Tzimakos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2021
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Χωρίς χεράκια ☺
Τσιμπουκωνεις πελάτη σου χωρις Προφυλακτικό ;
Γιατι ;
Χωρίς χεράκια ☺
Παλαιούς, μόνιμους ,σταθερους η τσεκαρισμενους,ίσως ναι, ελεύθερο με σύντροφο μου Ναι, έλυσα απορία?Όσο για βιντεάκια /φωτο ολα σχεδόν πλην εξαιρέσεων, είναι με σύντροφο μου αρα κομπλέ ? υπεύθυνη γυναίκα στα πάντα είμαι και λάθη απροσεξίες δε χωράνε σε μέναΤσιμπουκωνεις πελάτη σου χωρις Προφυλακτικό ;
Γιατι ;
Ποιος άραγε.....?Τρωγομαι ? ,thanks!μ έχουν απολέσει και καβλο φάτσα, τίτλος τιμής ?
Εσύ παλιό παιδο πρώτος και καλύτερος, αρα ετοιμάσου για τιμωρία ?Ποιος άραγε.....?
Όποιος το είπε να τον τιμωρήσεις, να τον αφήσεις να σου γλύφει τουλάχιστον μισή ώρα το μουνι και μετά να τον τρελάνεις στα τσιμπούκια, να μάθει, το ξαναλέει......?
???Εσύ παλιό παιδο πρώτος και καλύτερος, αρα ετοιμάσου για τιμωρία ?
Από μισή ώρα θα γλύφει ο καθένας ...? next time
Αυτό είναι, για μένα ο ορισμός της απόλαυσης.........Από μισή ώρα θα γλύφει ο καθένας ...? next time
Εσύ γιατί ρώτησες..?..άμα.έρθεις να μου το πεις να βάλουμε 2πλο Όχι ένα.. όλα κι όλα, όμορφα και προσεχτικά όλα ,δε βάζω στο στόμα μου ότι να'ναι ?Τσιμπουκωνεις πελάτη σου χωρις Προφυλακτικό ;
Γιατι ;
Σωστή τοποθέτηση, για όποιον θέλει, διπλό και τριπλό, τι είπες τώρα, για το στοματακι σου, μόνο τα καλύτερα........Εσύ γιατί ρώτησες..?..άμα.έρθεις να μου το πεις να βάλουμε 2πλο Όχι ένα.. όλα κι όλα, όμορφα και προσεχτικά όλα ,δε βάζω στο στόμα μου ότι να'ναι ?
Φυσικά, όλα υπό προϋποθέσεις μεταξύ πελατών και εμού και με κοινή συναίνεση ..λοιπον πάμε παρακάτω..Σωστή τοποθέτηση, για όποιον θέλει, διπλό και τριπλό, τι είπες τώρα, για το στοματακι σου, μόνο τα καλύτερα........
Ρε συ!!!πόσα χρόνια!!!! Χαχαχχα από τα πρώτα ραντεβού μου!!!?????Είχα εμπειρία με την jo όταν ξεκίνησε την πορεία της. Ευχάριστη και ευγενική θα έλεγα. Αρκετά ομιλητική (όχι σε βαθμό ενοχλητικό). Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά εξυπηρετική και με υπομονή.
Ειμουν εκτός κούκλα μου. Έπρεπε να μείνω για λίγο έξωτερικο. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που χάθηκα στα στενά, και βγήκες για να με βρεις!!!! ?? ετοιμάσου για συνάντηση….. συναγωνιστές δεν υπάρχει ποιο αληθινή ανεξάρτητη από την jo!!!Ρε συ!!!πόσα χρόνια!!!! Χαχαχχα από τα πρώτα ραντεβού μου!!!?????
Πώς και δε σε είδα πριν, καλέ, τώρα μου έβγαλε ενημερώσεις στο ποστ μου !!
Εντωμεταξύ μόλις γράφτηκες και έπεσες πάνω μου τι να πω ,που με θυμήθηκες μετα απο τόσα χρόνια απορώ !!εγώ ψιλοθυμαμαι ότι σα να είχες χαθεί τη πρώτη φορά που ερχόσουν ???
Από τις φωτό σε κατάλαβα. (παρεπιπτόντως ίδια είσαι) Και από κάτι αναφορές που διάβασα για Κουκάκι.Ρε συ!!!πόσα χρόνια!!!! Χαχαχχα από τα πρώτα ραντεβού μου!!!?????
Πώς και δε σε είδα πριν, καλέ, τώρα μου έβγαλε ενημερώσεις στο ποστ μου !!
Εντωμεταξύ μόλις γράφτηκες και έπεσες πάνω μου τι να πω ,που με θυμήθηκες μετα απο τόσα χρόνια απορώ !!εγώ ψιλοθυμαμαι ότι σα να είχες χαθεί τη πρώτη φορά που ερχόσουν ???
Αν δε μου μιλούσες Βαιμπερ ακόμα θα έψαχνα ποιος είσαι !
Ειδα και αλλο ποστ σου εδω γλυκέ μου λογικά,ως νεουδι που είσαι θέλουν έγκριση και τα βλέπω με καθυστέρησηΕίχα εμπειρία με την jo όταν ξεκίνησε την πορεία της. Ευχάριστη και ευγενική θα έλεγα. Αρκετά ομιλητική (όχι σε βαθμό ενοχλητικό). Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά εξυπηρετική και με υπομονή.
Θρεφω νιάτα Λουκά χαχαχαχαΑπό τις φωτό σε κατάλαβα. (παρεπιπτόντως ίδια είσαι) Και από κάτι αναφορές που διάβασα για Κουκάκι.
Χαχαχαχαχα καλά το θυμήθηκα ??? σ ευχαριστώ από τη καρδιά μου..Ειμουν εκτός κούκλα μου. Έπρεπε να μείνω για λίγο έξωτερικο. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που χάθηκα στα στενά, και βγήκες για να με βρεις!!!! ?? ετοιμάσου για συνάντηση….. συναγωνιστές δεν υπάρχει ποιο αληθινή ανεξάρτητη από την jo!!!
ΩραίοAnal lovers..?