Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.319
Στα τσακίδια γλυκέ μου ?
σε φιλω καλη συνεχεια και ας με βριζεις
σε φιλω καλη συνεχεια και ας με βριζεις
Κωστάκη ..μάλλον είσαι αυτός που τρώει τις καρπαζιες από τη συμμορία, λόγω μ@λακιας που σε δερνει έτσι σε κόβω..?Άμα δεν το ξεχάσετε και συγχωρέσετε, τα κορίτσια θα στεναχωρεθούν.
Μην είστε τόσο σκληροί ρε αδιάφθοροι του φόρουμ…
Τη έγινε ποτέ θα σε πάρουμε παρτουζαε ρε καυλιάρα
Ξέρω ότι γουστάρεις αλλά απάντηση δεν πήρα αν θέλεις ρίξε ένα pm ποτέ θα βρεθούμεΤη έγινε ποτέ θα σε πάρουμε παρτουζαε ρε καυλιάρα
μην φοβάσαι,αλλη εμφανίστηκε εδώ και κάνει λαικ και μουτρακια ξαφνικάΔε πιστεύω με τ ακαταλαβίστικα που λες να με βρίζεις κ εγώ να γελάω σα χαζή ?
την κόβεις να μην τα θέλει ο κωλαρακος της ????Για να βγάζουμε καυλες θα πρέπει να σταματήσει το βρισίδι πρώτα και εσύ από όταν ξαναμπηκες,χωρίς να σου έχω πει κάτι(αυτή τη φορά γιατί σε είδα αλλαγμένη)ξεκίνησες να με βρίζεις στο νήμα της φίλης σου!!!
Συγνώμη κιόλας αλλά τα θέλει ο κ@@@ς!!!
ε ναι,οταν ξεκίνησε έψαχνε για γαμπρό ???τζιναψες για ποια μπεναβω?
μην φοβάσαι,αλλη εμφανίστηκε εδώ και κάνει λαικ και μουτρακια ξαφνι
Ειχα ραντεβού καλέΞέρω ότι γουστάρεις αλλά απάντηση δεν πήρα αν θέλεις ρίξε ένα pm ποτέ θα βρεθούμε
Άσε μήνυμα η call me να κανονίσουμεΞέρω ότι γουστάρεις αλλά απάντηση δεν πήρα αν θέλεις ρίξε ένα pm ποτέ θα βρεθούμε
Αυτά είναι όσο αξίζει ένας κώλοςΚσβλια θέλει ο κωλος μου..
Αυτά είναι όσο αξίζει ένας κώλος
Δεν αξίζει ο κόσμος όλος
Έχεις γίνει μια από τις αδυναμίες μου εδώ να ξέρειςΆμα δεν το ξεχάσετε και συγχωρέσετε, τα κορίτσια θα στεναχωρεθούν.
Μην είστε τόσο σκληροί ρε αδιάφθοροι του φόρουμ…
Άμα πω ότι δε το κατάλαβα η ξανθιά??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις γίνει μια από τις αδυναμίες μου εδώ να ξέρεις
Αξίζει περισσότερο ο κώλος σου από ότι όλος ο κόσμος ?Άμα πω ότι δε το κατάλαβα η ξανθιά??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις γίνει μια από τις αδυναμίες μου εδώ να ξέρεις
Αααααααααα?????? μερσιΑξίζει περισσότερο ο κώλος σου από ότι όλος ο κόσμος ?
Και εγω πτυχιουχος επιστημονας ειμαι, οχι στην τρέλα ?Είμαι πτυχιούχος ?
Πφφφ εγώ έχω πτυχίο από το Δαφνί, τι να πιάσει μπροστά το δικό σου.. με το που το δείξω τρέχουν όλοι ????Και εγω πτυχιουχος επιστημονας ειμαι, οχι στην τρέλα ?
Είναι τέλειος ?Κάτσε να βάλω μια φωτο τώρα που μου τον θυμίσατε το κωλο μου ?