Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.535
- Πόντοι
- 5.956
Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Προχωρα κοριτσακι. Μην αλλαξεις για τιποτα και για κανεναν.
Κατάλαβες και εσύ την πρόκληση πριν ε;Αναμενόμενη...Όσο για τον αν θ αλλάξω, Όχι.. έχω ισχυρή θεληση και χαρακτήρα..Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Προχωρα κοριτσακι. Μην αλλαξεις για τιποτα και για κανεναν.
....να το γλύψεις live...Μου έρχεται να γλείψω την οθόνη...
Σε live μετάδοση;....να το γλύψεις live...
Νομίζεις θα χαλούσε κανέναν;!χαχαχα!!!Σε live μετάδοση;
Θα έκοβες εισιτήρια.Νομίζεις θα χαλούσε κανέναν;!χαχαχα!!!
Θα έκοβες εισιτήρια.
Δεν νομίζω μάλλον θα ξεκινήσει η Τζό μας της κάρτες είναι και της μόδας για το λιβεΘα έκοβες εισιτήρια.
Θα μας διαβάσει κανείς και θα το πιστέψειΔεν νομίζω μάλλον θα ξεκινήσει η Τζό μας της κάρτες είναι και της μόδας για το λιβε
Σαν το φρέσκο χρήμα τι να κάνεις τις κάρτες ρε αγορι;!Δεν νομίζω μάλλον θα ξεκινήσει η Τζό μας της κάρτες είναι και της μόδας για το λιβε
Να φουσκώνει το πορτοφόλι;Σαν το φρέσκο χρήμα τι να κάνεις τις κάρτες ρε αγορι;!
Ρε συ εγώ έχω άλλο σκαλωμα...από νέα, οχι τώρα,και σε κάρτα να έχω λεφτά, αν δεν έχω ρευστό, νομίζω ότι δεν έχω τπτ!Τι φάση ε;!Να φουσκώνει το πορτοφόλι;
Γειά σου ευγενέστατο αγόρι..!!!Είσαι καλά;;;Καλησπέρα κορίτσι όμορφο καί σέξυ
Είσαι της ύλης κορίτσι. Το άυλο χρήμα δεν είναι για σένα.Ρε συ εγώ έχω άλλο σκαλωμα...από νέα, οχι τώρα,και σε κάρτα να έχω λεφτά, αν δεν έχω ρευστό, νομίζω ότι δεν έχω τπτ!Τι φάση ε;!
Το διάβασμα φίλε είναι για το μυαλό , η γυμναστική είναι για το σώμα και η Τζό για ένα όμορφο σεξ χωρίς περιορισμούς για όλους μαςΘα μας διαβάσει κανείς και θα το πιστέψει
....περνάμε καλά εμείς στα ραντεβού ..κάθε φορά και καλύτερα, οφείλω να πω...Το διάβασμα φίλε είναι για το μυαλό , η γυμναστική είναι για το σώμα και η Τζό για ένα όμορφο σεξ χωρίς περιορισμούς για όλους μας
Όσο βλέπω καλά σωστά σέξυ κορίτσια είμαι πολύ καλάΓειά σου ευγενέστατο αγόρι..!!!Είσαι καλά;;;
Η Τζο είναι και για το μυαλό και για το σώμαΤο διάβασμα φίλε είναι για το μυαλό , η γυμναστική είναι για το σώμα και η Τζό για ένα όμορφο σεξ χωρίς περιορισμούς για όλους μας
Οτιδήποτε ικανοποιεί τις αισθήσεις είναι αλήθεια. Οτιδήποτε ικανοποιεί τις πνευματικές αμαρτίες μας προτρέπει στην Τζό....περνάμε καλά εμείς στα ραντεβού ..κάθε φορά και καλύτερα, οφείλω να πω...
Η Τζο είναι και για το μυαλό και για το σώμα