Καλησπέρα κυριοι. Αυτό το κείμενο που έγραψα στο νημα της Μαρίας της Μολδαβης μου ζήτησε η Τζο να το εκθέσω κι εδώ. Πιθανόν να βοηθήσει κάποιους στις απορίες κι ερωτήματα τους.
Δεν ξέρω ποιοι είναι, δε με νοιάζει γιατί δεν παρακολουθω και δεν επεμβαίνω σε νήματα από κοπέλες που δεν έχω βρεθεί σαν φυσική παρουσια, κοινώς δηλαδή με κοπέλες που δεν έχω κάνει σεξ.
Ελπίζω να βοηθήσω και τις δυο πλευρες και να σταματήσει ο διαπληκτισμος.
"Η Χ συντροφος σου που τη γαμάς ακαπέλα γιατι την εμπιστευεσαι;; Και μη μου πεις δεν εχεις πηδηξει ποτέ ακαπελα. Εχει παει με έναν Ψ τυχαίο πρωην που έχει γαμησει 30+ κοπέλες ακα! Η μια τουλάχιστον είχε κάτι σιγουρα, ΣΙΓΟΥΡΑ. Άρα το τσιμπισε κι αυτή! Άρα όλες έχουν κάτι εκτός από τις παρθενες, τέλος!
Η διαπίστωση σου αδερφε είναι επιπόλαια.
Επίσης εδώ μέσα πολλες κοπέλες επειδή φλερτάρουν πολυ συχνά με αφροδίσια κάνουν τακτικές εξετασεις, γαμιουνται ΠΑΝΤΑ με ποτα και χρησιμοποιουν πολυ συχνα στοματικό διάλυμα.
Ποιες κοπέλες έξω το κάνουν αυτό; Έχουν αντίληψη να καταλάβουν ότι σιγουρα ένας από τους συντροφους τους (μαθηματική ακρίβεια) ήταν μεγάλος μυστης και γάμαγε ακαπελα πολλες κοπέλες;
Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου.
Εν κατακλείδι, οι call κάνουν πολυ πολυ συχνά εξετάσεις και έχουν κάνει διατριβή στα αφροδίσια γιατί περα απο τη δουλειά τους που δεν θέλουν να χάσουν αγαπάνε και τον εαυτό τους. Αν κολλήσουν κάτι δεν έχει μεροκάματο. Δυο ιερόδουλες που έχω παει μου έχουν παραδεχθει ότι είχαν κολλήσει κάτι, σταματησαν εγκαίρως πηραν αγωγή, έγιναν καλά και μετά ξανά στην εργασία τους. Από ακα πιπα νικάς τα παντα, από ακα μουνι κωλο έχεις προβλημα. Καμιά ιερόδουλη που ξέρω εγώ δεν γαμιεται ακα.
Οι μη εκδιδομενες κοπέλες έξω νομίζουν ότι αν πανε με 4 -5 ακαπελα δεν συμβαίνει κάτι... Που να ξέρανε;; Και κάνουν εξετάσεις μια φορά το χρόνο και αν... Ασε που ποια κοπέλα, μη εκδιδομενη, έχει κάνει ποτε εξετάσεις για αφροδίσια; Ελάχιστες!"
Το έγραψα για εναν κυριο που είπε ότι η Μαρία η Μολδαβη σιγουρα έχει κολλήσει κάτι. Μην γράφουμε τέτοιες επιπολαιοτητες για τις κοπελες εκτός κι αν έχουμε στοιχεία, εκτός κι αν καποιος συναγωνιστής βγει και πει ότι εγώ κόλλησα αυτό απο αυτήν!
Πολλοί κατά καιρους το κάνουν και σωστά το γράφουν για κάποιες κοπέλες και μας σώζουν απο αφροδίσια. Αλλά να λένε την αλήθεια!