kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Θελεις να γινεις Κοντέσα και συΕμένα θέλει καλέ...γιατί να του δώσω φιλη;Την άτακτη θέλει χαχαχαχχα!!
Θελεις να γινεις Κοντέσα και συΕμένα θέλει καλέ...γιατί να του δώσω φιλη;Την άτακτη θέλει χαχαχαχχα!!
Κα ΚοκοβικουΘελεις να γινεις Κοντέσα και συ
Τελικα εχουμε κατι κοινο βλεπω....μεχρι τελικης πτωσεως.Η να γλυφουμε η να μην γλυφουμε..εγώ αν ο άλλος είναι καθαρός,σενιος, τα γλύφω ΟΛΑ..είναι το φετίχ μου..
Πάλι?. ....χαχαχα
Ούπςςςςς ... .θά τού φας τα @ρχίδια τού παιδιού μωρή λυσσάρα νεαρά.......χαχαχαΑν δεν τα γλυφουμε ΟΛΑ τότε δεν είναι γλύψιμο σωστό. ..
Τον συγκεκριμένο κάθε φορά που τον βλέπω, θέλω να τον φάω ολόκληρο...3χρ πελάτης σταθερός, και ο άτιμος ειναι πανέμορφος, κορμάρα και ψυχαρα...!Ευτυχώς που ως επαγγελματίας δεν παρασυρομαι....!Πάλι?. ....χαχαχα
Ούπςςςςς ... .θά τού φας τα @ρχίδια τού παιδιού μωρή λυσσάρα νεαρά.......χαχαχα
Έχουμε απιστίες......θά στείλω τήν φρουρά νά σέ προσέχει....μόνο δουλειά ατίθαση νεαρά....χαχαχαΤον συγκεκριμένο κάθε φορά που τον βλέπω, θέλω να τον φάω ολόκληρο...3χρ πελάτης σταθερός, και ο άτιμος ειναι πανέμορφος, κορμάρα και ψυχαρα...!Ευτυχώς που ως επαγγελματίας δεν παρασυρομαι....!
Άντε, φεύγω τώρα, σας είδα υλικό έβαλα..θα τα πούμε μετά...
Τί έγινε εδώ ξετσίποτη νεαρά.....φρέναρες απότομα καί σέ τράκαρε ο φίλος από πίσω?......χαχαχα....νά προσέχεις νά μήν τραυματιστεί έτσι που φρενάρεις..... χαχαχαΆντε, φεύγω τώρα, σας είδα υλικό έβαλα..θα τα πούμε μετά...
Όλο λόγια είσαι...Τί έγινε εδώ ξετσίποτη νεαρά.....φρέναρες απότομα καί σέ τράκαρε ο φίλος από πίσω?......χαχαχα....νά προσέχεις νά μήν τραυματιστεί έτσι που φρενάρεις..... χαχαχα
Μ.Αεροπλάνο παρακαλώ να μου φέρετε τον γαμπρόΌλο λόγια είσαι...
Να στείλω ταξί να σέ πάρει μετ επιστροφής??
Πληρωμένα όλα....
Κρατάω πισινή ρε μωρό μην πέσει ο άνθρωπος χαχαχα!!Τί έγινε εδώ ξετσίποτη νεαρά.....φρέναρες απότομα καί σέ τράκαρε ο φίλος από πίσω?......χαχαχα....νά προσέχεις νά μήν τραυματιστεί έτσι που φρενάρεις..... χαχαχα
Τέτοια ντροπή δεν την μπορώ και την καρδιά μου καίει. Με τι ψυχή με άφησες, για έναν Εγγλέζο γκέι;Μ.Αεροπλάνο παρακαλώ να μου φέρετε τον γαμπρό
Σαλονικιος είναι αλλά δεν έχει σχέση μου αρέσει πολύ το στιχάκι !!Τέτοια ντροπή δεν την μπορώ και την καρδιά μου καίει. Με τι ψυχή με άφησες, για έναν Εγγλέζο γκέι;
Ναναι καλά ο γαμπρός αλλάΣαλονικιος είναι αλλά δεν έχει σχέση μου αρέσει πολύ το στιχάκι !!
Ααα ..πρόδηλη διακαή επιθυμία...Μ.Αεροπλάνο παρακαλώ να μου φέρετε τον γαμπρό
......ποσο είσαι εσυ για να λες νεαρά εμενα;!!χαχαχαχα !!Καλησπέρα στην καυλιαρα νεαρά
34 σημασια εχει πως νιώθεις κούκλα μού......ποσο είσαι εσυ για να λες νεαρά εμενα;!!χαχαχαχα !!
Ποσο θα ηθελα να δω γεματα σπερμα τα βυζακια σου μετα απο τη μεγαλυτερη παρτουζα που εχεις κανει!
34 σημάδια έχεις πως νιώθεις κούκλα μού