Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.338
κατ αρχην το ρημα νομιζω ειναι το ρημα των ηλίθιων,Αν νομιζεις πως φοβαμαι να απαντησω δε μπορω να σου αλλαξω γνωμη. Ή πως δε μπορω.
μαλιστα
βλεπω οτι παρακολουθεις νηματα κοριτσιων που ειναι εκδιδωμενα
Οτι βλεπεις.την συστηματικη επιθεση δεν την βλεπω
Δεν ξερω τι εννοεις υπερασπιση, σαφως και μπορουν μονες τους και πιθανως καλυτερα. Το να μη συμμετεχεις στις επιθεσεις και να προβαλεις και την αντιθετη αποψη δε λογιζεται υπερασπιση.κατ αρχην αυθεραιτα κανεις δεν εχει αποψη
τα κοριτσια εαν θελουν μπορουν και εχουν αποψη και εαν θελουν υπερασπιση μπορουν να το πουν
Εντελως αδιαφορο.η συμορια τα ανάρχιδων κωλόπαιδων όπως τα λες ξέρεις εαν εχουν βρεθεί με τα κοριτσια?
εκτος εαν εχεις βρεθει με τα κοριτσια και εχεις προσωπικη αποψη
η υπερασπιση με τετοια θέρμη με οδηγεί σε άλλα συμπερασματα
ειδες επίσης οτι η μια κοπελα ηδη σε αδειασε
Δεν κανουμε δικη εδω περα τυπε, η ξεφτιλα του ανδρικου ειδους ειναι οι επιθεσεις ομαδικως και συστηματικως με συνθηκες αγελης. Σε κοπελες. Κυριες. Εργαζομενες.επισης βοήθησε με να καταλάβω που βρισκεται η ξεφτιλα του αντρικου είδους?
και πως θεωρεις οτι αυτοι οι ''κομπλεξικοι'' οπως τους λες δεν ανηκουν ?
καλημερα και παλι
περιμενω την απαντηση σου
υ.γ. ο ενοχος χαρακτηρίζεται ετσι μόνο εαν υπάρχουν αδιασειστα στοιχεια εναντιων του
Αρχιζεις γρηγορα να σπας.κατ αρχην το ρημα νομιζω ειναι το ρημα των ηλίθιων,
το σωστο ειναι το ρημα θεωρώ
θεωρω λοιπον οτι οχι απλα φοβασαι να απαντησεις, αλλα και επειδη ειδες οτι και τα κοριτσια δεν θελουν τετοιου ειδους ασ μου επιτραπει η αδ'οκιμη εκφραση νταβατζηδες και σε γειωσαν δεν εχεις τι να πεις
ενας αντρας λοιπον εχει τους διδυμους γεννετικους αδενες τα αρχιδια εαν δεν καταλαβες να απαντησει
εγω περιμενω και θεωρωκαι τα κοριτσια οτι περιμενουν
Ρίξε και μια φωτό σου να μας φτιάξεις τη μέρα
ευχαριστώΣου έβαλα κι άλλη παραπονιαρη
δεν το καταλαβα?Αρχιζεις γρηγορα να σπας.
σε περιμενω να μου απαντησειςΑρχιζεις γρηγορα να σπας.
Οταν αρχιζουν να τελειωνουν τα επιχειρηματα ξεκινανε οι βρισιες και οι χαρακτηρισμοι, αν δεν το καταλαβες.δεν το καταλαβα?
τι σημαινει το σπαςΟταν αρχιζουν να τελειωνουν τα επιχειρηματα ξεκινανε οι βρισιες και οι χαρακτηρισμοι, αν δεν το καταλαβες.
Καλα θα παει κι αυτο.
