Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Γιαυτό είναι λίγο θολό το τοπίο ,από τον ατμό Τζοάνα ! ???Μόλις βγήκα από ντουζάκι...
Γιαυτό είναι λίγο θολό το τοπίο ,από τον ατμό Τζοάνα ! ???Μόλις βγήκα από ντουζάκι...
Ε όχι και της συμμορίας ο κύριος ανον.Αν μου άρεσετε εμένα θα γαμησετε το κωλο μου μάλλον τα έμπλεξες...παρε την ειρωνια σου τράβα κ εσύ ξέρεις που.. στη συμμορία ?
παίζω όπως με παίζετε..
Ιδέα μου είναι ή η διείσδυση είναι διπλή ταυτόχρονη;Από τρίο μου με άνδρες,πριν βδομάδα, μικρο δείγμα, λόγω εχεμύθειας εννοείται των πελατών μου!!!
Ναι αχ απολαυστικό ήταν.. ?Ιδέα μου είναι ή η διείσδυση είναι διπλή ταυτόχρονη;
Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο φαίνεται στις τσόντες.Ναι αχ απολαυστικό ήταν.. ?
Έχω πάει μέχρι κ 3 άντρες μαζί..ανεπανάληπτη εμπειρία άσε!!Ναι αχ απολαυστικό ήταν.. ?
Θέλει τρόπο...? οι παρτενέρ ήταν υπέροχοιΔεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο φαίνεται στις τσόντες.
Πόσο απολαυστικό δηλαδήΝαι αχ απολαυστικό ήταν.. ?
Όσο δε πάει...Πόσο απολαυστικό δηλαδή
Και για να γνψρίζουμε διπλό πρωκτικό κάνεις? η fistiing δέχεσαι?Όσο δε πάει...
παλι σε κυνηγάνε εφιάλτες εσένα ? μεσα στο μαντρί πάλι ?Ε όχι και της συμμορίας ο κύριος ανον.
Αυτό το βλέπεις στη πράξη δε το συζητάς πριν δεις πως θα πάει η φάση. Άκυρη ερώτηση λίγο...Και για να γνψρίζουμε διπλό πρωκτικό κάνεις? η fistiing δέχεσαι?
Οπότε αν κστάλαβα δε λες όχι αλλά εξαρτάται από το σωστό ταιμινγκΑυτό το βλέπεις στη πράξη δε το συζητάς πριν δεις πως θα πάει η φάση. Άκυρη ερώτηση λίγο...
Αυτό το βλέπεις στη πράξη δε το συζητάς πριν δεις πως θα πάει η φάση. Άκυρη ερώτηση λίγο...
Προσωπικά, φιστινγκ και 2πλη πρωκτο δε μ ευχαριστούν αρα αποφεύγω..ακραία for me..Οπότε αν κστάλαβα δε λες όχι αλλά εξαρτάται από το σωστό
Με σηκωμένο το μπλουζάκι θα ήταν πολύ καλύτερη η μέρα.Καλημέρα μας...και καλό Μήνα ❤
Γούστα Είναι και φετίχ ,σεβαστα,αλλά όχι δε θα πάρωΣε πολλούς αρέσει να αισθάνονται (ή να μην αισθάνονται, όπως το βλέπει κανείς χαχα) ξεχαρβαλωμενες τις τρύπες που γαμάνε
Να.με δείτε και λίγο ντυμένη, όλο ξεβρακωτη βάζω χαχαχχαΜε σηκωμένο το μπλουζάκι θα ήταν πολύ καλύτερη η μέρα.
Θα πάω για νύχια σε λίγο αρα γυμνή λίγο δύσκολο να βγω ?Καλημέρα μας...και καλό Μήνα ❤
Να εκτιμήσουμε και το ενδυματολογικό σου γούστο και όχι μόνο το καυλιαρικο κορμί σου εεε;;;Γούστα Είναι και φετίχ ,σεβαστα,αλλά όχι δε θα πάρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να.με δείτε και λίγο ντυμένη, όλο ξεβρακωτη βάζω χαχαχχα
Ε ναι γενικά ειμαι κομψή και απέριττη, θεωρώ και μου λενε.. μισο να σου δείξω.. ενα στυλ μου περίπουΝα εκτιμήσουμε και το ενδυματολογικό σου γούστο και όχι μόνο το καυλιαρικο κορμί σου εεε;;;