Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.311
Αγαπημένε Harry μου...Παντα κύριος...Ζηλεύω τα δάκτυλά σου...
Αγαπημένε Harry μου...Παντα κύριος...Ζηλεύω τα δάκτυλά σου...
Σωστά!!!Εγώ θέλω και μετά που θα φύγει ο πελάτης να τον σκέφτομαι λιγάκι ..ως έναν εραστή άγνωστο που κάναμε παιχνίδι..μ εξιτάρει!!Μερικοί ζουν μόνο για την ώρα του ραντεβού. Την ίδια όμως αν όχι περισσότερη αξία έχει και το πριν και το μετά.
Πριν είναι λογικό να σε σκέφτεται και να πλάθει σενάρια με το μυαλό. Αν σε σκέφτεται και μετά τότε τον έχεις κερδίσει.Σωστά!!!Εγώ θέλω και μετά που θα φύγει ο πελάτης να τον σκέφτομαι λιγάκι ..ως έναν εραστή άγνωστο που κάναμε παιχνίδι..μ εξιτάρει!!
Πριν είναι λογικό να σε σκέφτεται και να πλάθει σενάρια με το μυαλό. Αν σε σκέφτεται και μετά τότε τον έχεις κερδίσει.
Αυτό σημαίνει ανθρώπινη επαφή.Έχει τύχει αρκετές φορές μετά, να μου αφήσουν μήνυμα. Τηλ η Βαιμπερ,και δω έχω πμ....ότι πέρασαν όμορφα !!
Τί να σού πώ τέκνον μου εγώ?... αμαρτάνετε εν μέσω σαρακοστής.... θά προσευχηθώ γιά τίς ψυχές σας.... άφεση αμαρτιών στούς αμαρτωλούς δούλους σου κύριε.... αμήν.... ρεμάλια......χαχαχα....Η συνάντηση δύο τριών τεσσάρων κοκ προσωπικοτήτων είναι όπως η επαφή των χημικών ενώσεων: Αν υπάρξει αντίδραση, όλα θα μεταμορφωθούν. Μήπως φίλτατε είδατε τέτοια μεταμόρφωση και ανησυχήτε !!!!!!!!!!
Παντως,αρκετοί κύριοι δεν γράφουν κριτικές απ ότι μου έχουν πει.. αν και μένα το 80% που εχω δει,έχει γράψει και τους ευχαριστώ πολύ πολύ..!Ευγενέστατοι όλοι!Ωραίο μήνυμα. Αλλά μία εικόνα χίλιες λέξεις. Τα μάτια λένε ότι τα είδε όλα
Ως σωστοί χριστιανοί δεν κρίνουν για να μην κριθούν.Παντως,αρκετοί κύριοι δεν γράφουν κριτικές απ ότι μου έχουν πει.. αν και μένα το 80% που εχω δει,έχει γράψει και τους ευχαριστώ πολύ πολύ..!Ευγενέστατοι όλοι!
