G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Κάνεις κάτι ερωτήσεις, μια εικόνα, χίλιες λέξεις..........Λαχταριστό δείχνει Ε???
Κάνεις κάτι ερωτήσεις, μια εικόνα, χίλιες λέξεις..........Λαχταριστό δείχνει Ε???
Αυθόρμητη φωτο της στιγμής...Κάνεις κάτι ερωτήσεις, μια εικόνα, χίλιες λέξεις..........
Κάτσε μωρέ, τι αυθόρμητη, σου στήθηκε χωρίς να το περιμένεις και λες όπα, κάτσε μη χάσω τη στιγμή, εντάξει λαχταριστο είναι, αλλά βλέπω και προετοιμασία, κόντρα ξύρισμα κλπ. ...........Αυθόρμητη φωτο της στιγμής...
Πάντα έτσι είναι .. ;)Κάτσε μωρέ, τι αυθόρμητη, σου στήθηκε χωρίς να το περιμένεις και λες όπα, κάτσε μη χάσω τη στιγμή, εντάξει λαχταριστο είναι, αλλά βλέπω και προετοιμασία, κόντρα ξύρισμα κλπ. ..........
Εντάξει, με το δίκιο σου που το φροντίζεις, εργαλείο της δουλειάς σου είναι........Πάντα έτσι είναι .. ;)
Γεννάει ευρώ το δόλιο. ????Εντάξει, με το δίκιο σου που το φροντίζεις, εργαλείο της δουλειάς σου είναι........
Άμα δεν το ξεχάσετε και συγχωρέσετε, τα κορίτσια θα στεναχωρεθούν.Ότι είσαι τρελή το έχουμε καταλάβει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε συγχωρούμε!!!
Επίσης τα βρισίδια που μου ριχνατε και όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους δύο συναγωνιστές δεν πρόκειται να ξεχαστούν και ούτε να συγχωρεθουν!!!
Αυτό να το ξέρεις!!!
Το σίγουρο ότι πρέπει να γίνει δοκιμή από κονταΜόλις βγήκα από ντουζάκι...
τελικα αποφασισες να βαλεις ...χημικη τουαλετα εξω απο το σπιτι σου..τουλαχιστον?ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΆΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΆΝΩ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΠΆΡΤΥ ΣΤΟ ΜΠΆΝΙΟ ΜΟΥ!!???????
See u..
εχει καθε δευτερα λαικητελικα αποφασισες να βαλεις ...χημικη τουαλετα εξω απο το σπιτι σου..τουλαχιστον?
εχει καθε δευτερα λαικη
Αγνόηση πατω, αρα κάποιος να μου μεταφέρει τι μαλακιες γράφεις ???τελικα αποφασισες να βαλεις ...χημικη τουαλετα εξω απο το σπιτι σου..τουλαχιστον?
Πωπω τρόμαξα άσε τώρα να πάω να κάνω ραντεβού 7,15 με συναγωνιστή σας ?Άμα δεν το ξεχάσετε και συγχωρέσετε, τα κορίτσια θα στεναχωρεθούν.
Μην είστε τόσο σκληροί ρε αδιάφθοροι του φόρουμ…
και εγω ειμαι στο μαρκοπουλο τωρα και παταω σταφυλιαΚαρυπιδη εσένα ειδικά σ έχω στο μουνι μου γραμμένο με φουλ μελάνι.. τραγουδά, σιγά μη σου δώσω αξία ν ασχοληθώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγνόηση πατω, αρα κάποιος να μου μεταφέρει τι μαλακιες γράφεις ???
Δε πα να τραγουδάς ,διαφήμιση μου κάνεις βλητο ?και εγω ειμαι στο μαρκοπουλο τωρα και παταω σταφυλια
εχει καθε δευτερα λαικη
Σε κυνηγάει και εσένα η KGB η ο Μητσοτάκης όπως κυνηγούσαν την αννιταΚάθε Πέμπτη δε Στα πε καλάη συμμορία, άχρηστες πληροφορίες ????
Άμα δεν το ξεχάσετε και συγχωρέσετε, τα κορίτσια θα στεναχωρεθούν.
Μην είστε τόσο σκληροί ρε αδιάφθοροι του φόρουμ…
Σε κυνηγάει και εσένα η KGB η ο Μητσοτάκης όπως κυνηγούσαν την αννιτα
σε φιλω καλη συνεχεια και ας με βριζειςΣε παρακαλώ, στο νήμα μου να τους γράφεται μη μπαίνετε σε διάλογο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γραφικός μ@λακας έχεις γίνει εδώ ρε ?