Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.098
Χθες με κατηγόρησε ένας ότι το έχω κάνει παιδική χαρά εδω και ντράπηκα λίγο,μου αρέσει όμως ο χαβαλές ψοφαω γμτ αλλά θα μαζευτω λίγο ?
Πεντικιούρ έκανα προχθές Ναι χέρια σήμερα κ μαλλιA μανικιούρ;
Με γεια το νέο λουκ...Πεντικιούρ έκανα προχθές Ναι χέρια σήμερα κ μαλλι
??Με γεια το νέο λουκ...
Τα ποδαρακια που εχουμε αδυναμια θα δουμε το πεντικιουρ...?Και κομψά νυχακια
Όταν πάω σπιτι θα τα βγάλω!Τα ποδαρακια που εχουμε αδυναμια θα δουμε το πεντικιουρ...?
Όταν πάω σπιτι θα τα βγάλω!
Σε ευχαριστω γλυκια μου...περιμενω φωτο με τα ποδαρακια σου εστω και πιο παλιες...αλλα αν μπορεις βγαλε και τις σημερινες....Όταν πάω σπιτι θα τα βγάλω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν και έχω πολλές φωτο πόδια μου.. θα βρω!!
Σε ευχαριστω γλυκια μου...περιμενω φωτο με τα ποδαρακια σου εστω και πιο παλιες...αλλα αν μπορεις βγαλε και τις σημερινες....
Ενταξει δεν υπαρχουν...απιστευτααααα...θελω σαν τρελλος να τα γλυψω και να μου κανεις footjob...αν σου αρεσει ομορφια μου.....Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΠολυυυυυυυΕνταξει δεν υπαρχουν...απιστευτααααα...θελω σαν τρελλος να τα γλυψω και να μου κανεις footjob...αν σου αρεσει ομορφια μου.....
Ανυπομονω να τα γλυψω συντομα θα το κανονισουμε....σημερα τι χρωματακι τα εβαψες...?Πολυυυυυυυ
Όταν φτιάχνεις νύχι είναι πιο καλά! ???Κάνω νύχι τώρα
?????Όταν φτιάχνεις νύχι είναι πιο καλά! ???
Καυλωτικη φώτοΚαλημέρα μας...και καλό Μήνα ❤
Ευχαριστώ πολύ!!Καυλωτικη φώτο
Θα μας βαλεις αν θες και με το σημερινο πεντικιουρ μωρακι..?Ευχαριστώ πολύ!!
μωρ μουνου,ωραιο σωμα εχεις.και δεν σε ειχα προσεξει.δεν μπορω ομως να διαβαζω ολες αυτες τις σελιδες με τα αρλεκιν,γιαυτο θα ηθελα να ξερω που και πως μπορεις να κανεις συναντηση.Κομψότατη.. μπράβο Ιωάννα.
Στο προφίλ μου εδώ, και στο Κάνε σεξ ..εντωμεταξύ κάτι μου λέει ότι έχουμε συναντηθεί εμείς 2. ?μωρ μουνου,ωραιο σωμα εχεις.και δεν σε ειχα προσεξει.δεν μπορω ομως να διαβαζω ολες αυτες τις σελιδες με τα αρλεκιν,γιαυτο θα ηθελα να ξερω που και πως μπορεις να κανεις συναντηση.
μωρ μουνου,ωραιο σωμα εχεις.και δεν σε ειχα προσεξει.δεν μπορω ομως να διαβαζω ολες αυτες τις σελιδες με τα αρλεκιν,γιαυτο θα ηθελα να ξερω που και πως μπορεις να κανεις συναντηση.