Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.518
ποτε θα σταματησεις πινοκιο να λες ψεμματα ????Υπερβάλλει ο Τασούλης..καβλιαρα είμαι αλλά λίγο άγρια ?
Ρε συ όσο λες ότι βαράω τόσο θέλουν να έρχονται από περιέργεια..χαχαχαχα !!Τάσο εκτός ρινγκ δεν έχω δείρει ποτέ να ξέρεις..γατουλα είμαι..?ποτε θα σταματησεις πινοκιο να λες ψεμματα ????
αφου ειναι μαζοχες ////// αυτο το λες εσυ εγω προχθες εμαθα μαυρισες στο ξυλο εναν κολοπληρωτηΡε συ όσο λες ότι βαράω τόσο θέλουν να έρχονται από περιέργεια..χαχαχαχα !!Τάσο εκτός ρινγκ δεν έχω δείρει ποτέ να ξέρεις..γατουλα είμαι..
Έτσι μού αρέσει καύλα....θά γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ μας ???Υπερβάλλει ο Τασούλης..καβλιαρα είμαι αλλά λίγο άγρια ?
ξεχασα να σου πω επειδη βλεπω εισαι μαζοχας τελικα να ξερεις την κανει ειδικη τιμη ο μπαμπουλας και δωρο 2 στεφανια για τον μακαριτηΈτσι μού αρέσει καύλα....θά γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ μας ???
Μαζόχας δέν είμαι αλλά μού αρέσουν τα άγρια κορίτσια... Χρειάζεται καί λίγο τσαμπουκάς γιά νά ζεσταθεί ή φάση αλλιώς είναι λίγο ξενέρωτη.ξεχασα να σου πω επειδη βλεπω εισαι μαζοχας τελικα να ξερεις την κανει ειδικη τιμη ο μπαμπουλας και δωρο 2 στεφανια για τον μακαριτη
Το έχεις καταλάβει ότι είναι αφασία ο Τάσος, λιώνω στα γέλια μ ότι γράφει κάθε φορά!!?Έτσι μού αρέσει καύλα....θά γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ μας ???
η τζο δεν ειναι τωρα το λιγο ειναι πως το μετραει ο καθενας λογω καταγωγης η μοναδα μετρησης ειναι το μίλι ...οποτε ετοιμασουΜαζόχας δέν είμαι αλλά μού αρέσουν τα άγρια κορίτσια... Χρειάζεται καί λίγο τσαμπουκάς γιά νά ζεσταθεί ή φάση αλλιώς είναι λίγο ξενέρωτη.
Ναι ρέ κούκλα μου!!! Είναι λίγο σκανταλιάρης αλλά καλό παιδί!!!Το έχεις καταλάβει ότι είναι αφασία ο Τάσος, λιώνω στα γέλια μ ότι γράφει κάθε φορά!!?
ναι ναι προσπαθεις να ριξεις λασπη στην εγκυροτητα μου κλασσικη γραμμη των κωλοσφυριχτρακιδων τα fakeΤο έχεις καταλάβει ότι είναι αφασία ο Τάσος, λιώνω στα γέλια μ ότι γράφει κάθε φορά!!?
Χαζό ?!!ναι ναι προσπαθεις να ριξεις λασπη στην εγκυροτητα μου κλασσικη γραμμη των κωλοσφυριχτρακιδων τα fake
sto eipa poy ebgaleς glωssa θa sto kanω edω mesa αφγανιστανΧαζό ?!!
μωρο μου εσυ με τα τελεια βυζακια σου.Καλημέρες!
Σαν να με κοιτάει και να μου λέει "γλυψε με"...Με κρατάνε ζεστή από το πρωι τ αγόρια μου.. χαμάμ έχει γίνει το σπίτι..?
Γουρουνάκι μου γλυκό.. ?Σαν να με κοιτάει και να μου λέει "γλυψε με"...
Δεν παίζεις όμορφα... Μέρα μεσημέρι?
....μα παίζω όμορφα μέρα μεσημέρι.. διάλλειμα μετά το φαΐ χαχαχαχαΔεν παίζεις όμορφα... Μέρα μεσημέρι?