Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.319
Τώρα την έβγαλα επί τόπουΕίναι τέλειος ?
Τώρα την έβγαλα επί τόπουΕίναι τέλειος ?
Ρε Κωστάκη αν σου πω ποιον μου θυμίζεις...?το τζανετακο στις ταινίες που έτρωγε σφαλιάρες από το Κωνσταντάρα..τις τρώς όταν λες μαλακιες από τη συμμορία..ε;μη ντρέπεσαι, πες το,μεταξύ μας..?Ότι είσαι τρελή το έχουμε καταλάβει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε συγχωρούμε!!!
Επίσης τα βρισίδια που μου ριχνατε και όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους δύο συναγωνιστές δεν πρόκειται να ξεχαστούν και ούτε να συγχωρεθουν!!!
Αυτό να το ξέρεις!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το κσβλια δεν ξέρω τι είναι, όπως και κανένας άλλος εδώ μέσα!!!
?Είχα ραντεβού, ποια καλέ?
Εσύ θα μπορούσες να κάνεις χρέη προσωπικού ρουφιανου μου,έχεις τα προσόντα, πανταχού παρών είσαι ????????
Συγγνώμη που επεμβαίνω απροσκάλεστος, αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως στα σοβαρά θέματα δεν χωράει σύμπλευση και προστασία φατρίας, και συνεπώς, δικοί μου, δικοί σου, δικοί του.έλα άστον τον κακομοίρη!
Του την πέσανε και στο μηδεν οι "δικοί του
Πες τα τζοάνα,Θα το πω για τελευταία φορά.. οσο μου πατε κόντρα δημόσια τόσο διαφήμιση μου κάνετε αρα δε θα πετύχετε ούτε νε φύγω ούτε να μη δουλέψω..έρχονται άτομα από εδώ και από ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ..Περαστικα σας.παω ,έχω γαμησι ?
Στη συμμορία σου εσύ, ουστ,που ήρθες να πουλήσεις ειρωνια...Πες τα τζοάνα,
Δεν πολυ κατάλαβα αλλα εχεις το δικιο με το μέρος σου
ρουφιάνος ποτέ ??Εσύ θα μπορούσες να κάνεις χρέη προσωπικού ρουφιανου μου,έχεις τα προσόντα, πανταχού παρών είσαι ????????
εδω εισαι να κρινεσαι για τις υπηρεσιες που παρεχεις και οχι να κρινεις και να καυλαντιζεις δεν ειναι facebook ...Ρε Κωστάκη αν σου πω ποιον μου θυμίζεις...?το τζανετακο στις ταινίες που έτρωγε σφαλιάρες από το Κωνσταντάρα..τις τρώς όταν λες μαλακιες από τη συμμορία..ε;μη ντρέπεσαι, πες το,μεταξύ μας..?
Αν μου άρεσετε εμένα θα γαμησετε το κωλο μου μάλλον τα έμπλεξες...παρε την ειρωνια σου τράβα κ εσύ ξέρεις που.. στη συμμορία ?εδω εισαι να κρινεσαι για τις υπηρεσιες που παρεχεις και οχι να κρινεις και να καυλαντιζεις δεν ειναι facebook ...
στο φιναλε τον κωλο σου προμοταρεις και αν μας αρεσει τον πληρωνουμε και τον γαμαμε ...
αυτα τα ολιγα περι συμοριες και παπαριες ...
...είσαι πανταχού παρών όμως και με μπερδεύεις..ρουφιάνος ποτέ ??
κουκλιτσα σου μιλησα ομορφα και ωραια...Αν μου άρεσετε εμένα θα γαμησετε το κωλο μου μάλλον τα έμπλεξες...τράβα κ εσύ ξέρεις που.. στη συμμορία ?
Δεν είμαι κουκλίτσα σου και ο τρόπος γραφής σου άκρως ειρωνικός ..κουκλιτσα σου μιλησα ομορφα και ωραια...
καλο ειναι να με διαβαζεις καλυτερα...
ο δικο σου ειναι προσβλητικος να μιλας ασχημα σε αξιοπιστα μελη ...Δεν είμαι κουκλίτσα σου και ο τρόπος γραφής σου άκρως ειρωνικός ..
λαθος.....πανταχού παρών και τα πάντα πληρών είναι μόνο ένας ?...είσαι πανταχού παρών όμως και με μπερδεύεις..
Μιλάω όπως ΑΚΡΙΒΏΣ μου μιλά ο καθένας..τπτ λιγότερο τπτ περισσότερο αρα "παιρνουν" όλοι πίσω ότι μου δίνουν.. καληνύχτα σουο δικο σου ειναι προσβλητικος να μιλας ασχημα σε αξιοπιστα μελη ...
κοίτα να δεις, εδώ επειδή είναι γραπτός ο διάλογος , δηλαδή δεν ακους τον άλλον με χροιά και ένταση φωνής, είναι εύκολο να μην καταλαβαίνεις πως το λέει, φιλική επισήμανση ????Δεν είμαι κουκλίτσα σου και ο τρόπος γραφής σου άκρως ειρωνικός ..
Καταλαβαίνω πολλά περισσότερα απ όσα νόμιζει ο καθένας ..το έχω ξαναζήσει το έργο και δε θα κερδίσουν αυτή τη φορά ...Σορυ ..Το τι λέει ο καθένας που δε μ έχει δει μ αφήνει παγερά αδιάφορη ,σημασία έχει ότι γράφτηκαν εντυπώσεις όταν ξαναηρθα από άτομα που με συνάντησαν, άκρως θετικές..αυτό κρατώ και πάπαλα αρκετά ασχολήθηκα δίνοντάς και αξία σε πράγματα που δεν έχουν κιολαςκοίτα να δεις, εδώ επειδή είναι γραπτός ο διάλογος , δηλαδή δεν ακους τον άλλον με χροιά και ένταση φωνής, είναι εύκολο να μην καταλαβαίνεις πως το λέει, φιλική επισήμανση ????
Σημείωση :-δε μπαίνω FB ,εδώ επιτρέπεται η καυλαντα/χαβαλές σε Εσας αλλά όχι σε μένα..Τι φάση..??Αν μου άρεσετε εμένα θα γαμησετε το κωλο μου μάλλον τα έμπλεξες...παρε την ειρωνια σου τράβα κ εσύ ξέρεις που.. στη συμμορία ?
παίζω όπως με παίζετε..