xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 3.135
Καληνύχτα σας, προπονήτρια της καρδιά μας και κάτι άλλων βέβαια αλλά δεν είναι της παρούσηςΤην καληνύχτα μου
Καληνύχτα σας, προπονήτρια της καρδιά μας και κάτι άλλων βέβαια αλλά δεν είναι της παρούσηςΤην καληνύχτα μου
Τι γυναίκα θεέ μου?!?!Την καληνύχτα μου
..αστέρι μου εσύ!Τι γυναίκα θεέ μου?!?!
...λυπαμαι το πρωτο ραντεβου!!!Οριακά ημουν να πάω σε ψυχολόγο μετά από τόσες μέρες αποχής λουτσων
Τον άρπαξα κι ηρέμησα!
Ευτυχώς, όλα καλά με κύριο, έγραψε κιόλας μετά...δύναμη,δεν κόλλησε πουθενά ο καυλιαρης...λυπαμαι το πρωτο ραντεβου!!!
Κι εγώ χόρτασα" λουτσο "μετα απο μερες αποχης..αφού στο τέλος ντυθήκαμε, φιλάκια& αγκαλιτσες,και ξαφνικά βρισκόμαστε να γ@μιομαστε παλι στα όρθια με τα ρούχα! (κωλαράκι μάλιστα μου ξανα-πήρε )Ότι βρεθήκατε κυριακή και μπόρεσε να γράψει τετάρτη λέει πολλά...
Καλο βραδυΚαλό βράδυ στ αγόρια μου!
Πλάκα κάνεις τώρα!!! Τι κωλαρα είναι αυτή!!!Καλό βράδυ στ αγόρια μου!
Καλό βράδυΚαλο βραδυ
...σ ευχαριστώ,την αγαπώ και την προσέχωΠλάκα κάνεις τώρα!!! Τι κωλαρα είναι αυτή!!!
Και εγώ θέλω να την «προσέξω» από κοντά!Καλό βράδυ
...σ ευχαριστώ,την αγαπώ και την προσέχω
Τώρα αυτό για καλό μου το λες???Κι εγώ χόρτασα" λουτσο "μετα απο μερες αποχης..αφού στο τέλος ντυθήκαμε, φιλάκια& αγκαλιτσες,και ξαφνικά βρισκόμαστε να γ@μιομαστε παλι στα όρθια με τα ρούχα! (κωλαράκι μάλιστα μου ξανα-πήρε )
Απλά…ΚΛΑΙΩ!!Ότι βρεθήκατε κυριακή και μπόρεσε να γράψει τετάρτη λέει πολλά...
Σταμάτα εσύ πειραχτήριΑπλά…ΚΛΑΙΩ!!
Πειραχτήρι εγώ…όχι!Σταμάτα εσύ πειραχτήρι
Πάμε νάνι τώρα...μακια στ αγοράκια!
Grazie Giacomo034...Πειραχτήρι εγώ…όχι!
Ο Ιταλός σε πείραξε κ πολύ ωραία μάλιστα! Δυνατό κοπλιμέντο μέσω του πειράγματος!!
Καληνύχτα κυρία μου!!