barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.079
- Πόντοι
- 5.506
Τι να κάνω, θα θυσιαστώ.barock,Να σου πω.εσυ δεν είσαι που έχεις μεγάλη γλώσσα?δε μου ρίχνεις ένα γλύψιμο να τη πέσω για ύπνο χαρούμενη,??
Τι να κάνω, θα θυσιαστώ.barock,Να σου πω.εσυ δεν είσαι που έχεις μεγάλη γλώσσα?δε μου ρίχνεις ένα γλύψιμο να τη πέσω για ύπνο χαρούμενη,??
Η έχεις μεγάλη πουτσα και μικρή γλώσσα?μπερδεύτηκα δε θυμάμαιΤι να κάνω, θα θυσιαστώ.
Ποιός ξέρει άραγε και γω μπερδεύτηκα.Η έχεις μεγάλη πουτσα και μικρή γλώσσα?μπερδεύτηκα δε θυμάμαι
Μη πας να με γλύψεις με τους 4,5 πόντους τπτ δε θα καταλάβω ????Ποιός ξέρει άραγε και γω μπερδεύτηκα.
????Μη πας να με γλύψεις με τους 4,5 πόντους τπτ δε θα καταλάβω ????
Μπορεί να καταλάβεις από τους 30, όπου κι αν είναι οι 30Μη πας να με γλύψεις με τους 4,5 πόντους τπτ δε θα καταλάβω ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
????
Το θέμα είναι τι ήταν 30 η πουτσα η η γλώσσα ?Μπορεί να καταλάβεις από τους 30, όπου κι αν είναι οι 30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η γλώσσα μόνο, Η ΓΛΩΣΣΑ.Το θέμα είναι τι ήταν 30 η πουτσα η η γλώσσα ?
Και χάρηκα..?Η γλώσσα μόνο, Η ΓΛΩΣΣΑ.
?????Ακόμα δεν άρχισα![]()
![]()
μπερδεύτηκες ,το αντίθετο απ οτι λες ?Η έχεις μεγάλη πουτσα και μικρή γλώσσα?μπερδεύτηκα δε θυμάμαι
καλημερα,Απάντησα. Όχι. Γιατί;
Καλημέρα ?καλημερα
Κοίτα, όταν κάποια κοπέλα, σε ένα νήμα που τυχαίνει να παρακολουθώ και να έχω άποψη δέχεται συστηματικά επιθέσεις από τη γνωστή συμμορία 4-5 ανάρχιδων κωλόπαιδων που το έχουν σύστημα προφανώς και η στάση μου δε μπορεί να είναι ουδέτερη. Αυτό εκλαμβάνεται ως στήριξη. Όταν αντιτίθεμαι στον κανιβαλισμό. Ούτε ρομπέν, ούτε δικηγόρος. Την ξεφτίλα του αντρικού είδους δε δέχομαι. (Αν θεωρήσουμε οτι αυτά τα κομπλεξικά ανήκουν σε αυτό).καλημερα,
η ερωτηση μου ειναι γιατι εχεις εναν απιστευτα υπερασπιστικο λογο για καποια κοριτσια εδω
μεσα.
και μην μου πεις οτι εισαι ο ρομπεν των κοριτσιων ?
καλημερα
Ο,τι καλύτερο με το που ξυπνάς να γλύφεις αυτά τα όμορφα βυζάκιαMια Καλημέρα από το κρεβατάκι μου ακόμη.. ?
Μμμμ ευχαριστώ !!!!Ο,τι καλύτερο με το που ξυπνάς να γλύφεις αυτά τα όμορφα βυζάκια![]()
Καλημέρα...Κοίτα, όταν κάποια κοπέλα, σε ένα νήμα που τυχαίνει να παρακολουθώ και να έχω άποψη δέχεται συστηματικά επιθέσεις από τη γνωστή συμμορία 4-5 ανάρχιδων κωλόπαιδων που το έχουν σύστημα προφανώς και η στάση μου δε μπορεί να είναι ουδέτερη. Αυτό εκλαμβάνεται ως στήριξη. Όταν αντιτίθεμαι στον κανιβαλισμό. Ούτε ρομπέν, ούτε δικηγόρος. Την ξεφτίλα του αντρικού είδους δε δέχομαι. (Αν θεωρήσουμε οτι αυτά τα κομπλεξικά ανήκουν σε αυτό).
Θα μπορούσες να το θεωρήσεις αυτό στην περίπτωση που έκανα βόλτα σε ΟΛΑ τα νήματα που αυτά τα "καλόπαιδα" κάνουν τα ίδια και τα ίδια.
Καλημέρα.
Καλημέρα στην κυρία μας.Μμμμ ευχαριστώ !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα...