efialtis1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 378
- Πόντοι
- 21
Καλημερα καυλα.Καλημέρα ❤
Καλημερα καυλα.Καλημέρα ❤
Καλημέρα ?Καλημερα καυλα.
μαλισταΚοίτα, όταν κάποια κοπέλα, σε ένα νήμα που τυχαίνει να παρακολουθώ και να έχω άποψη δέχεται συστηματικά επιθέσεις από τη γνωστή συμμορία 4-5 ανάρχιδων κωλόπαιδων που το έχουν σύστημα προφανώς και η στάση μου δε μπορεί να είναι ουδέτερη. Αυτό εκλαμβάνεται ως στήριξη. Όταν αντιτίθεμαι στον κανιβαλισμό. Ούτε ρομπέν, ούτε δικηγόρος. Την ξεφτίλα του αντρικού είδους δε δέχομαι. (Αν θεωρήσουμε οτι αυτά τα κομπλεξικά ανήκουν σε αυτό).
Θα μπορούσες να το θεωρήσεις αυτό στην περίπτωση που έκανα βόλτα σε ΟΛΑ τα νήματα που αυτά τα "καλόπαιδα" κάνουν τα ίδια και τα ίδια.
Καλημέρα.
Τι προπονησεις κανεις;Να πιω καφέ ν ανοίξει το μάτι και να.παω για προπονήσεις αρα σήμερα λόγω εργασίας μου περιορισμένα ραντεβού θα κάνω
Πολεμικές τέχνες ?Τι προπονησεις κανεις;
Ραντεβου με γαντια και κασκα;Πολεμικές τέχνες ?
Μόνο μπάνταζ, τπτ άλλο.?Ραντεβου με γαντια και κασκα;
Δλδ θα πονεσουμε.Μόνο μπάνταζ, τπτ άλλο.?
εξαρτάταιΑγόρια μου όμορφα, οσο θα λείπω μη το κάνετε ρινγκ το νήμα,ξέρω ότι βράζει το αιμα σας ?
Κάβλιαρη μου έλα στο κρεβάτι μου να το κάνουμε ρινγκ ????εξαρτάται
Δε νομιζω οτι εχει πολυ νοημα να συνεχιστει αυτο το γαιτανακι και να χαλασουμε το νημα της κυριας εδω.μαλιστα
βλεπω οτι παρακολουθεις νηματα κοριτσιων που ειναι εκδιδωμενα
την συστηματικη επιθεση δεν την βλεπω
κατ αρχην αυθεραιτα κανεις δεν εχει αποψη
τα κοριτσια εαν θελουν μπορουν και εχουν αποψη και εαν θελουν υπερασπιση μπορουν να το πουν
η συμορια τα ανάρχιδων κωλόπαιδων όπως τα λες ξέρεις εαν εχουν βρεθεί με τα κοριτσια?
εκτος εαν εχεις βρεθει με τα κοριτσια και εχεις προσωπικη αποψη
η υπερασπιση με τετοια θέρμη με οδηγεί σε άλλα συμπερασματα
ειδες επίσης οτι η μια κοπελα ηδη σε αδειασε
επισης βοήθησε με να καταλάβω που βρισκεται η ξεφτιλα του αντρικου είδους?
και πως θεωρεις οτι αυτοι οι ''κομπλεξικοι'' οπως τους λες δεν ανηκουν ?
καλημερα και παλι
περιμενω την απαντηση σου
υ.γ. ο ενοχος χαρακτηρίζεται ετσι μόνο εαν υπάρχουν αδιασειστα στοιχεια εναντιων του
οχι δεν ειναι ετσι και κανενα νημα δεν χαλαειΔε νομιζω οτι εχει πολυ νοημα να συνεχιστει αυτο το γαιτανακι και να χαλασουμε το νημα της κυριας εδω.
Αποψεις σου, αποψεις μου.
Καλημερα.Σε βλέπω έτοιμη για όλα!Άμα λες για ρινγκ..Κάβλιαρη μου έλα στο κρεβάτι μου να το κάνουμε ρινγκ ????
Χαχαχαχαχαχα ακριβώς!!!Καλημερα.Σε βλέπω έτοιμη για όλα!Άμα λες για ρινγκ..
Ρίξε και μια φωτό σου να μας φτιάξεις τη μέραΧαχαχαχαχαχα ακριβώς!!!
Έχω βάλει ήδη πρωινή!!Ρίξε και μια φωτό σου να μας φτιάξεις τη μέρα
Αν νομιζεις πως φοβαμαι να απαντησω δε μπορω να σου αλλαξω γνωμη. Ή πως δε μπορω.οχι δεν ειναι ετσι και κανενα νημα δεν χαλαει
μαλλον φοβασαι να απαντησεις
Κάτσε να τσεκαρω...Έχω βάλει ήδη πρωινή!!