Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.697
Ε βάλε τπτ άλλο εσύ εκεί, μη βσζω δάχτυλο....Ούπς.... πού τά βάζεις τά δαχτυλάκια σου καυλιάρα νεαρά?...... ντροπή καί αίσχος......φτού σου....χαχαχα.....
Ε βάλε τπτ άλλο εσύ εκεί, μη βσζω δάχτυλο....Ούπς.... πού τά βάζεις τά δαχτυλάκια σου καυλιάρα νεαρά?...... ντροπή καί αίσχος......φτού σου....χαχαχα.....
Καί άμα μού τό καταπιεί?....τώρα κατάλαβα πονηρή νεαρά..... θά βάλεις τό μουν@κι σου νά καταπιεί τό πουλάκι μού?..... πονηρήηηηηηηηη...χαχαχαΕ βάλε τπτ άλλο εσύ εκεί, μη βσζω δάχτυλο....
Σωστη η φιλη μας, αν και η καταποση ειναι ακομα καλυτερη.Και μια φωτο αφιερωμένη στον χαζούλη που μου έκανε κήρυγμα τις προάλλες χεχεχε!!
Γιατί ΟΤΑΝ ΚΡΊΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ,ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΊΡΝΩ..
καβλα!!!!Και μια φωτο αφιερωμένη στον χαζούλη που μου έκανε κήρυγμα τις προάλλες χεχεχε!!
Τετοια ανεβαζεις my dear και.......αχΚαι μια φωτο αφιερωμένη στον χαζούλη που μου έκανε κήρυγμα τις προάλλες χεχεχε!!
Και λιγα λες αλλα που θα παει...θα ερθει η ημερα της Jo και για μενα.ομορφιές ε;;
Φίλη...;εγώ θυμάμαι άνευ λόγου και αιτίας να μπαίνεις και να με στολίζεις σε σημείο ν απορώ και εγώ και όλοι εδώ μέσα...Ελπίζω να μην μπήκες πάλι για τα ίδια...Πραγματικά δεν θέλω τέτοιες φάσεις από κανέναν..να έρχεστε όλοι να τα λέμε να Καβλωνουμε, αλλά όχι προσβολές παρακαλώ..Σέβομαι και ζητώ το ίδιο.Οποιος νιώσει ότι τον προσβάλω, άθελά μου,γιατί επίτηδες ποτέ, μπορεί να μου το πει προσωπικά να το διορθώσω,δημόσια ξεφτιλικια Όχι πλεον..Σωστη η φιλη μας, αν και η καταποση ειναι ακομα καλυτερη.
Πλακα πλακα, οσες μικρες (κατω των 24-25) πετυχαινω εδω και λιγα χρονια (εκδιδομενες και μη), πινουν σπερμα καλυτερα και απο το πιο αγαπημενο σφηνακι τους.
Μεγαλη βελτιωση σε σχεση με 15-20 χρονια πισω.
Σβήνει μέρες όπως κάναμε φαντάρια;Σύντομα...μετράμε ανάποδα τις μέρες...!
Σβήνει μέρες όπως κάναμε φαντάρια;
Και μας ανεβάζει την πίεσηΤετοια ανεβαζεις my dear και.......αχ
Ώ νά σού γαμήσ......ξεδιάντροπη νεαρά....σαρακοστή λέμε....τί βάζεις στό στόμα σου πάλι?....αμαρτωλή!!!!! Θά έρθω νά σέ εξομολογησω τέκνον μου. ...σκύψε ευλογημένη....χαχαχαΚαι μια φωτο αφιερωμένη στον χαζούλη που μου έκανε κήρυγμα τις προάλλες χεχεχε!!
Τι έβαλε; Τζατζίκι ή σως γιαουρτιού;Ώ νά σού γαμήσ......ξεδιάντροπη νεαρά....σαρακοστή λέμε....τί βάζεις στό στόμα σου πάλι?....αμαρτωλή!!!!! Θά έρθω νά σέ εξομολογησω τέκνον μου. ...σκύψε ευλογημένη....χαχαχα
Είναι γαλακτοκομικό προϊόν καί τό νηστεύουμε τήν σαρακοστή αμαρτωλό τέκνον μου. Άν δέν μπορέσω εγώ θά σού δώσω τήν ευλογία νά εξομολογήσεις εσύ τήν αμαρτωλή....αλληλούια....χαχαχαΤι έβαλε; Τζατζίκι ή σως γιαουρτιού;
Στο καθηκον? Πιπα κωλο εμπλοκη δλδ.Πάω τώρα αγόρια στο καθήκον πάλι ,άν δείτε τπτ περίεργο εν απουσία μου ...τ αφήνω πανω σας..
Κι εγώ αμαρτωλός είμαι.Είναι γαλακτοκομικό προϊόν καί τό νηστεύουμε τήν σαρακοστή αμαρτωλό τέκνον μου. Άν δέν μπορέσω εγώ θά σού δώσω τήν ευλογία νά εξομολογήσεις εσύ τήν αμαρτωλή....αλληλούια....χαχαχα
Θά πώ στήν jo νά σέ εξομολογήσει εσένα μετά αμαρτωλό τέκνον μου....χαχαχαΚι εγώ αμαρτωλός είμαι.
Πολύ ευχαρίστως πάτερ.Θά πώ στήν jo νά σέ εξομολογήσει εσένα μετά αμαρτωλό τέκνον μου....χαχαχα
Μου έρχεται να γλείψω την οθόνη...