makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
φορά και καουκα?δεν θα το ελεγα ετσι
απλα εστειλε την μπαλή να το παιξει καλιαρντεμένη
σημ . οποιος δεν ξερει ξενες λεξεις μπορω να τις μεταφρασω σε νεα ελληνικα
φορά και καουκα?δεν θα το ελεγα ετσι
απλα εστειλε την μπαλή να το παιξει καλιαρντεμένη
σημ . οποιος δεν ξερει ξενες λεξεις μπορω να τις μεταφρασω σε νεα ελληνικα
Δεν υποστηρίζω τπτ και κανέναν άποψηκαταθέτω..?Να πω κάτι. Πέραν από κάποιους που έχω δει,τους υπόλοιπους προσωπικά δε σας γνωρίζω..ότι φάση κ να παίζει με μπαρόκ ξεμπαροκ η τη κουτσή Μαρία, μου είναι στεναχωρο τόσοι να τη πέφτουν σ έναν..Μου θυμίζει εμένα.. το μπαρόκ εδώ το γνώρισα και όταν έβλεπε πέσιμο με υποστηρίξε το γιατί δε το ξέρω, δε μ απασχολεί εξάλλου,μπορεί να την έχει δει Ρόμπεν των δασών, Το τι έχετε μεταξύ σας δικό σας θέμα,εγώ απλά είπα τι αισθάνομαι..το ίδιο φυσικά θα αισθανόμουν για κάθε άτομο που εινσι εναντίον 10..κάπως μου κάθεται στεναχώρα ρε παιδί μου
πες μου ότι εχει και παγκρό να πέσω κάτω να χτυπιέμαι ???δεν ξερω παντως ειναι μουτζα και αβελεται με μπερντε
καλα κανείς αλλα θα το ξεπερασεις ???Να πω κάτι. Πέραν από κάποιους που έχω δει,τους υπόλοιπους προσωπικά δε σας γνωρίζω..ότι φάση κ να παίζει με μπαρόκ ξεμπαροκ η τη κουτσή Μαρία, μου είναι στεναχωρο τόσοι να τη πέφτουν σ έναν..Μου θυμίζει εμένα.. το μπαρόκ εδώ το γνώρισα και όταν έβλεπε πέσιμο με υποστηρίξε το γιατί δε το ξέρω, δε μ απασχολεί εξάλλου,μπορεί να την έχει δει Ρόμπεν των δασών, Το τι έχετε μεταξύ σας δικό σας θέμα,εγώ απλά είπα τι αισθάνομαι..το ίδιο φυσικά θα αισθανόμουν για κάθε άτομο που εινσι εναντίον 10..κάπως μου κάθεται στεναχώρα ρε παιδί μου
Εισαι φυτιλιας..πρώτος ανάβεις φωτιέςκαλα κανείς αλλα θα το ξεπερασεις ???
Εισαι φυτιλιας..πρώτος ανάβεις φωτιές
τζιναψες για ποια μπεναβω?σου ειπα δεν την τζιναβω την αχατη, αλλα ειναι του επαγγελματος
δες λιγο πιο πισω τις λεπτομερειες
τζιναψες για ποια μπεναβω
Με κανένα κορίτσι δεν έχει βρεθεί και ούτε πρόκειται!!!Ναι ξερω, προμοτορας/αγαπουλης. Ειναι γνωστο το αφηγημα, αν και ποτε δεν περασα στην αντιπερα οχθη να αναπτυξω τις θεωριες περι προμοτορων και εκβιαστων.
αυτη ειναι μια απο τις γενικες απαντησεις σου στην ερωτηση μου εαν εχεις βρεθει με τα κοριτσια
απλα την παραθετω
Δηλαδή τους άφησες να πιτσιλισουν την λεκάνη της τουαλέτας σου ???Παιδιά επειδή ειμσι και στην εργασία μου και βλέπω πεταχτά μέσα, θα ήθελα εφόσον γράψατε απόψεις σας, αντιπαραθέσεις σας ,βγήκαν εντάσεις απ όλους μας,να σταματήσουν εδώ,και να σας βλέπω ενεργούς στο νήμα μου όσον αφορά εμένα και ιδιότητα μου!!Σας ευχαριστώ πολύ και σας φιλώ!!?
ΥΓ ακόμα και αυτοί που μ εκραξαν, έκαναν εν μέρη *καλό * γιατί διόρθωσα 2 πραγματάκια και φαίνεται από κάποιες καλές κριτικές αυτές τις μερες
μονο για λεσβιακοΜε κανένα κορίτσι δεν έχει βρεθεί και ούτε πρόκειται!!!
ουπς ειπα κακια, συγωμημονο για λεσβιακο
Για να βγάζουμε καυλες θα πρέπει να σταματήσει το βρισίδι πρώτα και εσύ από όταν ξαναμπηκες,χωρίς να σου έχω πει κάτι(αυτή τη φορά γιατί σε είδα αλλαγμένη)ξεκίνησες να με βρίζεις στο νήμα της φίλης σου!!!Σας ευχαριστώ πολύ ?που 2 φορές παρακάλεσα να μη γίνει ακόμη μια φορά πεδίο μάχης..αλλα τπτ..Δε θα τελειώσει ποτέ..?Αφήστε ρε παιδιά να βγάζουμε τις κάβλες μας εδώ,κάντε έρωτα Όχι πόλεμο ?
Λένε τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν όταν είναι ανοιχτά, για αλεξίπτωτο δεν ξέρω άμα έχει αλλά από μυαλό σίγουρα κλειστό!!!και για πες με έχεις δει κάπου όλα αυτά τα χρόνια παρέα με ολους τους αλλους που αναφέρεις να έχω αλληλεπίδραση σε κάτι , οτιδήποτε ? ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις,το να έχω την ιδια άποψη μαζι με κάποιον δεν παει να πει οτι εχουμε σύσταση συμμορίας , κατάλαβες λουγκρα?