτό αν έχεις παρατηρήσει στο bou, όταν μπαίνουν εκδιδόμενες, δίνουν τα τηλέφωνα τους σε σιγουράκια-αγαπούληδες-σαλιάρηδες που ξέρουν οτι θα γράψουν σίγουρα καλή κριτική!
προχωράμε!Εγώ, πάντως, εμμένω στην απόφαση μου να αυτομαστιγωθώ επι δίωρο (τουλάχιστον), ως ένδειξη ειλικρινούς μετανοίας και μεταμέλειας…
Α ρε Μάκη παναθεμασε, μια δουλειά είχες να κάνεις, κι αυτή χάλια την έκανες ??? άφησε εποχή ο Μάκης ???(Ούτε ξέρω που βρίσκεται εντωμεταξύ)Θα σου πω τι κάνει!
Για αυτό αν έχεις παρατηρήσει στο bou, όταν μπαίνουν εκδιδόμενες, δίνουν τα τηλέφωνα τους σε σιγουράκια-αγαπούληδες-σαλιάρηδες που ξέρουν οτι θα γράψουν σίγουρα καλή κριτική
Ωραία φάση !More sex..
?Ωραία φάση !
Ωραίο ξύπνημα … αλλά επικίνδυνο τέτοια ωρα !?Καλημέρα..❤
Εχει σχημα καρδιας;Για τους λάτρεις της πίσω πλευράς μου με τη Καλημέρα μου για μια όμορφη ημέρα.. ?
?Γκαυλα μου καιρος δεν ειναι να κανεις ενα διαλλειμα στην αθηνα να τους λειψεις λιγο και να ερθεις θεσσαλονικη να αλλαξεις και τον αερα σου??