Τώρα τι να πω για σένα.. που δεν μου επιτρέπει η Εχεμύθεια..βλέπεις...ότι είσαι ένας γλυκός τρυφερός άνδρας ..που πέραν ραντεβού θα πει την καλησπέρα και θα ρωτήσει τι κάνω...Σ έχω στην καρδιά μου.. το ξέρεις..ας πω κι εγω τη μαλακια μου με τη σειρα μου οπως κανουν και πολλοι αλλοι πριν απο μενα. τη τζο την εχω συναντησει 3 φορες σε δυο διαοφρετικες τοποθεσιες. οπως γνωριζω καποια πραγματα για αυτην οσον αφορα την προσωπικη ζωη της ετσι γνωριζει και για τη δικη μου. ειναι ενα ατομο που κεριδιζει την εμπιστοσυνη σου με τον τροπο της σε καποια θεματα οπως επισης ειναι ενα ατομο που προσεχει τον εαυτο του οχι τοσο για εμας που ειμαστε οι πελατες της αλλα περισσοτερο για τον εαυτο της. αυτα εχω να πω
...Λοιπόν..Εσύ αγόρι,έκανες ταξίδι.. Δεν έχει σημασία μικρό η μεγάλο, για να με δεις κ το εκτιμώ .. από την αρχή εδώ,είσαι μέλος της παρέας ανεκτίμητο με σεβασμό στο νήμα και σε μένα.. Εγώ όμως είδα επίσης από κοντά και ενσν γοητευτικό αθλητικό άνδρα, με αντοχές τρελές...εμείς παρεα,είμαστε για μαραθώνιο χαχαχαχα, που μ έκανε και πέρασα σούπερ μαζί του..Ευχαριστώ για όλα.. Κ το εννοώ..Και ναι...Έγινε η συνάντηση που περίμενα καιρό με την λατρεμένη Jo...Ταξιδάκι Αθήνα και συνάντηση στο πεντακάθαρο όπως και αυτή σπίτι της.. Ατμόσφαιρα άνετη και όταν της είπα και ποιο μέλος είμαι,ακόμα περισσότερη ζεστασιά σαν να είμαστε γνωστοί χρόνια..Η Jo είναι αυτό που έχουν πει και οι άλλοι λάτρεις της αλλά και όσοι μιλάμε γενικά μαζί της..Μια γυναίκα που ξέρει τί θέλει και ξέρεις τί θα πάρεις!! Χωρίς μα και μου,θα σε ικανοποιήσει και θα σε κάνει να περάσεις καλά. Γουστάρει το σεξ (και το δείχνει ακόμα και εδώ με όσα ανεβάζει και μας φτιάχνει) και σε κάνει να γουστάρεις και εσύ το σεξ μαζί της...Όταν μάλιστα την προσέχεις και την σέβεσαι όσο σε προσέχει και σε σέβεται και αυτή ε εκεί γίνεται ρεσιτάλ!!! Μια ώρα μαζί της,όλο τρέλα!!!Δεν χόρταινα να γλύφω τα βυζάκια της,να μπαίνω και στις 2 τρυπούλες της (και για τους κακοπροαίρετους πάντα με αλλαγή προφυλακτικών) και να αλλάζουμε στάσεις σαν χρόνια εραστές..Πάνω κάτω και πλαγίως, όπως και να το κάναμε είχε την χάρη του.Κοινώς μια εμπειρία με μια σωστή ΓΥΝΑΙΚΑ και όχι με μια ξεπέτα...Sex heavy metal machine μιας και λόγω τρόπου ζωής η Jo αντέχει τον...σκληρό αγώνα και μετά μουσικής και άνευ αυτής!!! ..Jo...θα τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά μανάρι μου!!Ευχαριστώ γι αυτήν την μοναδική εμπειρία!
Ο σεβασμός αμοιβαίος..άσε που ειισαι και καβλιαρης πανάθεμα σε ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Ευχαριστώ όμορφε...!Όταν ο άλλος σε σέβεται όπως το κάνεις εσύ ,ο σεβασμός και από την πλευρά την δική μας είναι επιβεβλημένος!! Μιλάμε καιρό μαζί εδώ οπότε δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτό που συνάντησα!! Μια γυναίκα που είναι παραπάνω ΚΥΡΙΑ από πολλές άλλες και που..ιδρώνεις την φανέλα,τιμάς κάθε παρτενέρ σου και τον κάνεις να περνάει καλά!!
Αρρώστια είσαι μαναριΚαυλημερες...
Μας αποτελείωσες,μας ξεζούμισες και πας για ύπνο ε;;; Ερείπιο θα είμαι αύριο στην δουλειά αλλά από θέμα καύλας είμαι full γεμάτος!!!Με τέτοιο μαραθώνιο αυτό έλειπε να μην το απόλαυσα!!!!ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!Λοιπόν ,σήμερα θα καληνυχτίσω με αυτα τα τόσα όμορφα λόγια από αγαπημένους πελάτες, αλλά και αγαπημένους "συνομιλητές "του νήματος...Τι καλυτερο,χωρίς κόντρες και χαζά, πάρα μόνο καβλα στο φουλ και καλή παρέα!!
Να μαστε καλά, εδώ αύριο πάλι..