leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
το κανεις ΑΝΙΚΗΤΗΘα χρησιμοποιήσω μάλλον θα κλέψω έναν χρησμό του μαντείου των Δελφών....
ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙ Ω ΠΑΙ
Βέβαια η χρησμός απευθύνεται σε άνδρα....
το κανεις ΑΝΙΚΗΤΗΘα χρησιμοποιήσω μάλλον θα κλέψω έναν χρησμό του μαντείου των Δελφών....
ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙ Ω ΠΑΙ
Βέβαια η χρησμός απευθύνεται σε άνδρα....
Κορμι για το κανεις αγαλμα να το χαζευουν για να μεινει στην αιωνιοτητα. Speechless.
Νομιζω οτι εχουμε τα ιδια γούστα!Η να γλυφουμε η να μην γλυφουμε..εγώ αν ο άλλος είναι καθαρός,σενιος, τα γλύφω ΟΛΑ..είναι το φετίχ μου..
.Η ομορφιά σ' ένα κορμί αμοναχή δεν φτάνει
στη βιόλα αξίζει τ' άρωμα και η μυρωδιά που βγάνει
Ούτε εμείς εσένα!!!Αρκετή δουλειά, δύσκολο να παρακολουθήσω μέσα,αλλά δεν ξεχνώ τ αγόρια μου όλα..
Like Jim Morisson said : Come on Baby light my fire........try to set the day on fire. Εργο τεχνης.Αρκετή δουλειά, δύσκολο να παρακολουθήσω μέσα,αλλά δεν ξεχνώ τ αγόρια μου όλα..
Αγαπημένε.....Παντα με τον όμορφο λογο σου..Like Jim Morisson said : Come on Baby light my fire........try to set the day on fire. Εργο τεχνης.
Πολυ χρυσάφι βλεπω, βλεπω καλα;Καλημέρα τρελοκομείο !
Δεν μ αρέσει το χρυσό καλέ..ατσάλι είναι άριστης ποιότητας φυσικά.Πολυ χρυσάφι βλεπω, βλεπω καλα;
Ειμαι θαυμαστης του ωραιου θεαματος. Τα υπολοιπα απο κοντα καλη μου κοπελα.Αγαπημένε.....Παντα με τον όμορφο λογο σου..
Ε τοτε εχω αχρυσαφοψία.Δεν μ αρέσει το χρυσό καλέ..ατσάλι είναι άριστης ποιότητας φυσικά.
Ω νά σού γαμήσ μεσημεριάτικα παλιοκόριτσο... ..μού σηκώθηκε..... ή τρίχα....χαχαχα....τί βλέπω ό καημένος ό σύζυγος....Τά έβγαλες όλα στήν φορά ξετσίποτη νεαρά?Αρκετή δουλειά, δύσκολο να παρακολουθήσω μέσα,αλλά δεν ξεχνώ τ αγόρια μου όλα..
Άμα παντρευτώ θα γίνω σεμνή μην ανησυχείς ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Ω νά σού γαμήσ μεσημεριάτικα παλιοκόριτσο... ..μού σηκώθηκε..... ή τρίχα....χαχαχα....τί βλέπω ό καημένος ό σύζυγος....Τά έβγαλες όλα στήν φορά ξετσίποτη νεαρά?.
Αν γίνεις σεμνή τί νά σέ κάνω τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά?...... χαχαχα...από σεμνές δέν βγαίνουν γούστα!!!!Άμα παντρευτώ θα γίνω σεμνή μην ανησυχείς ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Τρυφερό και έτοιμο για δράση...Αρκετή δουλειά, δύσκολο να παρακολουθήσω μέσα,αλλά δεν ξεχνώ τ αγόρια μου όλα..
Γεια σου αγοράκι μου όμορφο..Τρυφερό και έτοιμο για δράση...
Τα φιλιά μου στις πιο λαχταριστές τρυπούλες...Γεια σου αγοράκι μου όμορφο..
Η πολύ δουλειάτρώει τον αφέντη... Και εμείς σε θέλουμε ξεκούραστη και στις επάλξειςΑγοράκια μου ..επειδή αυτές τις μέρες προσπάθησα να εξυπηρετήσω αρκετά άτομα από εδώ που μου ζητούσαν ραντεβού (το ξέρετε ήδη κάποιοι )και τα κατάφερα κατά μεγάλο ποσοστό, θα δουλέψω και αύριο γιατί έχω προγραμματισμένα ήδη ραντεβού, αλλά Παρασκευή θα την αφήσω να ξεκουραστώ γιατί το χρειάζομαι.. και πάλι Σάββατο μετά
Σας ευχαριστώ για κατανόηση!