Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.695
Τι όμορφο!!Όσο βλέπω καλά σωστά σέξυ κορίτσια είμαι πολύ καλά
Τι όμορφο!!Όσο βλέπω καλά σωστά σέξυ κορίτσια είμαι πολύ καλά
Συμφωνώ 100%! Είναι πλεον must!Σωστη η φιλη μας, αν και η καταποση ειναι ακομα καλυτερη.
Πλακα πλακα, οσες μικρες (κατω των 24-25) πετυχαινω εδω και λιγα χρονια (εκδιδομενες και μη), πινουν σπερμα καλυτερα και απο το πιο αγαπημενο σφηνακι τους.
Μεγαλη βελτιωση σε σχεση με 15-20 χρονια πισω.
...ωχ θα ξεκινήσουμε σε λίγο αγόρι ΧΑΧΑΧΑΧΑ ...για βάλε κάνα death metal να κάνουμε κεφάλι !!Συμφωνώ 100%! Είναι πλεον must!
Την προίκα τήν δέχονται μόνο σέ ρευστό .... καυλιάρα νεαρά..... ούτε κάρτες ούτε βιβλιάρια....χαχαχαΡε συ εγώ έχω άλλο σκαλωμα...από νέα, οχι τώρα,και σε κάρτα να έχω λεφτά, αν δεν έχω ρευστό, νομίζω ότι δεν έχω τπτ!Τι φάση ε;!
Wow που έλεγε κι εκείνος ο υπουργός που δεν ξέρει να γράψει το όνομα του...τι πρόκληση...( Με την καλή έννοια!).....να το γλύψεις live...
Μία προτίμηση στα ρευστά την έχειΤην προίκα τήν δέχονται μόνο σέ ρευστό .... καυλιάρα νεαρά..... ούτε κάρτες ούτε βιβλιάρια....χαχαχα
Στην Ουκρανία τα σούπερ μόνο ρευστό παίρνουν μόλις ξέσπασε ο πόλεμος. Κάρτες νιετ.Η αλήθεια είναι ότι το ρευστό είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει σε ορισμένες περιπτώσεις...
Τελικά εσύ, ο professor x και ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ έχω μία υποψία ότι πηγαίνετε μέ τήν μελουσα γυναίκα μου..... θά βάλω ντετέκτιβ καί αλίμονο σας ....άν τήν στενοχώρησε....χαχαχαΜία προτίμηση στα ρευστά την έχει
...ΜΟΝΟ;!χαχαχαχαχαχα!!!άσε αν πω θα δείρεις το μισό μπου !!!Τελικά εσύ, ο professor x και ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ έχω μία υποψία ότι πηγαίνετε μέ τήν μελουσα γυναίκα μου..... θά βάλω ντετέκτιβ καί αλίμονο σας ....άν τήν στενοχώρησε....χαχαχα
Γιατί να ξοδεύεσαι; Περίμενε το liveΤελικά εσύ, ο professor x και ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ έχω μία υποψία ότι πηγαίνετε μέ τήν μελουσα γυναίκα μου..... θά βάλω ντετέκτιβ καί αλίμονο σας ....άν τήν στενοχώρησε....χαχαχα
Η συνάντηση δύο τριών τεσσάρων κοκ προσωπικοτήτων είναι όπως η επαφή των χημικών ενώσεων: Αν υπάρξει αντίδραση, όλα θα μεταμορφωθούν. Μήπως φίλτατε είδατε τέτοια μεταμόρφωση και ανησυχήτε !!!!!!!!!!Τελικά εσύ, ο professor x και ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ έχω μία υποψία ότι πηγαίνετε μέ τήν μελουσα γυναίκα μου..... θά βάλω ντετέκτιβ καί αλίμονο σας ....άν τήν στενοχώρησε....χαχαχα
Άκουσες για ντετέκτιβ και φεύγεις. Τυχαίο;Πάω τώρα ,αν γίνει πολεμική σύρραξη στο νήμα καθαρίστε εσείς, χαχαχαχαχα!!!!
Όχι ακόμα αγαπητέ αλλά και τυπικά με την άδεια σάς όλα γίνονται....χαχαχαΤελικά εσύ, ο professor x και ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ έχω μία υποψία ότι πηγαίνετε μέ τήν μελουσα γυναίκα μου..... θά βάλω ντετέκτιβ καί αλίμονο σας ....άν τήν στενοχώρησε....χαχαχα
Κορμαρα!Καυλημερες...
Ζηλεύω τα δάκτυλά σου...
Γενικά είναι ένα παιχνίδι μυαλου,ακρως ερεθιστικό...και για μας τις κυρίες όμως υπάρχει το ερώτημα αυτό , πως μπορεί να είναι ο πελάτης που αναμένουμε εμφανισιακά...συμπεριφορά..
Καλησπέρα σας....
Αυτή ή απροσδιοριστία, αύτή ή άβεβαιότητα για το ή έάν θά συναντήσεις θεές, ή έρείπια, ή αθλήτριες, είναι μέρος τής μαγείας τής αναμονης..... ώσαν πολύπλοκο κρυφτό......