kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.698
- Πόντοι
- 6.256
Εχει και τριχωτη κοιλια, θα πατε μια βολτα;Πωπω..τι όμορφο.. είσαι τρυφερός άνδρας...παλαιάς κοπής...που λατρεύω αυτό το χάρισμα..!
Εχει και τριχωτη κοιλια, θα πατε μια βολτα;Πωπω..τι όμορφο.. είσαι τρυφερός άνδρας...παλαιάς κοπής...που λατρεύω αυτό το χάρισμα..!
Άντε βρε,τον έχεις δει τον άνθρωπο;;σαν ζηλιάρης κάνεις...Απαπα!!Εχει και τριχωτη κοιλια, θα πατε μια βολτα;
Με κολακευουν τα ωραια σας λογια Κυρια Jo. Σας ευχαριστω παρα πολυ. Τα φιλια μου.Πωπω..τι όμορφο.. είσαι τρυφερός άνδρας...παλαιάς κοπής...που λατρεύω αυτό το χάρισμα..!
Καλό βράδυ ματάκια...Με κολακευουν τα ωραια σας λογια Κυρια Jo. Σας ευχαριστω παρα πολυ. Τα φιλια μου.
Καλη νυχτα με ομορφα ονειρα ευχομαι.Καλό βράδυ ματάκια...
Με πούλησε γιά χάρη σας ..ελπίζω να τήν σέβεστε.. ... Είναι το μωρό......Εχει και τριχωτη κοιλια, θα πατε μια βολτα;
Ε βεβαια, πανω απ ολα ο σεβασμος, βασιλισσα την εχουμε, κορωνα στο κεφαλι μας.Με πούλησε γιά χάρη σας ..ελπίζω να τήν σέβεστε.. ... Είναι το μωρό......
Έτσι θα κοιμηθείς κούκλα μου;;; Βγάλε το τζινακι... Θα σε σφίγγει στον ύπνο.!!!Ώρα για ξεκούραση..καληνύχτα μας...
Αν η ομορφια ειχε ονομα θα ηταν το δικο σου Jo. Good morning.Ώρα για ξεκούραση..καληνύχτα μας...
Το ρολόι σε κραταει ζεστή τις κρυες νυχτες του χειμώναΚαλημερούδια μας...
Ω νά σού γαμήσ....πάλι τσιτσιδη είσαι μωρή???....θά αρπάξεις καμιά.....πούντα.....ρίξε κάτι πάνω σου....χαχαχα. ΚαλημέραΚαλημερούδια μας...
Καλημέρα αγαπημένε...Αν η ομορφια ειχε ονομα θα ηταν το δικο σου Jo. Good morning.
Ω νά σού γαμήσ....πάλι τσιτσιδη είσαι μωρή???....θά αρπάξεις καμιά.....πούντα.....ρίξε κάτι πάνω σου....χαχαχα. Καλημέρα
Καλημέρα τρελοκομείο !Το ρολόι σε κραταει ζεστή τις κρυες νυχτες του χειμώνα
Θα είναι καλή η μέρα!!! ΚαλημέραΚαλημερούδια μας...
Καλημέρα!Θα είναι καλή η μέρα!!! Καλημέρα
Καλημέρα γυναικάρα μου... χαχαχαΚαλημέρα αγαπημένε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερούδια σύζυγε..χεχεχε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα τρελοκομείο !
Άμα η καλημέρα είχε πρόσωποΚαλημερούδια μας...
Καλημέρα αγόρι!!Άμα η καλημέρα είχε πρόσωπο
Πατάς ακριβώς στα φετίχ μου!!!