silver_serfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2010
- Like
- 490
- Πόντοι
- 26
Μόνο καλή μπορεί να είναι η μέρα....Morning!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Keep going!!!
Μόνο καλή μπορεί να είναι η μέρα....Morning!
Keep going!!!
Γειά σου ομορφιά!!!Μόνο καλή μπορεί να είναι η μέρα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Keep going!!!
Καλημέρα κουκλαΓειά σου ομορφιά!!!
Πάλι πετρα μου τον εκανες
Χαρά μου!!!Πάλι πετρα μου τον εκανες
Εμένα να δεις να χυνω για εσέναΧαρά μου!!!
Κορμι για το κανεις αγαλμα να το χαζευουν για να μεινει στην αιωνιοτητα. Speechless.
Μ έχεις σκλαβωσει, πραγματικά...Και το ξέρεις ...Κορμι για το κανεις αγαλμα να το χαζευουν για να μεινει στην αιωνιοτητα. Speechless.
Η αληθεια ειναι κουκλα. Ελπιζω απο κοντα να σου κανω κι αλλα.Μ έχεις σκλαβωσει, πραγματικά...Και το ξέρεις ...
Υπέροχο ξεκίνημα της μέρας...Morning!
Ω νά σού γαμήσ ....μεσημεριάτικα ξεδιάντροπη νεαρά.....πώς μάς τά δείχνεις έτσι απότομα αυτά?......Σού τό ξαναείπα.....θά μάς στείλεις καμία ώρα....χαχαχαMorning!
Αγαπημένε Harry μου...Υπέροχο ξεκίνημα της μέρας...
Γειά σου σύζυγε χαχαχα!!Ω νά σού γαμήσ ....μεσημεριάτικα ξεδιάντροπη νεαρά.....πώς μάς τά δείχνεις έτσι απότομα αυτά?......Σού τό ξαναείπα.....θά μάς στείλεις καμία ώρα....χαχαχα
Αυτές είναι καλημέρες!!Morning!
Jesus let us work woman.Αν δεν τα γλυφουμε ΟΛΑ τότε δεν είναι γλύψιμο σωστό. ..
Πριτς !!χαχαχαχα!!Jesus let us work woman.
Και μετά από αυτό το βιντεάκι τρέχω τουαλέτα γραφείου για να μη την πληρώσει καμία συναδελφισσα...Αν δεν τα γλυφουμε ΟΛΑ τότε δεν είναι γλύψιμο σωστό. ..
Η να γλυφουμε η να μην γλυφουμε..εγώ αν ο άλλος είναι καθαρός,σενιος, τα γλύφω ΟΛΑ..είναι το φετίχ μου..Και μετά από αυτό το βιντεάκι τρέχω τουαλέτα γραφείου για να μη την πληρώσει καμία συναδελφισσα...
Αμα κατεβει κατω ο κοντε πουτσας θα χει και δαχτυλιδακι μαζι.Με χάνετε, θα παντρευτώ! χαχαχαχα!