Stmen211
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 401
- Πόντοι
- 300
Για τέτοιο κωλαράκι ανεβαίνω και την Κατεχακη γονατιστός
Για τέτοιο κωλαράκι ανεβαίνω και την Κατεχακη γονατιστός
Eχω μια αδυναμία στο αναλ..?
Αχ και έχει ανηφόρα μεγάλη ?Για τέτοιο κωλαράκι ανεβαίνω και την Κατεχακη γονατιστός
Έχει πέσει το fbΑχ και έχει ανηφόρα μεγάλη ?
Γιατί όμως, το ξέρω..Δεν έχει ξανασυμβεί η εάν έχει συμβεί, Όχι τόσες ώρεςΈχει πέσει το fb
Υπάρχει θέμα. Το έχουν χακαρει από το απόγευμαΓιατί όμως, το ξέρω..Δεν έχει ξανασυμβεί η εάν έχει συμβεί, Όχι τόσες ώρες
Α μάλιστα..Το messenger μ ενδιαφέρει εμένα που μιλώ με κόσμο γμτ..Υπάρχει θέμα. Το έχουν χακαρει από το απόγευμα
Τον θαυμασμό μας σίγουρα δεν μπορώ να εγγυηθω κάτι παραπάνω ??Εσείς θα τραβήξετε μαλακια, εγώ τι θα κερδίσω?!?
Μου αρκεί ?Τον θαυμασμό μας σίγουρα δεν μπορώ να εγγυηθω κάτι παραπάνω ??
Τον αποκτάς σιγά σιγά με τον τρόπο σου.Μου αρκεί ?
Ωωωω..??Τον αποκτάς σιγά σιγά με τον τρόπο σου.
Με το σπαθί σου και την κωλαρα σουΩωωω..??
Βρε με το κωλό μου μανια ..μόνο αυτό έχω όμορφο πάνω μου δλδ? ?Με το σπαθί σου και την κωλαρα σου
Αυτό έχεις φροντίσει να τονίσεις βρε jo. Εσύ τι πιστεύεις πως είναι το καλύτερο πάνω σου;Βρε με το κωλό μου μανια ..μόνο αυτό έχω όμορφο πάνω μου δλδ? ?
Δε μπορώ να ξεχωρίσω..είναι δυνατό σημείο μου Αλλα σα σύνολο με βλέπω, λογικό..Αυτό έχεις φροντίσει να τονίσεις βρε jo. Εσύ τι πιστεύεις πως είναι το καλύτερο πάνω σου;
Δεν το λεω για κακό πάντως. Και αφού υον χαίρεσαι άσε να υον χαρούμε και εμείς??Δε μπορώ να ξεχωρίσω..είναι δυνατό σημείο μου Αλλα σα σύνολο με βλέπω, λογικό..
?Δεν το λεω για κακό πάντως. Και αφού υον χαίρεσαι άσε να υον χαρούμε και εμείς??