Και δεν βάζεις;Εγώ λέω αύριο ,για να σκασουν οι εχθροί μου/μας ,να βαλω πίπα με 2,3πουτσες να με χύνουν στο στόμα!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και δεν βάζεις;Εγώ λέω αύριο ,για να σκασουν οι εχθροί μου/μας ,να βαλω πίπα με 2,3πουτσες να με χύνουν στο στόμα!!!
Βάλε καί διπλή διείσδυση από κωλο η μουνιΚαι δεν βάζεις;
Στο επόμενο τρίο μου που θα οργανωθεί ,θα βγάλω καλό υλικό...!Βάλε καί διπλή διείσδυση από κωλο η μουνι
Εγώ δεν μπορώ να της βάλω διπλή διείσδυση. Ένα εργαλείο έχω ο καψερός.Βάλε καί διπλή διείσδυση από κωλο η μουνι
Ε και εσύ γέννησε ένα ακόμη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Εγώ δεν μπορώ να της βάλω διπλή διείσδυση. Ένα εργαλείο έχω ο καψερός.
Είσαι καλά; Να έχω διπλές καύλες;Ε και εσύ γέννησε ένα ακόμη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Συγνώμη συζυγε...λόγω αγάπης....καληνύχτα.....χαχαχαΕιδα επίθεση και σε άλλη κοπέλα, μετά την απάντηση του Διανοούμενου εκεί ,και γι αυτό ζήτησα να την παραθέσει κ εδώ. Λοιπόν ,πάμε παρακάτω τώρα ...αν κ σε λίγο πάω για ξεκούραση boys μου..
Full πρωτεϊνικό ρόφημαΕγώ λέω αύριο ,για να σκασουν οι εχθροί μου/μας ,να βαλω πίπα με 2,3πουτσες να με χύνουν στο στόμα!!!
Θά τά βλέπει καί ο σύζυγος μωρή ξετσίποτη..... κρυψε κάτι!!!!! Αμαρτωλή..... χαχαχαΕγώ λέω αύριο ,για να σκασουν οι εχθροί μου/μας ,να βαλω πίπα με 2,3πουτσες να με χύνουν στο στόμα!!!
Άντε να δούμεΣτο επόμενο τρίο μου που θα οργανωθεί ,θα βγάλω καλό υλικό...!
Τελικά πόλοι έχουν απωθημένο μαζί σου μωρό μου.....κανόνισε.....ή είμαι ο σύζυγος ή διαζύγιο..... σέ αγαπούν όλοι εδώ..... θά κάνω πέτρα τήν καρδιά..... θα σέ αγαπώ όμως.....χαχαχαΣυγνώμη συζυγε...λόγω αγάπης....καληνύχτα.....χαχαχα
Τη poutsolis θα είσαι με μια πουτσαΕίσαι καλά; Να έχω διπλές καύλες;
Μία αλλά καλήΤη poutsolis θα είσαι με μια πουτσα
Με την βοήθεια της Joanna ιδρύσαμε νέα τάση μόδας...Κι εγώ αριστερό χείρας είμαι φίλε μου...... εμείς θα χτυπηθουμε μέχρις εσχάτων.....χαχαχα
Μας βλέπω να κάνουμε πασαρέλα στον οίκο Κλα'ι'ν Μα'ι'ν με ρολόγια στο αριστερό...θα γίνουμε παγκοσμίως διάσημοι...θα αφήσουμε ένα μερίδιο διασημότητας και για την μούσα μας εννοείται.Με την βοήθεια της Joanna ιδρύσαμε νέα τάση μόδας...
ΩΩ θα είναι σίγουρα καυλημέρες Jo μιας και θα γίνει η συνάντηση μαζί σου σήμερα χεχεχεχεχε...Έρχεται...καταιγίδα..Καυλημερες...
Επιτέλους ...τόσο καιρό τα λέμε εδώ.. Ανυπομονώ αγόρι το ξέρεις..είσαι ιδιαίτερος !!ΩΩ θα είναι σίγουρα καυλημέρες Jo μιας και θα γίνει η συνάντηση μαζί σου σήμερα χεχεχεχεχε...Έρχεται...καταιγίδα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα κορμαρα μου.Καυλημερες...