Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.526
- Πόντοι
- 2.306
Άνοιξε και τα πόδια σου να τελειώσουμε, ως άλλη Σάρον Στόουν!Φρέσκο πλάνο από την αγαπημένη μου σουίτα
![]()
Άνοιξε και τα πόδια σου να τελειώσουμε, ως άλλη Σάρον Στόουν!Φρέσκο πλάνο από την αγαπημένη μου σουίτα
![]()
O καθρέφτης με την κουρτίνα δίπλα στην κορμάρα σου είναι τέλειος συνδιασμός.Φρέσκο πλάνο από την αγαπημένη μου σουίτα
![]()
Ψέματα γιατί στις φωτογραφίες δεν μπορεί να αποτυπωθεί η άπειρη καυλα που εχεις Τζο...Αγαπημένε,όπως έχουν γράψει όλοι οι πελάτες,στην περίπτωση μου ότι βλέπεις, αυτο ακριβώς συναντάς![]()
..κατι ξέρεις, εφόσον μ έχεις δει όμορφε μου..Ψέματα γιατί στις φωτογραφίες δεν μπορεί να αποτυπωθεί η άπειρη καυλα που εχεις Τζο...
Να σαι καλά μάτια μου!O καθρέφτης με την κουρτίνα δίπλα στην κορμάρα σου είναι τέλειος συνδιασμός.
Το έχεις!!!!!!!!!!!!!!!
Σύντομα...!Άνοιξε και τα πόδια σου να τελειώσουμε, ως άλλη Σάρον Στόουν!
Ανταποδίδω γλυκέ μουΚαλημερα ματάκια μου μια όμορφη εβδομάδα να έχουμε και μια ήρεμη ημέρα για σήμερα ..![]()
Άλλη μια υπέροχη σεξουαλική φωτογραφία από την αγαπημένη μας Jo. Αν και ντυμένη ξεχυλίζει από καύλα......Φρέσκο πλάνο από την αγαπημένη μου σουίτα
![]()
Λατρεμένο αγόρι μου εσύ..!!Άλλη μια υπέροχη σεξουαλική φωτογραφία από την αγαπημένη μας Jo. Αν και ντυμένη ξεχυλίζει από καύλα......
....παντα ποσταρεις φώτο μου μωρό, που μ αρέσουν και μένα λίγο παραπάνω από τις υπόλοιπες!![]()
Σεισμός! Σεισμός!
Κουνιέται η γη από κάβλα!
Απολαμβάνω την ηλικία μου και τις εμπειρίες μου, και όχι δεν θα ήθελα να ήμουν ξανά 20.
Την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα ούτε στα 30 δεν την είχα!
![]()
...δήλωση μου από καρδιάς!!Αλήθεια; Τότε να βάλω κι άλλη μία που τη συνοδεύει η πιο περήφανη δήλωση:
Σε ευχαριστουμε πολυ επισης!...δήλωση μου από καρδιάς!!
Σας καληνυχτω αγόρια μου,ώρα για ξεκούραση![]()