Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 180.044
Καλό βράδυ στ αγόρια μου!
Κι εγώ χόρτασα" λουτσο "μετα απο μερες αποχης..αφού στο τέλος ντυθήκαμε, φιλάκια& αγκαλιτσες,και ξαφνικά βρισκόμαστε να γ@μιομαστε παλι στα όρθια με τα ρούχα! (κωλαράκι μάλιστα μου ξανα-πήρεΌτι βρεθήκατε κυριακή και μπόρεσε να γράψει τετάρτη λέει πολλά...
Καλο βραδυΚαλό βράδυ στ αγόρια μου!
![]()
Πλάκα κάνεις τώρα!!! Τι κωλαρα είναι αυτή!!!Καλό βράδυ στ αγόρια μου!
![]()
Καλό βράδυΚαλο βραδυ
...σ ευχαριστώ,την αγαπώ και την προσέχωΠλάκα κάνεις τώρα!!! Τι κωλαρα είναι αυτή!!!
Και εγώ θέλω να την «προσέξω» από κοντά!Καλό βράδυ
...σ ευχαριστώ,την αγαπώ και την προσέχω![]()
Τώρα αυτό για καλό μου το λες???Κι εγώ χόρτασα" λουτσο "μετα απο μερες αποχης..αφού στο τέλος ντυθήκαμε, φιλάκια& αγκαλιτσες,και ξαφνικά βρισκόμαστε να γ@μιομαστε παλι στα όρθια με τα ρούχα! (κωλαράκι μάλιστα μου ξανα-πήρε)
Απλά…ΚΛΑΙΩ!!Ότι βρεθήκατε κυριακή και μπόρεσε να γράψει τετάρτη λέει πολλά...
Σταμάτα εσύ πειραχτήριΑπλά…ΚΛΑΙΩ!!![]()
Πειραχτήρι εγώ…όχι!Σταμάτα εσύ πειραχτήρι
Πάμε νάνι τώρα...μακια στ αγοράκια!
Grazie Giacomo034...Πειραχτήρι εγώ…όχι!
Ο Ιταλός σε πείραξε κ πολύ ωραία μάλιστα! Δυνατό κοπλιμέντο μέσω του πειράγματος!!
Καληνύχτα κυρία μου!!![]()
Οι αλαβαστρινοι κωλ….. δεν εχουν εχουν αναγκη !!! ειναι τετοια η ποιοτητα οταν κατι ειναι απο αλαβαστρο και αυτο εσαι ΕΣΥ. Φιλια πολλα .Καλό βράδυ
...σ ευχαριστώ,την αγαπώ και την προσέχω![]()
Αγαπημένε μου εσυΟι αλαβαστρινοι κωλ….. δεν εχουν εχουν αναγκη !!! ειναι τετοια η ποιοτητα οταν κατι ειναι απο αλαβαστρο και αυτο εσαι ΕΣΥ. Φιλια πολλα .
Ax!!!! Mωρο μου να ηξερες ποσο σε εχω επιθυμησει ………….!!!!!!!!!!Αγαπημένε μου εσυ![]()
Για πιπίλα...Ενα ομορφο & καυτό Σαββατόβραδο σε όλους..
![]()
...καυλιαρικο μουΓια πιπίλα...
Μ εσένα δεν γίνεται αλλιώς...καυλιαρικο μου...
Εργοταξιακές θα πω εγώ, γιατί όταν τελείωσε η δουλειά τοΠίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
![]()
Επιτέλους, βρέθηκε ο άνθρωπος που νίκησε τη βαρύτητα.Ενα ομορφο & καυτό Σαββατόβραδο σε όλους..
![]()