και για να τελειωνει αυτο το γαιτανακι
ειναι ξεκαθαρο ποια ειναι η ουσια
ο τροπος που απαντας δειχνει οτι εισε πολυ μακρια νυχτωμενος η πολυ πονηρος
λοιπον μικρη μου τυροπιτα το οτι εισαι μια τελειωμενη με φιογκο εμενα δεν με ενοχλει καθολου
ποτε δεν ειχα προβληματα με την σεξουαλικοτητα του καθενα
αυτο ομως που με ενοχλει ειναι η προθεση του βιασμου της νοημοσυνης μου
προσπαθεις να δημιουργησεις μια εικονα του αλτρουιστη αντρα που θελει να ειναι υπερπροστατευτικος με τα κοριτσια
αντι να εχεις τα αρχιδια να πεις οτι δεν εχω γαμησει καμια
το γιατι ειναι δικο σου θεμα αλλα μην νομιζεις οτι δεν εχουμε παρει ολοι χαμπαρι αντρεσ γυναικες τι εισαι
προσπαθεις να κανεις συμμαχους για να ικανοποιησεις τα ανικανοποιητα
μηπως θελεις να σου φτιαξουν τα κοριτσια καμια ντουζα να αβελεις κανενα τεκνο?
κοψε λοιπον ολο αυτο το γαιτανακι τερματησε το στο λεω πολυ φιλικα και ειναι η τελευταια φορα που ειμαι φιλικος απεναντι σου
ευχαριστω
υγ εαν μου απαντησεις τουλαχιστον ασε τις κουλες γενικοτητες και φιλοσοφιες της πουλης
παλι φιλικα στο λεω
και παλι ευχαριστω
είδες που γράφεις ανακρίβειες!!Θα μπορούσες να το θεωρήσεις αυτό στην περίπτωση που έκανα βόλτα σε ΟΛΑ τα νήματα που αυτά τα "καλόπαιδα" κάνουν τα ίδια και τα ίδια.
Καλημέρα.
Καμια γενικοτητα, ηταν εντελως προβλεψιμο οτι θα κατεληγες ακριβως ετσι.και για να τελειωνει αυτο το γαιτανακι
ειναι ξεκαθαρο ποια ειναι η ουσια
ο τροπος που απαντας δειχνει οτι εισε πολυ μακρια νυχτωμενος η πολυ πονηρος
λοιπον μικρη μου τυροπιτα το οτι εισαι μια τελειωμενη με φιογκο εμενα δεν με ενοχλει καθολου
ποτε δεν ειχα προβληματα με την σεξουαλικοτητα του καθενα
αυτο ομως που με ενοχλει ειναι η προθεση του βιασμου της νοημοσυνης μου
προσπαθεις να δημιουργησεις μια εικονα του αλτρουιστη αντρα που θελει να ειναι υπερπροστατευτικος με τα κοριτσια
αντι να εχεις τα αρχιδια να πεις οτι δεν εχω γαμησει καμια
το γιατι ειναι δικο σου θεμα αλλα μην νομιζεις οτι δεν εχουμε παρει ολοι χαμπαρι αντρεσ γυναικες τι εισαι
προσπαθεις να κανεις συμμαχους για να ικανοποιησεις τα ανικανοποιητα
μηπως θελεις να σου φτιαξουν τα κοριτσια καμια ντουζα να αβελεις κανενα τεκνο?
κοψε λοιπον ολο αυτο το γαιτανακι τερματησε το στο λεω πολυ φιλικα και ειναι η τελευταια φορα που ειμαι φιλικος απεναντι σου
ευχαριστω
υγ εαν μου απαντησεις τουλαχιστον ασε τις κουλες γενικοτητες και φιλοσοφιες της πουλης
παλι φιλικα στο λεω
και παλι ευχαριστω
επισης γλυκια μουΚαμια γενικοτητα, ηταν εντελως προβλεψιμο οτι θα κατεληγες ακριβως ετσι.
Δεν το καταλαβες απο την προηγουμενη απαντηση μου.
Καλη συνεχεια.
επισης γλυκιά μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και παλι απαντηση δεν εδωσες