aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.788
- Πόντοι
- 11.956
Το κρεβάτι που ετριζε...και το καλύτερο γιατί ανεβαζεις βίντεο γυμνή ....θα κρυώσεις
Εδώ θα είμαι να λέω τα δικά μου μόνο στους περίεργους όχι στου γνωστούς μύστες που ποσταρουν καθημερινά στο νήμα σου και ο καθένας με τον τρόπο του δίνει τόνο και χαβαλε στο νημαΣε αφήνω υπεύθυνο να επαναφέρείς την τάξη όσο λείπω ...
...τα παιδιά τα δικά μου εδώ τα λατρεύω και τα προσέχω ...όπως εσείς εμένα...Πάω τώρα...Εδώ θα είμαι να λέω τα δικά μου μόνο στους περίεργους όχι στου γνωστούς μύστες που ποσταρουν καθημερινά στο νήμα σου και ο καθένας με τον τρόπο του δίνει τόνο και χαβαλε στο νημα
Τελικά έχω αντίζηλο?..... φρουρααααααα.... χαχαχαΕδώ θα είμαι να λέω τα δικά μου μόνο στους περίεργους όχι στου γνωστούς μύστες που ποσταρουν καθημερινά στο νήμα σου και ο καθένας με τον τρόπο του δίνει τόνο και χαβαλε στο νημα
Σήμερα πήρε π φωτιά ο κώλος μου χαχαχαχαχαχαχα!!Αυτά ανεβάζεις και θα σκάσουν κι εχθροί σού να καί σύ,........ χαχαχα
Μόνιμος θαμώνας..φίλος αγαπητός πλέον...Τελικά έχω αντίζηλο?..... φρουρααααααα.... χαχαχα
Της τα λέω κι εγώ φίλε μου....ρίξε κάτι πάνω σου μωρή.... τίποτα αυτή....έλεος....χαχαχαΤο κρεβάτι που ετριζε...και το καλύτερο γιατί ανεβαζεις βίντεο γυμνή ....θα κρυώσεις
Έχω πρόχειρο ανεμιστήρα ξετσίποτη νεαρά......χαχαχαΣήμερα πήρε π φωτιά ο κώλος μου χαχαχαχαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνιμος θαμώνας..φίλος αγαπητός πλέον...
Θά κρυώσει τό κορίτσι ωπ ή νεαρά ήθελα να πω χαχαΈχω πρόχειρο ανεμιστήρα ξετσίποτη νεαρά......χαχαχα
Για να είμαι εγώ νεαρά στον κύριο φαντάσου πόσο είναι χαχαχαχαχαχαχα!!Τεκνα είμαστε όλοι των 40plus και δεν θέλω συζήτηση!!!Θά κρυώσει τό κορίτσι ωπ ή νεαρά ήθελα να πω χαχα
Είμαστε τέκνα και τό φωνάζαμε χαχαχαΓια να είμαι εγώ νεαρά φαντάσου πόσο είναι χαχαχαχαχαχαχα!!Τεκνα είμαστε όλοι των 40plus και δεν θέλω συζήτηση!!!
Υπάρχει τρόπος νά ξαναζεσταθει.....δυστυχώς μόνο εσείς μπορείτε νά τό κάνετε.... ο δύστυχος σύζυγος μόνο φωτογραφίες μπορεί νά βλέπει.... γιά τήν ώρα.....Κανονίστε ρεμάλια νά μού τήν έχετε ζέστη.... χαχαχαΘά κρυώσει τό κορίτσι ωπ ή νεαρά ήθελα να πω χαχα
ΤεκνάΕίμαστε τέκνα και τό φωνάζαμε χαχαχα
Ναι ,ενοχλούμε....;
Όποιος ενοχλείται ας αποχωρήσει.Ναι ,ενοχλούμε....;
Τώρα γέλασα πάλι λίγο εδώ μέσα γιατί εχθές...τι να πω,θαυμάσια ήταν..Υπάρχει τρόπος νά ξαναζεσταθει.....δυστυχώς μόνο εσείς μπορείτε νά τό κάνετε.... ο δύστυχος σύζυγος μόνο φωτογραφίες μπορεί νά βλέπει.... γιά τήν ώρα.....Κανονίστε ρεμάλια νά μού τήν έχετε ζέστη.... χαχαχα
Ακριβώς....Όποιος ενοχλείται ας αποχωρήσει.
Σήκωσε τά μανίκια τό κορίτσι μαςΝαι ,ενοχλούμε....;
Βάζω μπανταζ τώρα..Σήκωσε τά μανίκια τό κορίτσι μας
Μπήκες σε νήμα του ΚΑΠΗ ρε αγόρι...Όποιος ενοχλείται ας αποχωρήσει.