xristos_1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Καλημερα απο Βελγιο
, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑ.. ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΓΛΥΨΩ ❤Καλημέρες !
Σήμερα διαθέσιμη!
Καλημέρα...το πήρα!!, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑ.. ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΓΛΥΨΩ ❤
Guten Morgen mein liebes Maedchen. Ein schoenes Wochenende.Καλημέρες !
Σήμερα διαθέσιμη!
Καλημέρα μωρό μου...Guten Morgen mein liebes Maedchen. Ein schoenes Wochenende.
Ω νά σού γαμήσ....πρόστυχη νεαρά πρωινιάτηκα.... Καλημέρα γυναικάρα μου.Καλημέρες !
Σήμερα διαθέσιμη!
Καλημέρα αγάπη....Ω νά σού γαμήσ....πρόστυχη νεαρά πρωινιάτηκα.... Καλημέρα γυναικάρα μου.
Σωστή!!!Kατι τελευταίο,κάποιοι από εδώ μου τηλεφωνείτε ,αφήνετε μηνύματα , ζητάτε ραντεβού αόριστα & ότι να'ναι , ζητάτε τζάμπα υλικό γιατι παιζει αφραγκια λέτε,οκ είμαι ευγενική ,κάνω υπερβάσεις, αλλά επειδή έχω φτάσει στα όρια μου πλέον και τον καλό τον λένε και λαλακα..χαβαλέ, πλακιτσα, υλικό στο νήμα μου,όπως κάνουμε εξάλλου, στο τηλ μου,viber/WhatsApp up ενόχληση ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.Πλεον θα μπλόκαρω εκεί..καλό βράδυ και ευχαριστώ για την κατανόηση σας..
Η ίδια στάση παίζει και με μαύρο!!! Θα με τρελάνεις εσύ!!!Ευχαριστώ πολύ όσους μ αγαπάτε και με υποστηρίζετε..το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ για σας..μακια!
Χαχαχαχαχα,Ναι, παλιά, έχει σβηστεί όμως!!Προτιμώ χρώμα!Η ίδια στάση παίζει και με μαύρο!!! Θα με τρελάνεις εσύ!!!
Το ρολοι δεν λειπει ποτε απο τις φωτογραφιες σου. Ουτε χορηγος να ηταν. Χαχα. Γκομεναρα εισαι παντως. Να τα λεμε αυτα.......
Μία γυναικάρα πού θά πάρω εγώ......κορμάρα.....ρίξε όμως κάτι πάνω σου... τσιτσιδώθηκες πάλι...βλέπει καί κόσμος ..χαχαχα...φτού σου.......
Το έχω και ως χρονόμετρο, λόγω προπονησεων!Χωρίς ρολόι δεν μπορω!Ευχαριστώ για το γκομεναρα αγόρι!Το ρολοι δεν λειπει ποτε απο τις φωτογραφιες σου. Ουτε χορηγος να ηταν. Χαχα. Γκομεναρα εισαι παντως. Να τα λεμε αυτα.
Δεν κρυώνω...ποτέ αγόρι...Μία γυναικάρα πού θά πάρω εγώ......κορμάρα.....ρίξε όμως κάτι πάνω σου... τσιτσιδώθηκες πάλι...βλέπει καί κόσμος ..χαχαχα...φτού σου.
Αγοράκι μου είναι πολλά, τώρα θα τα δω ενα ένα,και σου απαντώ!!Καλημερα σεξυτζο σου εχω στειλει ενα μην inbox.Oταν μπορεσεις ριξε μια ματια
Αφού είσαι γυναικάρα ηφαίστειο πώς νά κρυώσεις ξετσίποτη νεαρά? ....Εμείς καιγόμαστε όταν σέ βλέπουμε ... .Δεν κρυώνω...ποτέ αγόρι...
Αν ειναι το vintage Casio οπως αχνοφαινεται, respect! Σε ντυνει υπεροχα!Το έχω και ως χρονόμετρο, λόγω προπονησεων!Χωρίς ρολόι δεν μπορω!Ευχαριστώ για το γκομεναρα αγόρι!