Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.993
Νέο αίμα στο νήμα...Καλώς τα...έχω βάλει υλικό από καλή παρτουζα..Ποσο θα ηθελα να δω γεματα σπερμα τα βυζακια σου μετα απο τη μεγαλυτερη παρτουζα που εχεις κανει!
Νέο αίμα στο νήμα...Καλώς τα...έχω βάλει υλικό από καλή παρτουζα..Ποσο θα ηθελα να δω γεματα σπερμα τα βυζακια σου μετα απο τη μεγαλυτερη παρτουζα που εχεις κανει!
Εγω σε περιμένω Θεσσαλονίκη η Χαλκιδική οπότε έρθειςΣου ρχνω αρκετά, να είσαι καλά να χαίρεσαι τα νιάτα σου!!Εγώ νιώθω δυνατή και ακμαία ακόμη!!
Πως μπορω να το βρω αυτο; Μιλαμε για 819 σελιδες οποτε δυσκολο να τις ψαξω μια μια...Νέο αίμα στο νήμα...Καλώς τα...έχω βάλει υλικό από καλή παρτουζα..
Προηγείται ο Κοντες...το σέβομαι...όμως αν ακούει καψουροροντιρινταχταωχ αμάν άσματα η ραπ/Τραπ ναχαμεναλεγαμε υποπρο'ι'οντα είμαι στην διάθεση σου για αποκατάσταση...εγώ ακούω ξένα και τουλάχιστον στο μουσικό κομμάτι είμαστε μαζί.Ετοιμάζομαι και σου έρχομαι!!χεχεχε!!
Εχεις δίκιο ρε αγόρι...θα σου έρθω πμ αν βρω σελίδα μετάΠως μπορω να το βρω αυτο; Μιλαμε για 819 σελιδες οποτε δυσκολο να τις ψαξω μια μια...
Εσύ είσαι το Πάντα τρυφερό αγόρι....Προηγείται ο Κοντες...το σέβομαι...όμως αν ακούει καψουροροντιρινταχταωχ αμάν άσματα η ραπ/Τραπ ναχαμεναλεγαμε υποπρο'ι'οντα είμαι στην διάθεση σου για αποκατάσταση...εγώ ακούω ξένα και τουλάχιστον στο μουσικό κομμάτι είμαστε μαζί.
Ελα και θελω να σε ρωτησω πολλα ακομη ;)Εχεις δίκιο ρε αγόρι...θα σου έρθω πμ αν βρω σελίδα μετά
Είχες δεν είχες με συγκινησες πάλι....Εσύ είσαι το Πάντα τρυφερό αγόρι....
Δεν χαϊδεύω αυτιά..Νομίζω με ξέρεις πλέον.. λέω στα ίσια ότι νιώθω και μου βγάζει ο άλλος..κ ας παρεξηγηθώ..εσύ αυτό μου βγάζεις καιρό που τα λέμε ,αρα αυτό λέω..τις προάλλες ένας που μου έβγαλε φουλ αρνητισμό, του το είπα ..πχ..Είχες δεν είχες με συγκινησες πάλι....
Μην σου φαίνεται παράξενο που δέχεσαι προτάσεις γάμου...σκέψου μόνο ότι πολλές από τις γυναίκες που συναντάμε έξω δεν σε φτάνουν ούτε μέχρι τα νυχάκια των ποδιών σου.Δεν χαϊδεύω αυτιά..Νομίζω με ξέρεις πλέον.. λέω στα ίσια ότι νιώθω και μου βγάζει ο άλλος..κ ας παρεξηγηθώ..εσύ αυτό μου βγάζεις καιρό που τα λέμε αυτό λέω.
Ωωωω ευχαριστώ , αν και ντρέπομαι!!!Μην σου φαίνεται παράξενο που δέχεσαι προτάσεις γάμου...σκέψου μόνο ότι πολλές από τις γυναίκες που συναντάμε έξω δεν σε φτάνουν ούτε μέχρι τα νυχάκια των ποδιών σου.
Δέν μίλησα ποτέ μέ απρεπεια φίλε μου οπότε κάπου πρέπει να διορθώσεις διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ σέβομαι κι την κοπέλα καί τούς φίλους της. Μαλάκες όμως δέν σεβαστηκα ποτέ.Τέτοια ντροπή δεν την μπορώ και την καρδιά μου καίει. Με τι ψυχή με άφησες, για έναν Εγγλέζο γκέι;
Αδελφέ μου φυσικά δεν μιλησα για σενα ούτε αφορα το ποστ το δικό σου πλακίτσα έκανα ασχετη . Σορρυ αν το πηρες ανάποδαΔέν μίλησα ποτέ μέ απρεπεια φίλε μου οπότε κάπου πρέπει να διορθώσεις διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ σέβομαι κι την κοπέλα καί τούς φίλους της. Μαλάκες όμως δέν σεβαστηκα ποτέ.
Είναι άτακτο και παιχνιδιάρικο αγόρι ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ..Αρα λογικά με δοση χιούμορ το έγραψε...Δέν μίλησα ποτέ μέ απρεπεια φίλε μου οπότε κάπου πρέπει να διορθώσεις διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ σέβομαι κι την κοπέλα καί τούς φίλους της. Μαλάκες όμως δέν σεβαστηκα ποτέ.
εγώ πάντως αν είναι να ραφτείς θα κάνω δωρο το νυφικό και το κουστούμι να αποκαταστήσω την ταξη και φυσικά τον φίλο από τον βορά που πραγματικά δεν ήταν εσκεμμένο το ποστ μου και δεν είχα πρόθεση να τον προσβάλωΕίναι άτακτο και παιχνιδιάρικο αγόρι ο ΜΥΡΤΙΛΟΣ..Αρα λογικά με δοση χιούμορ το έγραψε...
Λοιπόν με τον γάμο τι θα γίνει, να ραφτω η οχι;!
Κοίτα, βρισκόμαστε συχνά πελατειακά, αρα σε γνωρίζω λίγο όσο να'ναι,έχεις πολύ χιομουρ αν και ιδιαίτερο..που καμία φορά μπορεί να παρεξηγηθεί αν δεν σε γνωρίζουν γλυκέ μου.. και εγώ έχω που και που ιδιαίτερο χιούμορ..Αρα καταλαβαίνωεγώ πάντως αν είναι να ραφτείς θα κάνω δωρο το νυφικό και το κουστούμι να αποκαταστήσω την ταξη και φυσικά τον φίλο από τον βορά που πραγματικά δεν ήταν εσκεμμένο το ποστ μου και δεν είχα πρόθεση να τον προσβάλω
Find the difference. Δεν θα βρεις. Το ιδιο ομορφη και τελεια. Η Jo της καρδιας μας.
Μη χαθούμεΆντε, φεύγω τώρα, σας είδα υλικό έβαλα..θα τα πούμε μετά...
Πωπω..τι όμορφο.. είσαι τρυφερός άνδρας...παλαιάς κοπής...που λατρεύω αυτό το χάρισμα..!Find the difference. Δεν θα βρεις. Το ιδιο ομορφη και τελεια. Η Jo της καρδιας μας.
Μπα,με τπτ.. Την 2η φορά που ξαναμπήκα, αποφάσισα να μην το κουνήσω ρούπι..Μη χαθούμε